- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
Haftaya memleketten misafirlerim gelecek cnm, bu bayram biz gitmiyoruz.onlara ayıp olur şimdi.bir de bazen yiyorum, emzirmeyi bahane etmek istemiyorum, yediklerimi her zaman yazamıyorum. Ondan dolayı da girmek istemiyorum.Allahim bir yedek üyem var kilo veriyor ama listeye girmek istiyor sen sabirlar ver yarabbi aminnn
gel haftaya listeye gir ne dersin bak ne güzel vermissin
Sevalim sagolasin, misafirim gelecekti ekleyemedim.tekrar giremem sanıyordum misafir de iptal olunca iyi oldukilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar.
Bu arada ben mezun olabiliyor muyum?hedefe 3kilo var daha ama yetişemiyorum.yavas yavaş bireysel olarak devam etsem bi sure daha iyi olacak.mezun olmaya yetiyor mu acep toplam yuzdem? @Erigim @Ses35cansutr ne dersiniz?kim online ise bi bakiverin size zahmet:-*
Bayramdan sonra alalim o zaman listeye seniHaftaya memleketten misafirlerim gelecek cnm, bu bayram biz gitmiyoruz.onlara ayıp olur şimdi.bir de bazen yiyorum, emzirmeyi bahane etmek istemiyorum, yediklerimi her zaman yazamıyorum. Ondan dolayı da girmek istemiyorum.
Bu ne enise ölürüm buraya da gönder :))
Elceezlerimlen yaptım :)))Bu ne enise ölürüm buraya da gönder :))
kızlar karar verelimSevgili arkadaşlar,
16 Eylül Kurban Bayramı ertesine geldigi icin cogu kisi memleketinde, tatilde vs olabilir, bu da kilo bildiriminde bircok eksiklige yol acabilir diye düsünüyoruz.
Bu sebeple Ramazan Bayramı'nda oldugu gibi bu bayramda da 16-23 Eylül etapları birleştirilsin mi?
1. Takım (Evet)
2. Takım (Evet/Hayır)
3. Takım (Evet/Hayır)
4. Takım (Evet)
5. Takım (Evet)
6. Takım (Evet/Hayır)
7. Takım (Evet)
8. Takım (Evet/Hayır)
9. Takım (Evet/Hayır)
10. Takım (Evet/Hayır)
14. Takım (Evet/Hayır)
Öptüm o elleri ay bende bi muz süt yaptım artık :)Elceezlerimlen yaptım :)))
Yollayim bacim ayıp ettin
Hatta tüm takıma benden armağan olsun
(cansutr ye yok)
canım gr gr veriyorum son kilolar olduğu icin. Ok ul bu sene yoğun olacak,burayi ihmal edip motivasyonu dusurmek istemiyorum.y okşa niyetim devam etmekAy bu arada daha 3 kilo varmış az daha sabret gülüm niye gidiyorsun
Evet zor gidiyor işte kaptanım:-( dusuk katılımla motivasyonunuzu dusurmek istemem:-(
Bu sonuçlarla birleştirilir heralde kaptan gelince işaretlerkızlar karar verelim
Bencede yaBu arada bildirim yapmayan canlar nerdesiniz acabaaaa. .. 13.00 e kadar bildirim yapılacak deniliyor ama her hafta o nerde bu nerde diyoruz neden bizi zor durumda birakiyirsunuz((
Biz idare ederiz ama son karar senin tabi canım :)canım gr gr veriyorum son kilolar olduğu icin. Ok ul bu sene yoğun olacak,burayi ihmal edip motivasyonu dusurmek istemiyorum.y okşa niyetim devam etmek
Evet zor gidiyor işte kaptanım:-( dusuk katılımla motivasyonunuzu dusurmek istemem:-(
Bu arada Türkçe branşım ,senin?
Afiyet bal olsun bacimÖptüm o elleri ay bende bi muz süt yaptım artık :)
Ay Sağol canım regli olcam zaten muz iyi geldiAfiyet bal olsun bacim
anaaam nasıl olacak ki, çok ilginç.hic denwmwdim,gerci kuru fasulyenin tazesini hiç gormedimyok kurusunu topliycam...annem komple kurutma öyle oldugu gibi..buzlaga at dedi...öyle daha pratik oluyormus...yesil fasulyede bulursam bu sefer domatesli paketliycem, gecenlerde saece taze fasulye haslayip paketledim..
sen hangi dersin ögretmenligini yapiyordun ? meslektas sayiliriz
İşte kendim için yapmıyorum ama faydası kendime oluryor canım benim,sagolasin:-*:-*Canım benim Kıyamam sana beni düşünürken aslında kendine yapıyorsun bende size faydalı oluyorum diye çok seviniyorum cumadan itibaren 2 hafta liste yapmıcam bayramdan sonra başlarız yine sende biraz rahatlamış olursun çok öpüyorum kuzum
Ne kadarını bitiririz bilmiyorum ama bi kısmını dağıtacağım kesin50 kilomu ordusu yaşıyo sizde biz daha yapmadık buraya gönder bari :))
ohhhh miisss,ellerine saglik
Oh iyi turşu derdinden kurtulduk bu sene eksik olma canım sağolsun kv yapmış bu seneanaaam nasıl olacak ki, çok ilginç.hic denwmwdim,gerci kuru fasulyenin tazesini hiç gormedim
İşte kendim için yapmıyorum ama faydası kendime oluryor canım benim,sagolasin:-*:-*
Ne kadarını bitiririz bilmiyorum ama bi kısmını dağıtacağım kesingondereyim canım,sen işte yeter ki:-*:-*:+*
ohhhh miisss,ellerine saglik
evetkızlar karar verelim
bi kişi kaldiBu arada bildirim yapmayan canlar nerdesiniz acabaaaa. .. 13.00 e kadar bildirim yapılacak deniliyor ama her hafta o nerde bu nerde diyoruz neden bizi zor durumda birakiyirsunuz((
bilmiyorum canım ya,karisti kafam.bu hafta da devam edeyim de bayramdan sonraya bakalım bi en iyisiBiz idare ederiz ama son karar senin tabi canım :)
Ohh ne güzelOh iyi turşu derdinden kurtulduk bu sene eksik olma canım sağolsun kv yapmış bu sene
Tamam canım 3 kilo için üzmeyiz seni dediğim gibi son karar senin :)evet
bi kişi kaldi
bilmiyorum canım ya,karisti kafam.bu hafta da devam edeyim de bayramdan sonraya bakalım bi en iyisitatilde giderim sorun olmaz da okul açılınca tepmpolu olur
Sağol canımOhh ne güzelafiyetle yiyin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?