Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm
Sbah
1 D börek
Şekersiz çay

Öğle
1 servis kaşığı domatesli pilav
1 sk et sote

Sonra avm ye gittik işte ordan sonra cozuttum
1 kornet yedim
1 kahve içtim
1 gazoz içtim

Eve geldik gece 10 da
Sucuklu yumurtayla yarım pide yedim
Yarın kaç kg gelirim artık bilemiyommm

Börek, kornet, 1/2 pide hepsi ayni günde tmm bacim bende dün gece 1 gibi corba ictim..ama sadece corba..yaninda ekmek filan yoktu ve sabha dünkiyle ayni kiloda ciktim...

Kilo vermeyi istemek ancak kafada biterse oluyor şimdi yarın tartı günü olduğunu bile 2 gün kala böyle cozutmuşsun tamam destek olcaz motive etcez ama canım sen kendin için bu işi istemezsen biz napabiliriz
Unutma sen şimdi bu kötüğü sadece kendine değil bizede yapıyorsun
Ayrıca söylermisin dün bunları yiyince sütün arttı mı

Dün ben sana çorba içme demedim mi bakayım yoğurt yeseydin - çıkardın denemesi bedava

yiyemiyorum ben yogurt tek olarak sadece meyveli hazir olanlardan onlarda saglikli degil ben zaten eksilerdeyimde daha cok olurdu...istisnalar kaideyi bozmaz birdaha yapmiycam benim diyeteme ciddi anlamda tek comak sokan sey....kabizlik hemde 2-3 gündür bir wc ye cikabilsem 0,5 kilo gider sanirim.

Sütüm artsın diye yemedim ki kokusuna dayanamadım ya ben normalde 5 ten sonra ağzıma su dışında en ufak bişey sürmezdim ama dün saatlerce yürüdüm bak onuda sayarsak bi taraftan yakmışım hem de öyle bi enerji harcamışım ki o saatte yemek yedirecek kadar

Canım gittim ama aç karnına gel dedi boşuna gitmiş oldum ama yürüyerek hizli gidip geldim 25 dk oldu yarın sabah aç karnına hem Dahiliye ve endokrin e gitcem sonrada ins diyetisyen e
gecmis olsun tatlim umarim birsey cikmaz.

Tamam madem yine en masum çorba canım kabızlık için probiyotik yoğurt denedin mi
Ne diyim canım cuma görüşelim madem :)
Canım gittim ama aç karnına gel dedi boşuna gitmiş oldum ama yürüyerek hizli gidip geldim 25 dk oldu yarın sabah aç karnına hem Dahiliye ve endokrin e gitcem sonrada ins diyetisyen e
Olsun 25 dk gayet iyi boşuna sayılmaz canım sonuçlardan bizi haberdar et menünü göremedim bu arada

Allah kolaylik versin esler biraz kendi zevklerinden fedakarlik yapacaklar bebek kısmı illa destek istiyor anneninde yanliz kalmaya ihtiyaci oluyor bizimki eve gelince cok sukur ilgileniyor bende daha rahatim ama spor konusunda bir düzene giremedim akşam yorgun düşüyorum bahanem bu oluyor

gecmis olsun tatlim umarim birsey cikmaz.
sagolasin canım

sağol canım ins bakalım ne çıkacak

Geçmiş olsun tatlım tiroid falan çıkma ihtimali olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…