Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar kizlar...biraz evel geldim eve...hemen birseyler hazirlayip aksam yemegimi tüketecem...
kizlar yeni üye avina ciktim....pusuya yatip bekledim birazdan ilk messagini yazar
bu ara bir iyi birde kötü haberim var hangisini ilk önce duymak istersiniz

ikisini de aynı anda :d

erken kalk öyle yap evet ac karnina spor cok faydali oluyor cnm...sabah 6 veya 7 gibi yap sporunu bir dus ohh mis...bir kahvalti sonra günlük telaslariniza verirsin kendine

kaptanım ben sabahın 6sında uyandığımda rüyamda bile görmedim henüz

Noldu canım

menüler gelsin hadi ilk elestrilerimi yapayım

benmki
sabah yok
öğle:
tantuni
1-2bardak ayran

ara: ders çalısırken
1büyük kupa sütlü nescafe (hazır değil 1çk şeker var)

akşam:
közlenmiş biber ve domates 2yk kadar
1 ızgara köfte
1bardak ayran

spor:
2000ip
su: ders calısırken fil gibi iciyorum merak etmeyin
aksam da sporumu yapıcaktım kilo vermem garantiydi böylelikle ama yatılı misafir geldi yalan oldu yani

biz ne zaman kilo bildirimi yapıcaz bu arada etaplar birlestirilmiş sanırım

Yeni katıldım yarın tartilacagim ama yüzde hesabı anladığım kadarıyla haftaya olacak.diyetim diyetisyen diyeti daha onca 5 kilo vermiştim ise yariyo ama geri aldım.neler yedim içtim gün içerisinde yazacağım.bu sefer olacak hissediyorum.aranıza aldığıniz için çoook tesekkurler.çok mutluyum.

hosgeldin canım bizde aramıza katıldığın için çok mutluyuz bilgilerini de yazar mısın boy kilo hedef vs

Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısı evet cuma günü tartı günü saat 13 e kadar bildirim yapmalısın ayrıca hergün menü bildirimi yapılıyor gidişat iyi olursa 3. Cuma listedesin:)
Yarın tartıl kilo ve hedefini bildir canım

Kahvaltı olmalı canım onun dışında gayet güzel

A Aycaokurcan kendinden biraz bahsedermisin canım tanıyalım seni
Sınıf ogretmeniyim 2 çocuğum var.35 yaşındayım boyum 178 kilom 71 bazen 72 60 kilo olmak istiyorum.küçük bir yerde yaşıyorum spor yapma şansım yok ama koşu bantinda yürümeyi düşünüyorum her gün acelem yok haftada 1 kilo versem yeter umarım veririm çok kötü besleniyorum.iki oğlum var çok hareketliler gün içinde gerildikce yedigimi farkediyorum.yaz tatilinde 5 kilo aldım çok bunalttı çocuklarim.

iyi ama sabah iste...biliyorum spor yüzünden birdahaki sefer erken kalkarsin sekerim ben onu bunu bilmem : erken kalkan yol alir

aramiza Hosgeldin cnm ben Cansu bu Takimin Kaptani ve ayni anda meslektas sayiliriz bende ögretmen olacagim insallah daha üniverste okuyorum
Spor icin bir sürü videolar var youtubeda leslie, jilian shred sporu yaparsin merak etme bizim Takimda spor aski vardir degilmi kizlar @Ses35 ve Enise07 bunlar citir yardimcilarim....takimin diger üyeleride baymran sonrasi umarim yolu bulurlar

bende biraz kendimden bahsedeyim senin icin : 25 yasindayim üniverste ögrencisiyim bekarim.Almanyada dogdum büyüdüm kirik türkcem aff ola ...en son kilom 81 civariydi..Hedefim 50 Yolum uzun ve bu yolda hep birlitke daha basarili olcagimiza inaniyorum

Kızlar yatılı misafirim var.yarın gidecekler inş.
Evim zaten berbattı, şimdi daha beter oldu.3 tane velet, bir de benimki.....
Yeğenlerim yedikleri mandalina kabuklarını bile salonun ortasına atınca....
Yemek yap, bulaşık yıka, çay demle, çamaşır yıka, evi 3 posta süpür.Bu tempoya zayıflamam gerekti ama, abim sağolsun....

Şu an aklımda olan tek şey, evimi mis gibi yapıp, spora başlamak.okullar da açılıyor.....

@Ses35 Enise07 o hafta sadece mssaglardan izinli olurum...yine girerim ama herzamanki gibi girmem mümkün olmiyabilir... persembe geceden kilomu bildiririm...diger persembe dönmüs oluyorum zaten...bol bol yüzüp...kumsalda kosucagim... ondan kilo almam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…