- 23 Aralık 2009
- 994
- 2.168
- 313
- 42
Gunaydiiinm dert etme ya hallederiz kilo işini. .. takım taoplansin bi iyice tanışıriz; ) hadi bakalım güzel bir kahvaltı senin olsun :)Kızlar yeni kalktım ve 72.8 eee o kadar yemenin sonu bu.tartilmaya korkuyordum korktuğum kadar varmış.kahvaltimi yapıyim rapor veririm.çok uyumusum olmuş açlıktan çocuklarım.bu arada çok sıcak karşılandım çok mutlu ettiniz beni
Afiyet olsun cnm yumurta dan korkma tam ye kendisini. Kaşardan uzak dursan iyi olur.yeşillik istediğin kadar ye.ekmek sınırlaman çok başarılı. Umarım şeker kullanmiyorsundur. ..Kahvaltımi yaptım yumurta sarısı beyazini küçük oğlum yediiki üç kasar peyniri light peynir sevmiyorum.salatalık ve bir dilim k.ekmeği.hadi bakalim bugün güzel geçsin.
Bence de yaaa.çocukların kaç yaşında.Bende 35 yaşında 1 çocuk annesiyim aslında boyun manken gibi kilon çok yok 60 senin için zayıf değilmi
doğru diyosun ışte. 70 li kilolardan inmek istiyorum 65 ve altı benim için ideal.benim sorunum alıyorum düzenli beslenmiyorum sizin sayenizde düzenli beslenme alışkanlığı kazanmak istiyorum.
Olsun canım kaç olduğunun değil kaç olacağının önemi var artık :)Kızlar yeni kalktım ve 72.8 eee o kadar yemenin sonu bu.tartilmaya korkuyordum korktuğum kadar varmış.kahvaltimi yapıyim rapor veririm.çok uyumusum olmuş açlıktan çocuklarım.bu arada çok sıcak karşılandım çok mutlu ettiniz beni
Geçmiş olsun kuzum bende kasık ağrıma rağmen 1.5 saat yüzüp geldim :)Gunaydinnn dadluşkalar :)))hadi bakalım tempo tempoooo
Bu kız 1.5 saat yürüdü geldi. Neye rağmen? ??
Boğazım şişmiş ona rağmen .
Hadi artık gelin şuraya bi canlanin artık çok saldiniz cooookkk
Hayatım sen dersine otur yola koyulunca gelirim şimdi toparlanıyorum
Hadi kızlar bakın bi adapte olun artık. Yıl sonuna kadar düzenli gitmeliyiz. Gerek spor grupları olsun gerek vücut ölçü çizelgesi gerek pazartesi tartisi. ..
Herşeyi bi rayına koymaliyiz artık. Lütfen hepiniz özen gösterin burası bir günlük değil bir yarışma platformu ve bir takım icindeyiz. Bunun farkında olalım kurallara uyalim.
Hem takım için hem kendimiz için özen gostermeliyiz . Ve tabi ki bunların karşılığıni aldığımızı görüp hep birlikte sevinecegiz... birileri çabalarken birileri kendini Salmasin lütfen. Burda bir aileyiz herkes birbirinin iyiligini düşünüyor. Bakın Cansu o kadar ugrasiyo motive etmeye çalışıyo ses35 o kadar spor için bizi teşvik etmeye çalışıyor ve bu hatun izinde ama yinede fedakarlık yapıp bizim.için uğraşıyor.
Peki biz ne yapiyoruz???
Bu takım için ve tabi ki kendimiz için? ??
Hadi bakalım ben bu takıma güveniyorum hepimiz aklı başında irade sahibi insanlariz. .. başarabiliriZ ... neden olmasın ki????
#14 eylül #
07.00-08.45 yürüyüş
10.00 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin 2 çatal peynir 1/4simit çay 1 erik
12.30 1 bardak kefir
13.30 1ince dilim doğum günü pastası
16.00 yeşil salata fırın yemeği (3 köfte 2 dilim patates 3 dilim patlıcan) 3 kaşık yoğurt 6 sarma
19.00 1/2 baklava (yengem çok ısrar etti ev usulü acayip hafifti)
Su 2.5 lt
#15 eylül #
07.00-09.00yürüyüş
10.00 domates salatalık Yesil biber maydanoz 2 haşlanmış yumurta 4 zeytin
12.00 4 çatal doğum günü pastası
16.00-16.30 Danse dans dans :))
17.30 sade Türk Kahvesi 1 mini cezerye
20.00 6 sarma 3 kaşık yoğurt salata 1 kepçeŞehriye çorbası
Su 2.5 lt
Evet belki bayram şekeri ve baklava yemedim(1/2 dışında) ama doğum günü pastası benim kacamagim. ..kesin aldım derken 200 grm daha hafifim. :)
Cayim şekersiz hatta kahveyi bile sade severim o konuda sorun yok evet kaşar yememeliydim yarın yemem öğle yemegim bir kase çorba 4 y.k taze fasulye tabiki zeytinyağlı.bir dilim yine esmer ekmek.akşama aynı menüyü düşünüyorum ve yemekten önce koşu bantı bugün ilk günüm geceAfiyet olsun cnm yumurta dan korkma tam ye kendisini. Kaşardan uzak dursan iyi olur.yeşillik istediğin kadar ye.ekmek sınırlaman çok başarılı. Umarım şeker kullanmiyorsundur. ..
Çocuklarım biri 4 yaşında diğeri 7 yaşında okula başlıyacak bu sene her şeyi hazır çok heyecanliyizBence de yaaa.çocukların kaç yaşında.
Hoş geldin bu arada.Benim de iki kızım var.5.5 yaş ve 4 aylık sayılır
Sağolun canım kesinlikle bugün çok daha mutluyum sayenizdeA Aycaokurcan arkadaslarin dedigi gibi yumurtayi tam tüketmeye calis ve kilonada fazla takilma artik o hep eksiliycek artik bizimlesin...ilk önce kendine sonra bize güven
Bu arada siz ne iş yapiyosunuz hafiften tanıyim sizi dimiTünaydinlarrr citirlarimupup25 , @pembedussler ,@yolcukardelen (gel gel bir meslektasimiz daha geldi ) istikrar1986 , uzun süredir yoksunuz kizlar Bayram dün son gündü bugün normal bir gün canlarim birde cuma buraya girme aliskanliginizdan ugramanizi ugruyorum...heleki upup25 gelen cuma kilo bildiriminde bulunmazsa 2 kez bildirmemis oluyor
kizlar hepimiz burda inanilmaz emek veriyoruz....siz bilmiyorsunuz ama özelden bu Takim icin neler yapabiliriz diye kafayi catlatiyoruz..yeni uygulamalar vesaire..... cok degisik güzel fikirlerimiz var aslinda degilmi @Ses35 ama sizlererinde varligina sizinde gercekten yürekten istediginizi bimmeiz lazim ki uyguliyabilelim...bizimle yürürseniz tek kaybedeceginiz sey kilolariniz olacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?