Evet biraz diyete asılayım dedim başıma vurdu heraldeMücveri yarin yapacam kesin ayy sicak birsey istiyorum ayaklarim sizim sizim...misir ayiklanmamis kötü olmadan ayikliyayim diyorum deep freeze atacam birazdan...sen neler yapiyorsun...gecmis olsun kh az yiyorsun ya ondan olabilir bas agrisi.
Günaydın canım kolay gelsinGünaydinlar citirlarimmaksam.mesayisini yöneten arkadas gece cikarken is yeri telefonunu yaninda unuttugu icin...sabahin erken saatlerinde is yerine geri göturmesi bana düştü yarin tarzi günu unutmuyoruz ona göre yiyelim.icelim, sporlarimizi yapalim...yarim saate damlarim yine grsrz kizlar
Ay ay ay enerji patlaması buna diyolar galiba ama her söylediğine katlıp spor konusunu da ayrıca destekliyorum iyi çalışmalar kuzumGünaydın kızlar. Süper güzel bir gün olsun bugün hadi bakalım motivasyon tavan! !!:))
Bugün çok dikkat ediyoruz aç kalmak yok ama kh ağırlıklı yemek de yok. Bol proteinli sıvı gıdalı şeker oranı düşük meyveli kesinlikle Yoğurtlu tarçınlı bir gün olsun mu???
Olsun olsun :)
Nerden geldi bu energy bilmiyorum dün tansiyonum düşmüş iyi değildim onun acısını cikartcam galiba bugün. Hadi bakalım en az 20 dk herkesten istiyoruz.bahane istemiyoruz. :)))
Seviyorum hepinizi
Bej ders çalışayım 2 saat sonra gelirim mucukkk herkese:)
Sağol cnm benimAy ay ay enerji patlaması buna diyolar galiba ama her söylediğine katlıp spor konusunu da ayrıca destekliyorum iyi çalışmalar kuzum
Oooo planlar yapılmış süper kolay gelsin canımSağol cnm benim
Eee nerde bu millet ben bi bitki çayi aldim kendime(Lipton ege sefasi) yanında 6 badem 12.00 itibariyle derse devam)
13.30 da spor ve yemek molası var
Günaydın kızlar. Süper güzel bir gün olsun bugün hadi bakalım motivasyon tavan! !!:))
Bugün çok dikkat ediyoruz aç kalmak yok ama kh ağırlıklı yemek de yok. Bol proteinli sıvı gıdalı şeker oranı düşük meyveli kesinlikle Yoğurtlu tarçınlı bir gün olsun mu???
Olsun olsun :)
Nerden geldi bu energy bilmiyorum dün tansiyonum düşmüş iyi değildim onun acısını cikartcam galiba bugün. Hadi bakalım en az 20 dk herkesten istiyoruz.bahane istemiyoruz. :)))
Seviyorum hepinizi
Bej ders çalışayım 2 saat sonra gelirim mucukkk herkese:)
Mola zamanı biraz spor yapayım otur otur tembellesen kaslar calissin değil mi ama:)) birde aç karnimi doyurayim. Zira zil çalıyor kendisi 15.00 e kadar kendime geleyim enerji yuklemesi yapayım. Bu arada hala kimse yok hiç yakistiramadim hicc
Evet 3 4 kişi götürüyor takımı ne güzel değilmi biz o kadar beceriksisiz ki bu konuda kimseleri motive edemiyoruzMola zamanı biraz spor yapayım otur otur tembellesen kaslar calissin değil mi ama:)) birde aç karnimi doyurayim. Zira zil çalıyor kendisi 15.00 e kadar kendime geleyim enerji yuklemesi yapayım. Bu arada hala kimse yok hiç yakistiramadim hicc
Evet 3 4 kişi götürüyor takımı ne güzel değilmi biz o kadar beceriksisiz ki bu konuda kimseleri motive edemiyoruz
Hani göremiyorum ben onları menüler nerdeMyprincesses motive ettik, @dagyolu spora basladi...bizden daha kötü durumda takimlar varrr aaa kaldirin bakayim kafalari daha gecen hafta ikinciydik unutmayin...bu haftada ins nasipse oluruz
Pembe kilotlu süper olmuş ben kilo versem de çatlaklarım resim 1 gibi olur
Demi ama süper olmuş selüitler nası gitmişBende onu çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?