Gr olarak 250 yazdim.575 kalori cikti....kahvalti hafifti aksama sadece corba yedim toplam 1155 kalori buldu..simdi yürüyuse cikiyorum..evdede agirlikcalisirim ipimi bulamadim3 dilim pizza icin 90 dk az kiiiii. 1 saat yürüyüş ortalama 300 kalori ... bir orta boy pizza dilimi 340 kalori
Tamam canımTamam yarın öyle yaparım listelerim
arkadasdaydim sorma
Memnun oldum canım.Enise ben cnm Antalya dan 29 yaşindayim ve bekarim çalışmiyorum kpss ye hazırlanıyorum evde kendim
Memnun oldum canım.Enise ben cnm Antalya dan 29 yaşindayim ve bekarim çalışmiyorum kpss ye hazırlanıyorum evde kendim
Evet canım yeni kan lazım tatil diye herkes kendini izinli saymış @yolcukardelen hiç uğramadıupup25 zaten yok @dagyolu nu da gören yok bi ara @pembedussler bi göründü ondan da ses yok ne diyim ki ben artık
döndüm kaptanım döndümGünaydinlarrrr citirlarimevet nihayet Bayramin son gününe geldik...artik buralara dönün kizlar @dagyolu , upup25 @pembedussler @baldamlasxixmelis judiee @yolcukardelen Yuvaya dönün kizlar... @Enise07 ve @Ses35 le bekliyoruz
Allah razı olsun canım,neler var bakayımTünaydinlarrr citirlarimupup25 , @pembedussler ,@yolcukardelen (gel gel bir meslektasimiz daha geldi ) @dagyolu, uzun süredir yoksunuz kizlar Bayram dün son gündü bugün normal bir gün canlarim birde cuma buraya girme aliskanliginizdan ugramanizi ugruyorum...heleki upup25 gelen cuma kilo bildiriminde bulunmazsa 2 kez bildirmemis oluyor
kizlar hepimiz burda inanilmaz emek veriyoruz....siz bilmiyorsunuz ama özelden bu Takim icin neler yapabiliriz diye kafayi catlatiyoruz..yeni uygulamalar vesaire..... cok degisik güzel fikirlerimiz var aslinda degilmi @Ses35 ama sizlererinde varligina sizinde gercekten yürekten istediginizi bimmeiz lazim ki uyguliyabilelim...bizimle yürürseniz tek kaybedeceginiz sey kilolariniz olacaktir
Evet canım yeni kan lazım tatil diye herkes kendini izinli saymış @yolcukardelen hiç uğramadıupup25 zaten yok @dagyolu nu da gören yok bi ara @pembedussler bi göründü ondan da ses yok ne diyim ki ben artık
döndüm kaptanım döndümGünaydinlarrrr citirlarimevet nihayet Bayramin son gününe geldik...artik buralara dönün kizlar @dagyolu , upup25 @pembedussler @baldamlasxixmelis judiee @yolcukardelen Yuvaya dönün kizlar... @Enise07 ve @Ses35 le bekliyoruz
Allah razı olsun canım,neler var bakayımTünaydinlarrr citirlarimupup25 , @pembedussler ,@yolcukardelen (gel gel bir meslektasimiz daha geldi ) @dagyolu, uzun süredir yoksunuz kizlar Bayram dün son gündü bugün normal bir gün canlarim birde cuma buraya girme aliskanliginizdan ugramanizi ugruyorum...heleki upup25 gelen cuma kilo bildiriminde bulunmazsa 2 kez bildirmemis oluyor
kizlar hepimiz burda inanilmaz emek veriyoruz....siz bilmiyorsunuz ama özelden bu Takim icin neler yapabiliriz diye kafayi catlatiyoruz..yeni uygulamalar vesaire..... cok degisik güzel fikirlerimiz var aslinda degilmi @Ses35 ama sizlererinde varligina sizinde gercekten yürekten istediginizi bimmeiz lazim ki uyguliyabilelim...bizimle yürürseniz tek kaybedeceginiz sey kilolariniz olacaktir
Kızlar iyi geceler,kusura bakmayın ugrasmadim daha doğrusu bir iki kere girdim ama yazmayı bırakın okuyamadim bile:-( pazartesi ereglide,sali konyada,carsamba izmirdeydik.pestilim çıktı ve sabah İzmirde konyaya döneceğiz inşallah.
döndüm kaptanım döndüm
Allah razı olsun canım,neler var bakayım
Aaa kimmiş meslektasimiz , tanisalim hemen
yazmak istemiyorum sizi de yoldan cıkarmasın menüm gercekten kötüydü ama ne yasaksa yedim fazla fazla bugn yemek yoktu evde sürekli misafir ağırladık çaya ikramlıklar anlayacağınız istiyorsanız yazıcam sadece
spor yaptım ama günü kurtarmaz
merhaba 6-7 hareket dediginiz hangi hareketler acaba squattan baska?@Ses35 cokkk eskiden benim bir programmim vardi...müthis etki edip cm cm inceliyordum kiloda veriyordum ama gözle cok dikkat cekiyorduki...spor salonundaki hanimlar ne yapiyorsun kalcan kücülmüs diyorlardi:
Ip atlama + agirlikli Hareketler kizlar
100 ip ceviriyordum
sonra 2 tane 1,5 litre alip elime squat yapiyordum sag taraf 15-18 yani sizlayan kadar
sonra yine 100 ip diger taraf
böyle böyle 6-7 hareket yapiyordum
ama asla aralarda fazla duraklamiyordum....hep hareket halindeydim ve su ter icinde kaliyordum...
20-30 dk sonra takatim kalmayinca birakiyordum...
en etkili workout lardan biri ki kickbox antremanlarindada ip kullaniliyor
Ben suan yapmiyorum cünkü dizlerime fazla yük bindirmekten cekiniyorum...73-75 olunca yeniden baslamayi düsünüyorum.
merhaba 6-7 hareket dediginiz hangi hareketler acaba squattan baska?
Kolay gelsin canımGr olarak 250 yazdim.575 kalori cikti....kahvalti hafifti aksama sadece corba yedim toplam 1155 kalori buldu..simdi yürüyuse cikiyorum..evdede agirlikcalisirim ipimi bulamadim
Yarından itibaren kaçamaksız menüler gelsinyazmak istemiyorum sizi de yoldan cıkarmasın menüm gercekten kötüydü ama ne yasaksa yedim fazla fazla bugn yemek yoktu evde sürekli misafir ağırladık çaya ikramlıklar anlayacağınız istiyorsanız yazıcam sadece
spor yaptım ama günü kurtarmaz
sabah:
1.5kk beyaz peynir
2dilimden az ekmek
1 havuç
1 salatalık
1-2dilim domates
öğle
1kase patlıcanlı közlenmiş yoğurt
3 ızgara köfte
1bardak ayran
öğleden sonrası zamansız hep misafir vardı
4 ev poğaçası
2dilim kek
1dilim dondurma
1-2 kaşık kabaklı yoğurt çorbası
1 büyük kupa buzlu nescafe
aha simdiden bir kişiyi yoldan cıkardı menümyilbasinda hedefime ulasirsam..bir kek, pogca yapayimöglene kadar iyi aslinda ondan sonra yokus asagi cnm Bugün son kacamaklardi...simdi toparliyoruz....tartiya 6 gün kaldi upup25 nerelerdesin zaten yüzden 3 e bölüncek
aha simdiden bir kişiyi yoldan cıkardı menüm
cok tesekkur ederim :)sen diyebilirsin cnmsquat, lunge, sumo squat, kick back, plank, köprü. sinav
sonra bacaklarimi ebru sallinin kullandigi lastige geciriyorum...ve bacagimi kaldirip indiriyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?