ahahaa doğru haklısın bayramda bizi neler bekliyor bir de onları düşünmek istemezsin ben yiyeceğim dayanamam ama tatlıya sınırımı koyarım sporu da ne kadar çıkabilirsem bak sana ne dicem bizim hani yediklerimize göre cezalarımız vardı takımca onlara ne oldu o sistem geri gelsin bence eğer kullanılmıyosa sıkıysa yiyin acımak yok lütfeneskiden kac kiloydun yani baslarken ? birde Erigimi sormustun Kaptanligi birakti...kimsede cesaret etmeyince..hic aklimda yokken ben Kaptan oldu 2 etap oldu isteelimden geleni yapmaya calisiyorum..sana link atarim devir aldigim günden itibaren baya sayfa...hem paylasinlar söyleri görürsün birde az cok takimi tanimis olursun evet emziren annelerimiz cok börekler pastalar bir gün düsüp bayilcam
150 ye enaz 45 46 olmalısın ozaman doğru başarısın çok fazlan yok meto güzel çalışır hem bu yaşlarda :)boyum 150
önceden göbekli basenli olduğum için ayva göbeğim olduğunu farketmemisimen son 47.5 görmüştüm yetmezse 45e çekmeyi düşünüyorum
Spor grubu var ama bizim takıma bişey işlemiyor maaşallah :))ahahaa doğru haklısın bayramda bizi neler bekliyor bir de onları düşünmek istemezsin ben yiyeceğim dayanamam ama tatlıya sınırımı koyarım sporu da ne kadar çıkabilirsem bak sana ne dicem bizim hani yediklerimize göre cezalarımız vardı takımca onlara ne oldu o sistem geri gelsin bence eğer kullanılmıyosa sıkıysa yiyin acımak yok lütfen
ahahaa doğru haklısın bayramda bizi neler bekliyor bir de onları düşünmek istemezsin ben yiyeceğim dayanamam ama tatlıya sınırımı koyarım sporu da ne kadar çıkabilirsem bak sana ne dicem bizim hani yediklerimize göre cezalarımız vardı takımca onlara ne oldu o sistem geri gelsin bence eğer kullanılmıyosa sıkıysa yiyin acımak yok lütfen
ahahaa doğru haklısın bayramda bizi neler bekliyor bir de onları düşünmek istemezsin ben yiyeceğim dayanamam ama tatlıya sınırımı koyarım sporu da ne kadar çıkabilirsem bak sana ne dicem bizim hani yediklerimize göre cezalarımız vardı takımca onlara ne oldu o sistem geri gelsin bence eğer kullanılmıyosa sıkıysa yiyin acımak yok lütfen
gecmiste yazdim tatlim bugün sinirlama koydum bayram icin..bence bonkör bile davrandim1 ide söz kaptan dedigin ölcüyü asmacayim demediler bir tutturdular az yiyorum diye erigim cok yerdim diye kizardi...simdi tam tersi
sorma ya jojo benide maf etti takima basladigimda kactim hatirlamiyorum 76 filan olmasi gerek simdi 80 gecmis durumdayim düsünvalla haberleri olsun ben aksam yemelerinden hiç hoslanmam beni yoyoya çeviren onlar oldu zaten baştan söyleyeyiim spor yapmıyorsanız aksam da yemeyin hanımlar çok ciddi elestricem gelince
15 ağustosta başlamıştım diyete bir iki hafta sonra da size katıldım ordan hatırlıyorumsorma ya jojo benide maf etti takima basladigimda kactim hatirlamiyorum 76 filan olmasi gerek simdi 80 gecmis durumdayim düsünsahi sen onu nerden buldun hemencik kendi baslangic tarihini vesaire
Yarım saat egzersiz yaptım cnm sadece ders çalışma bayram işlerinden dolayi olmuyo HenüzSen napıyon kuzu ders çalışma nası gidiyo spor yaptın mı bugün
Ya kuzum öğlen disardaydim tost yedim diye akşam çorba ile noktalarıÇok nefis menü sevdim ama akşam boş kalmış biraz
Yazayım hadi benimkinede yorum yap
Sabah tost 1 yumurta 7 zeytin roka salatalık 3 lokma tereyağ bal
Akşam ızgara tavuklu salata
Su 2 litre
100 dk yürüyüş
Tatlım nette degildim ki yaaa bak şimdi gördüm hemen yorumladimBenimkiNe kim yapıyo acaba enise den özel istek yaptım o bile yorum yapmadı :)
Zaten bebeliler bi görünüyo bi kayboluyo bu saat oldu menüler yok
Sana gelince acaba ne yiyorsunda neyi yorayım Caniko
Ben varım cnm benim ayran yoğurt süt kefir hertürlü varimYaaa ben Enise nin kapısını çalayıp bari
:))) bizi takan yok:)))Spor grubu var ama bizim takıma bişey işlemiyor maaşallah :))
Bende birazdan spor salonuna gidecegimArife demedim 1.5 saat yürüdüm :)))
Git git bcm Ohh mis gibi salonu bende seviyorum da bakalım 70 i görürsem yazilayim diyorumBende birazdan spor salonuna gidecegim
Sorma bu salonu cok sevdim genelde dus kabinlari bir oda gibi acik olur herkez birbirini görür burda kapali kabinler var ve soyunma kabinleri varGit git bcm Ohh mis gibi salonu bende seviyorum da bakalım 70 i görürsem yazilayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?