Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

3 dilim pizza icin 90 dk az kiiiii. 1 saat yürüyüş ortalama 300 kalori ... bir orta boy pizza dilimi 340 kalori
Gr olarak 250 yazdim.575 kalori cikti....kahvalti hafifti aksama sadece corba yedim toplam 1155 kalori buldu..simdi yürüyuse cikiyorum..evdede agirlikcalisirim ipimi bulamadim

Bende bugün yol ve alışveriş yüzünden çok saçma beslendim benimde son oldu
Yarın herkes burda olsun lütfen diyete ve menülere dikkat edelim bazı kararlar aldık pazar günü herkes kilosunu bildiriyor ve de menü bildirimi yapıyor kızlar
Bu arada 90 dk yüzmem 60 dk yürüyüşüm var
Tamam yarın öyle yaparım listelerim
Tamam canım

yazmak istemiyorum sizi de yoldan cıkarmasın menüm gercekten kötüydü ama ne yasaksa yedim fazla fazla bugn yemek yoktu evde sürekli misafir ağırladık çaya ikramlıklar anlayacağınız istiyorsanız yazıcam sadece

spor yaptım ama günü kurtarmaz

Kızlar iyi geceler,kusura bakmayın ugrasmadim daha doğrusu bir iki kere girdim ama yazmayı bırakın okuyamadim bile:-( pazartesi ereglide,sali konyada,carsamba izmirdeydik.pestilim çıktı ve sabah İzmirde konyaya döneceğiz inşallah.

döndüm kaptanım döndüm
Allah razı olsun canım,neler var bakayım
Aaa kimmiş meslektasimiz , tanisalim hemen

Kızlar iyi geceler,kusura bakmayın ugrasmadim daha doğrusu bir iki kere girdim ama yazmayı bırakın okuyamadim bile:-( pazartesi ereglide,sali konyada,carsamba izmirdeydik.pestilim çıktı ve sabah İzmirde konyaya döneceğiz inşallah.

döndüm kaptanım döndüm
Allah razı olsun canım,neler var bakayım
Aaa kimmiş meslektasimiz , tanisalim hemen

@Aycaokurcan bizim meslektasimiz cnm evli 35 yasinda yanlis degilsem 2 cocugu var en son kilo 72,8 Hedefi 60 boy 1.78 di galiba

o nasil bir güzergah bir bayramda 3 sehir

o menü yazilacak bende yaziyorum simdi

Menüm

Sabah
2 Kayisi

Ögle
Menemen
(2 domates,1 yumurta)
8 Kirma yesil Zeytin

Ikindi
3 dilim Pizza

Aksam
Acili Tarhana
Corbasi

Spor: 40dk Kosu/Yürüyüs (intervall)
Su: 2,5 3 litreye tamamliycam

merhaba 6-7 hareket dediginiz hangi hareketler acaba squattan baska?

Yarından itibaren kaçamaksız menüler gelsin

sabah:
1.5kk beyaz peynir
2dilimden az ekmek
1 havuç
1 salatalık
1-2dilim domates

öğle
1kase patlıcanlı közlenmiş yoğurt
3 ızgara köfte
1bardak ayran

öğleden sonrası zamansız hep misafir vardı
4 ev poğaçası
2dilim kek
1dilim dondurma
1-2 kaşık kabaklı yoğurt çorbası
1 büyük kupa buzlu nescafe

yilbasinda hedefime ulasirsam..bir kek, pogca yapayim öglene kadar iyi aslinda ondan sonra yokus asagi cnm Bugün son kacamaklardi...simdi toparliyoruz....tartiya 6 gün kaldi upup25 nerelerdesin zaten yüzden 3 e bölüncek

yilbasinda hedefime ulasirsam..bir kek, pogca yapayim öglene kadar iyi aslinda ondan sonra yokus asagi cnm Bugün son kacamaklardi...simdi toparliyoruz....tartiya 6 gün kaldi upup25 nerelerdesin zaten yüzden 3 e bölüncek
aha simdiden bir kişiyi yoldan cıkardı menüm

aha simdiden bir kişiyi yoldan cıkardı menüm

yok cnm yilbasinda hedefe ulasmis olursam....ben pogca,kek, börek tarzi seyleri disardan sevmem bizim evde piserse tmm..yada eli cok yatkin biri...hazir kurabiye alcagima ben yaparim 1000 kat daha iyi...eeee bende artik öyle seyler pek yapmiyorum vakit yok

sen diyebilirsin cnm squat, lunge, sumo squat, kick back, plank, köprü. sinav
sonra bacaklarimi ebru sallinin kullandigi lastige geciriyorum...ve bacagimi kaldirip indiriyordum.
cok tesekkur ederim :)
peki hepsini agirlikla mi yapmam gerek ve en fazla 20ye mi çıkıyordun mesajinda cok inceldim diyince heyecanlandim her ayrintiyi ogrenmek istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…