Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen en iyisini yapmışsın canım ama ben annemlerle oğluşu ekemedim kalori hesabına göre yedim ama merak etme 1100 oldu bugün :)
süpersin bakalim benimkini begenecekmisin...ben spor hocama yeniden hesaplatircam...benim yasima, kiloma ve isde sarf ettigim harekete bakaraktan 1400 filan ister sanirim vücüt.

Tesekkur ederim,dun hallettim tursuyubidon yetmedi,elli kilo olmustursu yiye yiye zayiflayacagim
Kuru fasulye yı haslayip atacaksın değil mi?

yok kurusunu topliycam...annem komple kurutma öyle oldugu gibi..buzlaga at dedi...öyle daha pratik oluyormus...yesil fasulyede bulursam bu sefer domatesli paketliycem, gecenlerde saece taze fasulye haslayip paketledim..

sen hangi dersin ögretmenligini yapiyordun ? meslektas sayiliriz

Canım benim Kıyamam sana beni düşünürken aslında kendine yapıyorsun bende size faydalı oluyorum diye çok seviniyorum cumadan itibaren 2 hafta liste yapmıcam bayramdan sonra başlarız yine sende biraz rahatlamış olursun çok öpüyorum kuzum

Liste gelmiş nirinimnirinim

Menüm

Sabah 08:00 gibi
Sahanda 2 yumurta
+6 dilim sucuk
zeytin
domates
2 dilim ekmek

Ögle 14 gibi
nesfit*

Aksam 18 gibi
1 yari haslanmis misir tuzsuz

Su:2,5 litre
Spor: yapicam yarin tarti

*(pratik oluyor ama
kalorisini icerdigi
besin maddeleri
yararsiz cikartiyorum
Beslenmemden)

süpersin bakalim benimkini begenecekmisin...ben spor hocama yeniden hesaplatircam...benim yasima, kiloma ve isde sarf ettigim harekete bakaraktan 1400 filan ister sanirim vücüt.
Seninki ister ama sen yarısını bile yemiyorsun benimki kaç ister bilmiyorum ama ortalama 1200 alıyorum

Sen önce sucuğu çıkar nesfit ondan bi tık iyidir

bak @Ses35 ne digcem bayramdan sonra haftalik Hedefler yapsak...sonra Hedefine ulasan ödül olarak 1 ögün özgürlük versek....ama o hafta icin tek kacamagi olmasi kaydiyle ne dersin yoksa riskli bir uygulamami

bak @Ses35 ne digcem bayramdan sonra haftalik Hedefler yapsak...sonra Hedefine ulasan ödül olarak 1 ögün özgürlük versek....ama o hafta icin tek kacamagi olmasi kaydiyle ne dersin yoksa riskli bir uygulamami
Bunu bi düşünelim ama zaten herkes kendince yeterince ödül yiyor haftalık hedef uygulaması vardı aslında onu devam ettirebiliriz

Tarifi de ver madem :)
dukandiyettariflerim diye bir siteden almistim yarin yapinca fotonun yaninda yazarim.

Bunu bi düşünelim ama zaten herkes kendince yeterince ödül yiyor haftalık hedef uygulaması vardı aslında onu devam ettirebiliriz
birsey yapmak lazim iclerindeki aslani uyandirmak lazim...bende kaptanlik yapti bunu

#sucuksevercansu

Günaydın canlarrrr
Oncelikle hayırlı cumalar
İnşallah tartıda yuzumuz güler motivemiz artar.
Eksi gormesekte bu bize bi hırs kaynağı olsun tamam miiii?? (Sanirim bunu kendim için soyluyorum)
Dün akşam rahatsizlandiktan sonra yattım ta ki bu saate kadar.
Şimdi iyi gibiyim inşaallah rahatsizlanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…