Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allahim bir yedek üyem var kilo veriyor ama listeye girmek istiyor sen sabirlar ver yarabbi aminnn
gel haftaya listeye gir ne dersin bak ne güzel vermissin
Haftaya memleketten misafirlerim gelecek cnm, bu bayram biz gitmiyoruz.onlara ayıp olur şimdi.bir de bazen yiyorum, emzirmeyi bahane etmek istemiyorum, yediklerimi her zaman yazamıyorum. Ondan dolayı da girmek istemiyorum.

Bakmam lazim ama sanirim oluyor...ama en zor son kilolar gidiyor tatlim o yüzden kalman daha olur. Ama yine sen bilirsin meslektaasim

Haftaya memleketten misafirlerim gelecek cnm, bu bayram biz gitmiyoruz.onlara ayıp olur şimdi.bir de bazen yiyorum, emzirmeyi bahane etmek istemiyorum, yediklerimi her zaman yazamıyorum. Ondan dolayı da girmek istemiyorum.
Bayramdan sonra alalim o zaman listeye seni
@Ses35 birtürlü cikamadim burdan

upup25 hadi cnm gelde Yüzdeni yazalim.

Sorumluluk sahibi kaptan başka oluyor canım

kızlar karar verelim

Bu arada bildirim yapmayan canlar nerdesiniz acabaaaa. .. 13.00 e kadar bildirim yapılacak deniliyor ama her hafta o nerde bu nerde diyoruz neden bizi zor durumda birakiyirsunuz ((

Ay bu arada daha 3 kilo varmış az daha sabret gülüm niye gidiyorsun
canım gr gr veriyorum son kilolar olduğu icin. Ok ul bu sene yoğun olacak,burayi ihmal edip motivasyonu dusurmek istemiyorum.y okşa niyetim devam etmek
Evet zor gidiyor işte kaptanım:-( dusuk katılımla motivasyonunuzu dusurmek istemem:-(
Bu arada Türkçe branşım ,senin?

Biz idare ederiz ama son karar senin tabi canım :)

anaaam nasıl olacak ki, çok ilginç.hic denwmwdim,gerci kuru fasulyenin tazesini hiç gormedim
İşte kendim için yapmıyorum ama faydası kendime oluryor canım benim,sagolasin:-*:-*
50 kilomu ordusu yaşıyo sizde biz daha yapmadık buraya gönder bari :))
Ne kadarını bitiririz bilmiyorum ama bi kısmını dağıtacağım kesin gondereyim canım,sen işte yeter ki:-*:-*:+*
ohhhh miisss,ellerine saglik

Oh iyi turşu derdinden kurtulduk bu sene eksik olma canım sağolsun kv yapmış bu sene

kızlar karar verelim
evet
Bu arada bildirim yapmayan canlar nerdesiniz acabaaaa. .. 13.00 e kadar bildirim yapılacak deniliyor ama her hafta o nerde bu nerde diyoruz neden bizi zor durumda birakiyirsunuz ((
bi kişi kaldi
Biz idare ederiz ama son karar senin tabi canım :)
bilmiyorum canım ya,karisti kafam.bu hafta da devam edeyim de bayramdan sonraya bakalım bi en iyisitatilde giderim sorun olmaz da okul açılınca tepmpolu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…