Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ahahaa doğru haklısın bayramda bizi neler bekliyor bir de onları düşünmek istemezsin ben yiyeceğim dayanamam ama tatlıya sınırımı koyarım sporu da ne kadar çıkabilirsem bak sana ne dicem bizim hani yediklerimize göre cezalarımız vardı takımca onlara ne oldu o sistem geri gelsin bence eğer kullanılmıyosa sıkıysa yiyin acımak yok lütfen

Spor grubu var ama bizim takıma bişey işlemiyor maaşallah :))

bunlar ödevleri yapmiyorlar tmm bu hafta bende sporu saldim ama bu hafta 30 saat calistim gece yarilari geldim eve uykumun filan hic düzeni kalmadi ben sey düsünmüstüm degisiklik olsun diger her hafta ödevlerin yanina extradan bir spor misal 1.) merdiven inip cikma 2.) ip atlama 3.) bisiklet gibi gibi hani maksat degisiklik olsun diye...ama ödevleri cogu yapamayinca...aradan bir bayram gecsinde hersey rayina oturcak...spor dakkalarimiz sayiliyor @Ses35 saolsun her hafta minimum 140 dk onun yarismasi oluyor..bir bayram aradan gecsinde düzen oturur.

gecmiste yazdim tatlim bugün sinirlama koydum bayram icin..bence bonkör bile davrandim 1 ide söz kaptan dedigin ölcüyü asmacayim demediler bir tutturdular az yiyorum diye erigim cok yerdim diye kizardi...simdi tam tersi

aynen öyle ama ödevler yapılmıyormuş demek çok üzüldüm böyle giderse yerimizde sayarız ama
bu arada ben hafızayı sıfırlamışım bakmak zorunda kaldım listeden
Judiee ( 54.3/53.4 /0.9 /%1.66 )yeni üye baş. kilosu:54.5, hedef kilosu: 45 , başlangıç tarihi:23.08.2015

gecmiste yazdim tatlim bugün sinirlama koydum bayram icin..bence bonkör bile davrandim 1 ide söz kaptan dedigin ölcüyü asmacayim demediler bir tutturdular az yiyorum diye erigim cok yerdim diye kizardi...simdi tam tersi
valla haberleri olsun ben aksam yemelerinden hiç hoslanmam beni yoyoya çeviren onlar oldu zaten baştan söyleyeyiim spor yapmıyorsanız aksam da yemeyin hanımlar çok ciddi elestricem gelince

valla haberleri olsun ben aksam yemelerinden hiç hoslanmam beni yoyoya çeviren onlar oldu zaten baştan söyleyeyiim spor yapmıyorsanız aksam da yemeyin hanımlar çok ciddi elestricem gelince
sorma ya jojo benide maf etti takima basladigimda kactim hatirlamiyorum 76 filan olmasi gerek simdi 80 gecmis durumdayim düsün sahi sen onu nerden buldun hemencik kendi baslangic tarihini vesaire

sorma ya jojo benide maf etti takima basladigimda kactim hatirlamiyorum 76 filan olmasi gerek simdi 80 gecmis durumdayim düsün sahi sen onu nerden buldun hemencik kendi baslangic tarihini vesaire
15 ağustosta başlamıştım diyete bir iki hafta sonra da size katıldım ordan hatırlıyorum

Sen napıyon kuzu ders çalışma nası gidiyo spor yaptın mı bugün
Yarım saat egzersiz yaptım cnm sadece ders çalışma bayram işlerinden dolayi olmuyo Henüz
Çok nefis menü sevdim ama akşam boş kalmış biraz
Yazayım hadi benimkinede yorum yap
Ya kuzum öğlen disardaydim tost yedim diye akşam çorba ile noktaları
Sabah tost 1 yumurta 7 zeytin roka salatalık 3 lokma tereyağ bal

Akşam ızgara tavuklu salata

Su 2 litre

100 dk yürüyüş
hafif çok güzel ama 2 öğün

BenimkiNe kim yapıyo acaba enise den özel istek yaptım o bile yorum yapmadı :)
Zaten bebeliler bi görünüyo bi kayboluyo bu saat oldu menüler yok
Sana gelince acaba ne yiyorsunda neyi yorayım Caniko
Tatlım nette degildim ki yaaa bak şimdi gördüm hemen yorumladim

Günaydinlar citirlarim 1 hafta izinliyim bir kendime gelirim umarim..daha gecenlerde rüyamda is yerinde calisiyordum

Git git bcm Ohh mis gibi salonu bende seviyorum da bakalım 70 i görürsem yazilayim diyorum
Sorma bu salonu cok sevdim genelde dus kabinlari bir oda gibi acik olur herkez birbirini görür burda kapali kabinler var ve soyunma kabinleri var tr de ücretler nasil bilmoyorum ama birda heryerde spor salonu oldugu icin cok uyguna geliyorrr....sirf ordaki harcadigim su aidati geciOrdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…