Dünkü menüm
Sbah
1 D börek
Şekersiz çay
Öğle
1 servis kaşığı domatesli pilav
1 sk et sote
Sonra avm ye gittik işte ordan sonra cozuttum
1 kornet yedim
1 kahve içtim
1 gazoz içtim
Eve geldik gece 10 da
Sucuklu yumurtayla yarım pide yedim
Yarın kaç kg gelirim artık bilemiyommm
Ya bu selülitleri tamamen geçiren bişey var mı acaba gerçekten
Kilo vermeyi istemek ancak kafada biterse oluyor şimdi yarın tartı günü olduğunu bile 2 gün kala böyle cozutmuşsun tamam destek olcaz motive etcez ama canım sen kendin için bu işi istemezsen biz napabilirizDünkü menüm
Sbah
1 D börek
Şekersiz çay
Öğle
1 servis kaşığı domatesli pilav
1 sk et sote
Sonra avm ye gittik işte ordan sonra cozuttum
1 kornet yedim
1 kahve içtim
1 gazoz içtim
Eve geldik gece 10 da
Sucuklu yumurtayla yarım pide yedim
Yarın kaç kg gelirim artık bilemiyommm
Dün ben sana çorba içme demedim mi bakayım yoğurt yeseydin - çıkardın denemesi bedavaBörek, kornet, 1/2 pide hepsi ayni gündetmm bacim bende dün gece 1 gibi corba ictim..ama sadece corba..yaninda ekmek filan yoktu ve sabha dünkiyle ayni kiloda ciktim...
Dün ben sana çorba içme demedim mi bakayım yoğurt yeseydin - çıkardın denemesi bedava
Canım gittim ama aç karnına gel dedi boşuna gitmiş oldum ama yürüyerek hizli gidip geldim 25 dk oldu yarın sabah aç karnına hem Dahiliye ve endokrin e gitcem sonrada ins diyetisyen eistikrar1986 naptın canım gittin mi doktora
gecmis olsun tatlim umarim birsey cikmaz.Canım gittim ama aç karnına gel dedi boşuna gitmiş oldum ama yürüyerek hizli gidip geldim 25 dk oldu yarın sabah aç karnına hem Dahiliye ve endokrin e gitcem sonrada ins diyetisyen e
Tamam madem yine en masum çorba canım kabızlık için probiyotik yoğurt denedin miyiyemiyorum ben yogurt tek olaraksadece meyveli hazir olanlardan onlarda saglikli degil ben zaten eksilerdeyimde daha cok olurdu...istisnalar kaideyi bozmaz birdaha yapmiycam benim diyeteme ciddi anlamda tek comak sokan sey....kabizlik hemde 2-3 gündür bir wc ye cikabilsem 0,5 kilo gider sanirim.
Ne diyim canım cuma görüşelim madem :)Sütüm artsın diye yemedim ki kokusuna dayanamadımya ben normalde 5 ten sonra ağzıma su dışında en ufak bişey sürmezdim ama dün saatlerce yürüdüm bak onuda sayarsak bi taraftan yakmışım hem de öyle bi enerji harcamışım ki o saatte yemek yedirecek kadar
Olsun 25 dk gayet iyi boşuna sayılmaz canım sonuçlardan bizi haberdar et menünü göremedim bu aradaCanım gittim ama aç karnına gel dedi boşuna gitmiş oldum ama yürüyerek hizli gidip geldim 25 dk oldu yarın sabah aç karnına hem Dahiliye ve endokrin e gitcem sonrada ins diyetisyen e
Az önce eşim aradı yemek yeme sana sıcak sıcak lahmacun getirecem dedi bende tşk ederim yemicem dedim, mutluyummm
Allah kolaylik versin esler biraz kendi zevklerinden fedakarlik yapacaklar bebek kısmı illa destek istiyor anneninde yanliz kalmaya ihtiyaci oluyor bizimki eve gelince cok sukur ilgileniyor bende daha rahatim ama spor konusunda bir düzene giremedim akşam yorgun düşüyorum bahanem bu oluyorGeç kalma o zaman şekerim.İnş kızın olur
Güzel menü
istikrar1986
koşu bandı çok işe yarıyor aslında.eşim iki gündür akşamları maça gidiyor, koşu bandı işi yalan oluyor.yarım saatten fazla ağladı kızım, kafayı yiyecektim.ilk defa akşam saatinde uyuyor ve arada iç çekiyor.etini koparmışım gibi ağladı yaaa
sagolasin canımgecmis olsun tatlim umarim birsey cikmaz.
sağol canım ins bakalım ne çıkacakTamam madem yine en masum çorba canım kabızlık için probiyotik yoğurt denedin mi
Ne diyim canım cuma görüşelim madem :)
Olsun 25 dk gayet iyi boşuna sayılmaz canım sonuçlardan bizi haberdar et menünü göremedim bu arada
Yemek yapmama gerek yok zaten yiyip gelir işyerinde lahmacun yaptırmışlar bende bu saatten sonra daha bişey yemem zatengetirme dedigin halde getircektiraksama güzel bir bamya filan yap
Geçmiş olsun tatlım tiroid falan çıkma ihtimali olabilirAllah kolaylik versin esler biraz kendi zevklerinden fedakarlik yapacaklar bebek kısmı illa destek istiyor anneninde yanliz kalmaya ihtiyaci oluyor bizimki eve gelince cok sukur ilgileniyor bende daha rahatim ama spor konusunda bir düzene giremedim akşam yorgun düşüyorum bahanem bu oluyor
sagolasin canım
sağol canım ins bakalım ne çıkacak
satde birsey yok saate bakaraktan 19 a kadar yemek yiyebilirsin aslinda ac kalma sakinYemek yapmama gerek yok zaten yiyip gelir işyerinde lahmacun yaptırmışlar bende bu saatten sonra daha bişey yemem zaten
Ya bakalım artık birde hicbirsey çıkmıyormus o zaman kesin diyetisyene giderimGeçmiş olsun tatlım tiroid falan çıkma ihtimali olabilir
Sağol cnmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?