Evet cnm sağlık herseyden onemliSenin tansiyon sebebi regli ozaman geçmiş olsun güzelim bugün ıstırahat günün olsun o zaman önce sağlık
affiyet bal olsun cnm
Enise geçen Saba bi şarkı göndermişti dinledim mi bişey demedin bana daEvet cnm sağlık herseyden onemli
Aa bu çok iyiymiş cansu ödül sistemi:))cansutr kuşum benim gözümden kaçtı öz man senin oyun kusura bakma cnm
Muzlu sutü de 80 li hanelerden kurtul öyle vercem:)))
Tam ben duzeltecektim vallahi :)))***10. TAKIM 482.ETAP***
cansutr(82.3/81,8/0,5/%0,61)
dagyolu(79.7/ 79.2 /0.5/%0,63)
Enise07(77.7/77.3/0.4/%0.51)
yolcukardelen(55.1/55/0.1/%0.18)
pembedussler(78///%)kilosu sabit
upup25(56.9///%)1. Defa bildirim yapmadı
10.takım ortalaması:
Güç bende artık mi cnm dinledim Sağol yazmadim mi ki Allah allah vallahi kafam calismiyorEnise geçen Saba bi şarkı göndermişti dinledim mi bişey demedin bana da
ben muz sevmem cileklisini isterim amacansutr kuşum benim gözümden kaçtı öz man senin oyun kusura bakma cnm
Muzlu sutü de 80 li hanelerden kurtul öyle vercem:)))
DinlediNse sorun yok ben gözünden kaçtı sandımGüç bende artık mi cnm dinledim Sağol yazmadim mi ki Allah allah vallahi kafam calismiyor
Aa benim gözümden kaçmış bak2 EYlÜL - 9 Eylül
***10. TAKIM 482.ETAP***
cansutr(82.3/81,8/0,5/%0,61)
dagyolu(79.7/ 79.2 /0.2/%0,63)
Enise07(77.7/77.3/0.4/%0.51)
yolcukardelen(55.1/55/0.1/%0.18)
pembedussler(78///%)kilosu sabit
upup25(56.9///%)1. Defa bildirim yapmadı
10.takım ortalaması:
neyi düzeltti ben körüm körTam ben duzeltecektim vallahi :)))
Fark yanlış yazılmış kuşum minicik bir hataneyi düzeltti ben körüm kör
Ay enise bende yapayım bari bide barbunya koydum şimdi oh mis anneciğinede geçmiş olsunAnnemde ben gibi burunlar sonuna kadar açık oyyyy vallahi oturduğum yerden yoruldum. Annem ile ikimizin bünye aynı burçlar da ayni:)) ikimiz aynı hastayiz aynı anda enerjik Hahahaha. Bu hallerde olunca hep tarhana istiyo cnm koyuverdim mis gibi bi tarhana azıcık kaynasinda pul biber basıp içine icivereyim.
Sağol cnm benim.. ay ben bugun hep senin canını cektiriyorum galiba:)))Ay enise bende yapayım bari bide barbunya koydum şimdi oh mis anneciğinede geçmiş olsun
Sağol cnm benim.. ay ben bugun hep senin canını cektiriyorum galiba:)))
Aa evet ben regli olcam ya dünyayı yicem daha neler çekiyor canım da söylemeyim :)Sağol cnm benim.. ay ben bugun hep senin canını cektiriyorum galiba:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?