Geçmiş olsun canım sen yinede bi doktora görünsen iyi olacak benceGünaydın canlarrrr
Oncelikle hayırlı cumalar
İnşallah tartıda yuzumuz güler motivemiz artar.
Eksi gormesekte bu bize bi hırs kaynağı olsun tamam miiii?? (Sanirim bunu kendim için soyluyorum)
Dün akşam rahatsizlandiktan sonra yattım ta ki bu saate kadar.
Şimdi iyi gibiyim inşaallah rahatsizlanmam
Ay ne güzel.tabi faydası olur.Bugün asmek e (Antalya sanatsal ve mesleki egitim kurslari) gidicem kayıt için son günmus
Temel muhasebe ye kayıt olayım diyorum. Hem sınavım içinde faydası olur:)
Onada şükür ne diyelimBu haftada 78,0 çıktım takıma faydam olmadı ama en azından almamışım şükür
Tamam canımKızlar hayırlı cumalar bende şuan hastane deyim sabah sadece -100 gr fark gördüm eve gidiyim bir daha tartiliyim belki biraz daha gider
Tahlil olcaktı işte kilolar içingecmis olsun tatlim..neyin vardi ?
Evet ya gerçekten :)Kızlar dedim ya kursa kayıt için gidicem diye ... ayyy dolmuş hepsi yazilamadim istediğim şeye
Neyse annemi kuran elifba ya yazdırdım
Ne hayırlı evladim di mi ama:)
Hahaha çok iyi ya :)amin aminAllahim bir yedek üyem var kilo veriyor ama listeye girmek istiyor sen sabirlar ver yarabbi aminnn
gel haftaya listeye gir ne dersin bak ne güzel vermissin
Çok veren Maldan az veren candan :)) tebrik ederim canımBu arada hemen bildirim yapçemmm
Simarikliga göre eksilerdeyim anladiniz değil mi?
Çok değil yaa bi 400 gr ama olsun pazartesi gördügüm rakamdan sonra bu pek bi sevimli sempatik geldi gözüme
Eki Görüntüle 1883412
Yettim kuzucum@Ses35 ses veeerr :))) where are you ???please don't leave me alone :))
Olsun canım 100 gitmiş ya TebriklerKızlar okul karışıktı.gerildim baya,yazamadim kusura bakmayın.yazdiklarinizi da okuyamadim henüz.55 kilom
Tamam canım hallederim
2 saat rötar yapmışsın olsun canım bugün cuma hemen başla sen geç kalma daha fazla@Ses35 ay bugun hala derse oturamadim 10 da başlamış olmam lzm di offf si ir oluyorum kendime plan i bi oturamadim gitti. Neyse ay instagramda kilo vermek için hesap açanlar gördüm baya baya vermişler yaa:)) ozeniyo insan vallahi
Erigim burda değil artık biliyorsun amaSevalim sagolasin, misafirim gelecekti ekleyemedim.tekrar giremem sanıyordum misafir de iptal olunca iyi oldukilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar.
Bu arada ben mezun olabiliyor muyum?hedefe 3kilo var daha ama yetişemiyorum.yavas yavaş bireysel olarak devam etsem bi sure daha iyi olacak.mezun olmaya yetiyor mu acep toplam yuzdem? @Erigim @Ses35cansutr ne dersiniz?kim online ise bi bakiverin size zahmet:-*
Ay bu arada daha 3 kilo varmış az daha sabret gülüm niye gidiyorsunSevalim sagolasin, misafirim gelecekti ekleyemedim.tekrar giremem sanıyordum misafir de iptal olunca iyi oldukilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar.
Bu arada ben mezun olabiliyor muyum?hedefe 3kilo var daha ama yetişemiyorum.yavas yavaş bireysel olarak devam etsem bi sure daha iyi olacak.mezun olmaya yetiyor mu acep toplam yuzdem? @Erigim @Ses35cansutr ne dersiniz?kim online ise bi bakiverin size zahmet:-*
Tebrikler canım çok iyi gidiyorsun :)2 EYlÜL - 9 Eylül
***10. TAKIM 482.ETAP***
cansutr(82.3/81,8/0,5/%0,61)
dagyolu(79.7/ 79.2 /0.2/%0,63)
Enise07(77.7/77.3/0.4/%0.51)
yolcukardelen(55.1/55/0.1/%0.18)
pembedussler(78///%)kilosu sabit
upup25(56.9///%)
10.takım ortalaması:
Yedek üye
baldamlasxixmelis 65.1/64.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?