Noldu yine anlamadım
Elceezlerimlen yaptım :)))
Yollayim bacim ayıp ettin
Hatta tüm takıma benden armağan olsun
(cansutr ye yok)
kızlar karar verelim
Almanca ve Tarihcanım gr gr veriyorum son kilolar olduğu icin. Ok ul bu sene yoğun olacak,burayi ihmal edip motivasyonu dusurmek istemiyorum.y okşa niyetim devam etmek
Evet zor gidiyor işte kaptanım:-( dusuk katılımla motivasyonunuzu dusurmek istemem:-(
Bu arada Türkçe branşım ,senin?
evet
bi kişi kaldi
bilmiyorum canım ya,karisti kafam.bu hafta da devam edeyim de bayramdan sonraya bakalım bi en iyisitatilde giderim sorun olmaz da okul açılınca tepmpolu olur
Evet vermişsin oyu ben gördümtaabi aranizdaki en sisko ben oldugum icin
ben oyumuzu vermistim cnm..Evet diye..yeniden bakayim belki messag iletilmedi
Almanca ve Tarih
@yolcukardelen simdi karar vermelisin..kaliyormusun yoksa devammi..listeyi paylasinca isminin yanina yazman gerek...Kararin ne olursa net olsun..Varim/Yokum ikisinden biri.
2 EYlÜL - 9 Eylül
***10. TAKIM 482.ETAP***
cansutr(82.3/81,8/0,5/%0,61)
dagyolu(79.7/ 79.2 /0.2/%0,63)
Enise07(77.7/77.3/0.4/%0.51)
yolcukardelen(55.1/55/0.1/%0.18)
pembedussler(78///%)kilosu sabit
upup25(56.9///%)1. Defa bildirim yapmadı
10.takım ortalaması:
Yok bayramdan sonraya bıraktı yolcukardelen şimdilik burda canımtaabi aranizdaki en sisko ben oldugum icin
ben oyumuzu vermistim cnm..Evet diye..yeniden bakayim belki messag iletilmedi
Almanca ve Tarih
@yolcukardelen simdi karar vermelisin..kaliyormusun yoksa devammi..listeyi paylasinca isminin yanina yazman gerek...Kararin ne olursa net olsun..Varim/Yokum ikisinden biri.
Yok kaptan senin onayın olmadan paylaşırımıyım sen bilirsin bekliyelim mademtasimadin degilmi listeyi dur bekliyelim aksam 20 ye kadar vaktimiz var bildigim...30 dk daha bekliyelim...bildirim yapmadigi icin ayni kilosu sabit olan gibi hesaplanacak degilmigitti bizim ortalama
bana kararsiz gibi geldi tüm messaglari arka arkaya okuyuncaYok bayramdan sonraya bıraktı yolcukardelen şimdilik burda canım
Ayy ben olduuum . O yetmez gibi birde allerji tuttu bugün yemin ederim hapsurmaktan dayak yemiş kadar yoruldum. Burnum adeta bir ceşme petece dayanmıyor. Basım a ağrıyor. Ne ararsan mevcut.Ay Sağol canım regli olcam zaten muz iyi geldi
Yok kaptan senin onayın olmadan paylaşırımıyım sen bilirsin bekliyelim madem
Evet öyle şimdi öyle hesaplancak ama etaplar birleşirse verdiği kilo bizim 2 ye bölünürken onun 3 e bölüncektasimadin degilmi listeyi dur bekliyelim aksam 20 ye kadar vaktimiz var bildigim...30 dk daha bekliyelim...bildirim yapmadigi icin ayni kilosu sabit olan gibi hesaplanacak degilmigitti bizim ortalama
Senin tansiyon sebebi regli ozaman geçmiş olsun güzelim bugün ıstırahat günün olsun o zaman önce sağlıkAyy ben olduuum . O yetmez gibi birde allerji tuttu bugün yemin ederim hapsurmaktan dayak yemiş kadar yoruldum. Burnum adeta bir ceşme petece dayanmıyor. Basım a ağrıyor. Ne ararsan mevcut.
Evet öyle şimdi öyle hesaplancak ama etaplar birleşirse verdiği kilo bizim 2 ye bölünürken onun 3 e bölüncek
Yok son meseja bak erteledi :)bana kararsiz gibi geldi tüm messaglari arka arkaya okuyunca
Tamam canım ozaman bakarız şimdi burdasın ama :)estf cnmben gecikirsem mecbur siz yapmak zorunda kalirsiniz bakalim okullar acilinca nasil yapicaz.
dikkat et kendini fazla baskilama hic bir konuda kendini bünyen zayif düsüyr bak kiyamam gecmis olsun.....haftalik plan yap bence ders calismani kolaylastircak..sistemli calismayi dene....belirli saatlerinde....nette gir vesaire..Ayy ben olduuum . O yetmez gibi birde allerji tuttu bugün yemin ederim hapsurmaktan dayak yemiş kadar yoruldum. Burnum adeta bir ceşme petece dayanmıyor. Basım a ağrıyor. Ne ararsan mevcut.
Ah çok isterim tabi ama bakalım kaç kilo çıkcam bayramdan dönünce@Ses35 seni ne zaman listeye alabilcem cnmBayram sonrasi degilmi. Hadi ,, Evet'' de sevindir su garibani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?