cok tesekkur ederim :)
peki hepsini agirlikla mi yapmam gerek ve en fazla 20ye mi çıkıyordun mesajinda cok inceldim diyince heyecanlandim her ayrintiyi ogrenmek istedim :)
Benim canım sınıf öğretmeniyim.dün ilk gunumdu çok iyi geçti iki çocuğum var.35 yaşındayımKızlar iyi geceler,kusura bakmayın ugrasmadim daha doğrusu bir iki kere girdim ama yazmayı bırakın okuyamadim bile:-( pazartesi ereglide,sali konyada,carsamba izmirdeydik.pestilim çıktı ve sabah İzmirde konyaya döneceğiz inşallah.
döndüm kaptanım döndüm
Allah razı olsun canım,neler var bakayım
Aaa kimmiş meslektasimiz , tanisalim hemen
250 gr miydi 3 dilim peki :)))Gr olarak 250 yazdim.575 kalori cikti....kahvalti hafifti aksama sadece corba yedim toplam 1155 kalori buldu..simdi yürüyuse cikiyorum..evdede agirlikcalisirim ipimi bulamadim
Harikasın yineeBende bugün yol ve alışveriş yüzünden çok saçma beslendim benimde son oldu
Yarın herkes burda olsun lütfen diyete ve menülere dikkat edelim bazı kararlar aldık pazar günü herkes kilosunu bildiriyor ve de menü bildirimi yapıyor kızlar
Bu arada 90 dk yüzmem 60 dk yürüyüşüm var
Tamam canım
250 gr miydi 3 dilim peki :)))
Hoşgeldin canım iyi yolculuklar:)Kızlar iyi geceler,kusura bakmayın ugrasmadim daha doğrusu bir iki kere girdim ama yazmayı bırakın okuyamadim bile:-( pazartesi ereglide,sali konyada,carsamba izmirdeydik.pestilim çıktı ve sabah İzmirde konyaya döneceğiz inşallah.
döndüm kaptanım döndüm
Allah razı olsun canım,neler var bakayım
Aaa kimmiş meslektasimiz , tanisalim hemen
Ay şımarcam bak ama bugün fenayım süper bel karın baş ağrısı ile güne başladım karnım davul gibi neyseki cumaya kadar atlatıp gerçek kilomu öğreneceğim ama bu pek hoşuma gitmeyebilirHarikasın yinee
iyi hadi cumaya kadar verirsin canım :)cok inceydinerden bakarsan yani ben dünden beri kilo almadim ya ona bakiyorum
Günaydın tatlişko çok doğru cumaya kadar tempo :))Günaydinlar citirlarimyine cok erken kalktigimdan bu saatde anca gelebiliyorum umarim keyifler yerindedir...Bayram bitti artik güzel güzel menülere sporlara geri dönüyoruz...Kimseden kacamak görmigcem tartiya 6 gün kaldi ne verirsek kardir.
Ay şımarcam bak ama bugün fenayım süper bel karın baş ağrısı ile güne başladım karnım davul gibi neyseki cumaya kadar atlatıp gerçek kilomu öğreneceğim ama bu pek hoşuma gitmeyebilir
Kanat olmaz cnmmarket alisverisimi yaptim Greyfurt ve seftali aldimaksamada izgarada kanat. biber, domates pisireyim diyorum....aksam icin sizlere fikir olsun
Kanat olmaz cnm
Size soruların var.
1.Hergün tartışmıyoruz sadece cuma ve pazar sanırım
2.Hergün akşam menüleri yazıyoruz.
3.Ben yeni olduğum için hergün tartışıp yazmam mi lazım.
Bu arada öğlen menum
Dunden kalma zeytiyagli
Taze fasulye(fasulye ağacı çıkacak artık)
Yine çorba
Salata
Bir dilim k.ekmeği
Akşam
Yoğurtlu birşeyler yemek istiyorum hafif hafif
Spor konusu şöyle zorlama yok spor listesine girmek istersen seni eklerim işte ozaman haftalık minimum 140 dk spor istiyorum1.)Sadece Cuma. Etaplar birlestigi icin Bayramdan dolayi biz takim ici Tartilma olarak Pazari kararlastirdik.
2.) Evet.
3.) Hayir. Sadece her gün en az 5 messag yazmalisin bunlardan biri zaten Menün oluyor. Menüleri toptan yaziyorsun ayni benim ve diger arkadaslarin yaptigi gibi Sabah, ögle, aksam, ictigin Su miktari ve Sporunuda ekliyorsun...
Cuma itibari Spor yarismasida yeniden uygulamaya gececektir herkez Haftada minim 140 dk Spor yapmalidir. Hergün ayri bir listede @Ses35 in hazirladigi listeden yaptigimiz sporu ve dk larini yaziyoruz.
cok tesekkurler deneyecegim :)gözle görülür cm olarak incelmistim..hatta SIkilasmayada baslamistim..evet 20..ama daha dayanabiliyorsam en son artik kaslarin iyice sizlama anina kadar yapiyordum hareketi....ben 2 tane 1,5 litre pet sisesi kullaniyordum...su habire hareket ettiginde birde isin icine dengede geliyor...birde aralarda fazla durmuyordum gercekten seri yapiyordum 20-30 dk ama müthis birsey...buna benzer birsey de Tabata Workoutlar 12 dk oluyorlar genelde... ama burpee gibi ziplamanin ve sinavin kombinasyon hareketleri oldugu icin gayet yorucu....ben ipimi bulamadim..yarin ucuz birsey alip yeniden bu workoutuma dönmek istiyorum......bunuda alman bir fitness hocasinin youtube sayfasinda bulmustum.
evet aynen tskler tatlim.. ama listede olman seni spor konusunda motive edecek inan.Spor konusu şöyle zorlama yok spor listesine girmek istersen seni eklerim işte ozaman haftalık minimum 140 dk spor istiyorum
3-4 hafta sonra sen sonuclari paylas bugün ip bulursam bende basliycam. hatta fazla kilon varsa buyur gel bize katilcok tesekkurler deneyecegim :)
Buna sonuna kadar katılıyorum:)evet aynen tskler tatlim.. ama listede olman seni spor konusunda motive edecek inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?