Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

2 EYlÜL - 9 Eylül

***10. TAKIM 482.ETAP***

cansutr(82.3/81,8/0,5/%0,61)
dagyolu(79.7/ 79.2 /0.2/%0,63)
Enise07(77.7/77.3/0.4/%0.51)
yolcukardelen(55.1/55/0.1/%0.18)

pembedussler(78///%)kilosu sabit
upup25(56.9///%)1. Defa bildirim yapmadı

10.takım ortalaması:

Elceezlerimlen yaptım :)))
Yollayim bacim ayıp ettin
Hatta tüm takıma benden armağan olsun
( cansutr ye yok)

taabi aranizdaki en sisko ben oldugum icin

kızlar karar verelim

ben oyumuzu vermistim cnm..Evet diye..yeniden bakayim belki messag iletilmedi

Almanca ve Tarih

evet

bi kişi kaldi
bilmiyorum canım ya,karisti kafam.bu hafta da devam edeyim de bayramdan sonraya bakalım bi en iyisitatilde giderim sorun olmaz da okul açılınca tepmpolu olur

@yolcukardelen simdi karar vermelisin..kaliyormusun yoksa devammi..listeyi paylasinca isminin yanina yazman gerek...Kararin ne olursa net olsun..Varim/Yokum ikisinden biri.

Evet vermişsin oyu ben gördüm

tasimadin degilmi listeyi dur bekliyelim aksam 20 ye kadar vaktimiz var bildigim...30 dk daha bekliyelim...bildirim yapmadigi icin ayni kilosu sabit olan gibi hesaplanacak degilmi gitti bizim ortalama

Yok bayramdan sonraya bıraktı yolcukardelen şimdilik burda canım

tasimadin degilmi listeyi dur bekliyelim aksam 20 ye kadar vaktimiz var bildigim...30 dk daha bekliyelim...bildirim yapmadigi icin ayni kilosu sabit olan gibi hesaplanacak degilmi gitti bizim ortalama
Yok kaptan senin onayın olmadan paylaşırımıyım sen bilirsin bekliyelim madem

Ay Sağol canım regli olcam zaten muz iyi geldi
Ayy ben olduuum . O yetmez gibi birde allerji tuttu bugün yemin ederim hapsurmaktan dayak yemiş kadar yoruldum. Burnum adeta bir ceşme petece dayanmıyor. Basım a ağrıyor. Ne ararsan mevcut.

Evet öyle şimdi öyle hesaplancak ama etaplar birleşirse verdiği kilo bizim 2 ye bölünürken onun 3 e bölüncek

@Ses35 seni ne zaman listeye alabilcem cnm Bayram sonrasi degilmi. Hadi ,, Evet'' de sevindir su garibani

Ayy ben olduuum . O yetmez gibi birde allerji tuttu bugün yemin ederim hapsurmaktan dayak yemiş kadar yoruldum. Burnum adeta bir ceşme petece dayanmıyor. Basım a ağrıyor. Ne ararsan mevcut.
Senin tansiyon sebebi regli ozaman geçmiş olsun güzelim bugün ıstırahat günün olsun o zaman önce sağlık

dikkat et kendini fazla baskilama hic bir konuda kendini bünyen zayif düsüyr bak kiyamam gecmis olsun.....haftalik plan yap bence ders calismani kolaylastircak..sistemli calismayi dene....belirli saatlerinde....nette gir vesaire..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…