süpersin bakalim benimkini begenecekmisin...ben spor hocama yeniden hesaplatircam...benim yasima, kiloma ve isde sarf ettigim harekete bakaraktan 1400 filan ister sanirim vücüt.Sen en iyisini yapmışsın canım ama ben annemlerle oğluşu ekemedim kalori hesabına göre yedim ama merak etme 1100 oldu bugün :)
Tesekkur ederim,dun hallettim tursuyubidon yetmedi,elli kilo olmus tursu yiye yiye zayiflayacagim
Kuru fasulye yı haslayip atacaksın değil mi?
Canım benim Kıyamam sana beni düşünürken aslında kendine yapıyorsun bende size faydalı oluyorum diye çok seviniyorum cumadan itibaren 2 hafta liste yapmıcam bayramdan sonra başlarız yine sende biraz rahatlamış olursun çok öpüyorum kuzum@Ses35 yetişemiyorum hiçbir seyesabah okuldayim,gelince evin işleri,kislik hazırlıklar derken canım çıkıyor.okul açılınca yogun olacak tempom,kolaylik sağlasın diye bir şeyler yapıp atiyorum dolaba ama bana vakit kalmıyor:-( emeğini boşa çıkarmamak için yapıyorum çoğu zaman sporu valla.kendim için popomu pek kaldıralım yok bugünlerde
Evet takımın pek canı yok bende bugün yürüyüş yaptım kuaför işimi hallettim öyle iştehosbuldum biraz durgun gördüm takimi hemen yarinki listeyi hazirlayim...sen ne yapiyon nasilsin tatlim
50 kilomu ordusu yaşıyo sizde biz daha yapmadık buraya gönder bari :))Tesekkur ederim,dun hallettim tursuyubidon yetmedi,elli kilo olmus tursu yiye yiye zayiflayacagim
Kuru fasulye yı haslayip atacaksın değil mi?
Liste gelmiş nirinimnirinimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 481. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
2 EYlÜL - 9 Eylül
***10. TAKIM 482.ETAP***
cansutr(82.3///)
dagyolu(79.7/ //)
Enise07(77.7///)
yolcukardelen(55.1////)
pembedussler(78///)
upup25(56.9///)
10.takım ortalaması:
Seninki ister ama sen yarısını bile yemiyorsun benimki kaç ister bilmiyorum ama ortalama 1200 alıyorumsüpersin bakalim benimkini begenecekmisin...ben spor hocama yeniden hesaplatircam...benim yasima, kiloma ve isde sarf ettigim harekete bakaraktan 1400 filan ister sanirim vücüt.
Sen önce sucuğu çıkar nesfit ondan bi tık iyidirMenüm
Sabah 08:00 gibi
Sahanda 2 yumurta
+6 dilim sucuk
zeytin
domates
2 dilim ekmek
Ögle 14 gibi
nesfit*
Aksam 18 gibi
1 yari haslanmis misir tuzsuz
Su:2,5 litre
Spor: yapicam yarin tarti
*(pratik oluyor ama
kalorisini icerdigi
besin maddeleri
yararsiz cikartiyorum
Beslenmemden)
ev yapimi kullanmis olsamSen önce sucuğu çıkar nesfit ondan bi tık iyidir
dur yarin cökelekli pankek yapayimSen önce sucuğu çıkar nesfit ondan bi tık iyidir
Tarifi de ver madem :)dur yarin cökelekli pankek yapayimresminide atayim caniniz ceksin yok saka resimdeki maksat fikir olsun
Bunu bi düşünelim ama zaten herkes kendince yeterince ödül yiyor haftalık hedef uygulaması vardı aslında onu devam ettirebilirizbak @Ses35 ne digcem bayramdan sonra haftalik Hedefler yapsak...sonra Hedefine ulasan ödül olarak 1 ögün özgürlük versek....ama o hafta icin tek kacamagi olmasi kaydiyle ne dersinyoksa riskli bir uygulamami
dukandiyettariflerim diye bir siteden almistim yarin yapinca fotonun yaninda yazarim.Tarifi de ver madem :)
birsey yapmak lazim iclerindeki aslani uyandirmak lazim...bende kaptanlik yapti bunuBunu bi düşünelim ama zaten herkes kendince yeterince ödül yiyor haftalık hedef uygulaması vardı aslında onu devam ettirebiliriz
Hadi bakalım kaptan sen bukadar düşünmeye kesin bulursun :)dukandiyettariflerim diye bir siteden almistim yarin yapinca fotonun yaninda yazarim.
birsey yapmak lazim iclerindeki aslani uyandirmak lazim...bende kaptanlik yapti bunu
Gördüm gördüm@Ses35 uymamis olsada özelden yazdigimi görsen tatlim
#sucuksevercansuMenüm
Sabah 08:00 gibi
Sahanda 2 yumurta
+6 dilim sucuk
zeytin
domates
2 dilim ekmek
Ögle 14 gibi
nesfit*
Aksam 18 gibi
1 yari haslanmis misir tuzsuz
Su:2,5 litre
Spor: yapicam yarin tarti
*(pratik oluyor ama
kalorisini icerdigi
besin maddeleri
yararsiz cikartiyorum
Beslenmemden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?