Siz cagrin ben suan disardayim ondan pek iyi bakamiyorum o yüzden eve gelir gelmez bakicagim
Iyi aksamlar kizlar...biraz evel geldim eve...hemen birseyler hazirlayip aksam yemegimi tüketecem...
kizlar yeni üye avina ciktim....pusuya yatip bekledimbirazdan ilk messagini yazar
bu ara bir iyi birde kötü haberim varhangisini ilk önce duymak istersiniz
erken kalk öyle yap evet ac karnina spor cok faydali oluyor cnm...sabah 6 veya 7 gibi yap sporunu bir dus ohh mis...bir kahvalti sonra günlük telaslariniza verirsin kendine
Noldu canımIyi aksamlar kizlar...biraz evel geldim eve...hemen birseyler hazirlayip aksam yemegimi tüketecem...
kizlar yeni üye avina ciktim....pusuya yatip bekledimbirazdan ilk messagini yazar
bu ara bir iyi birde kötü haberim varhangisini ilk önce duymak istersiniz
Yeni katıldım yarın tartilacagim ama yüzde hesabı anladığım kadarıyla haftaya olacak.diyetim diyetisyen diyeti daha onca 5 kilo vermiştim ise yariyo ama geri aldım.neler yedim içtim gün içerisinde yazacağım.bu sefer olacak hissediyorum.aranıza aldığıniz için çoook tesekkurler.çok mutluyum.
Önümüzdeki cuma yapıcaz canım ama pazar günü takım içi tartı yapcazbiz ne zaman kilo bildirimi yapıcaz bu arada etaplar birlestirilmiş sanırım
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısı evet cuma günü tartı günü saat 13 e kadar bildirim yapmalısın ayrıca hergün menü bildirimi yapılıyor gidişat iyi olursa 3. Cuma listedesin:)Yeni katıldım yarın tartilacagim ama yüzde hesabı anladığım kadarıyla haftaya olacak.diyetim diyetisyen diyeti daha onca 5 kilo vermiştim ise yariyo ama geri aldım.neler yedim içtim gün içerisinde yazacağım.bu sefer olacak hissediyorum.aranıza aldığıniz için çoook tesekkurler.çok mutluyum.
Kahvaltı olmalı canım onun dışında gayet güzelmenüler gelsin hadi ilk elestrilerimi yapayım
benmki
sabah yok
öğle:
tantuni
1-2bardak ayran
ara: ders çalısırken
1büyük kupa sütlü nescafe (hazır değil 1çk şeker var)
akşam:
közlenmiş biber ve domates 2yk kadar
1 ızgara köfte
1bardak ayran
spor:
2000ip
su: ders calısırken fil gibi iciyorum merak etmeyin
aksam da sporumu yapıcaktım kilo vermem garantiydi böylelikle ama yatılı misafir geldi yalan oldu yani
Sınıf ogretmeniyim 2 çocuğum var.35 yaşındayım boyum 178 kilom 71 bazen 72 60 kilo olmak istiyorum.küçük bir yerde yaşıyorum spor yapma şansım yok ama koşu bantinda yürümeyi düşünüyorum her gün acelem yok haftada 1 kilo versem yeter umarım veririm çok kötü besleniyorum.iki oğlum var çok hareketliler gün içinde gerildikce yedigimi farkediyorum.yaz tatilinde 5 kilo aldım çok bunalttı çocuklarim.A Aycaokurcan kendinden biraz bahsedermisin canım tanıyalım seni
Hosbulduk canım çok sagolhosgeldin canım bizde aramıza katıldığın için çok mutluyuz bilgilerini de yazar mısın boy kilo hedef vs
ikisini de aynı anda :d
Noldu canım
menüler gelsin hadi ilk elestrilerimi yapayım
benmki
sabah yok
öğle:
tantuni
1-2bardak ayran
ara: ders çalısırken
1büyük kupa sütlü nescafe (hazır değil 1çk şeker var)
akşam:
közlenmiş biber ve domates 2yk kadar
1 ızgara köfte
1bardak ayran
spor:
2000ip
su: ders calısırken fil gibi iciyorum merak etmeyin
aksam da sporumu yapıcaktım kilo vermem garantiydi böylelikle ama yatılı misafir geldi yalan oldu yani
Sınıf ogretmeniyim 2 çocuğum var.35 yaşındayım boyum 178 kilom 71 bazen 72 60 kilo olmak istiyorum.küçük bir yerde yaşıyorum spor yapma şansım yok ama koşu bantinda yürümeyi düşünüyorum her gün acelem yok haftada 1 kilo versem yeter umarım veririm çok kötü besleniyorum.iki oğlum var çok hareketliler gün içinde gerildikce yedigimi farkediyorum.yaz tatilinde 5 kilo aldım çok bunalttı çocuklarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?