Bravo canımEveeett kızlar Allah a şükürler olsun bayram i hasarsiz atlattim kilo almadım 200 gr verdim:)) bayram için ve doğum gününün gayet iyi bence .. malum 2. Gün doğum günümdü
77.3/77.1 /0.2/%0.26
Eki Görüntüle 1885545
Kesinlikle yapmanız gereken tek şey uygulamakTünaydinlarrr citirlarim@upup25 , @pembedussler ,@yolcukardelen (gel gel bir meslektasimiz daha geldi ) @dagyolu, uzun süredir yoksunuz kizlar Bayram dün son gündü bugün normal bir gün canlarim birde cuma buraya girme aliskanliginizdan ugramanizi ugruyorum...heleki @upup25 gelen cuma kilo bildiriminde bulunmazsa 2 kez bildirmemis oluyor
kizlar hepimiz burda inanilmaz emek veriyoruz....siz bilmiyorsunuz ama özelden bu Takim icin neler yapabiliriz diye kafayi catlatiyoruz..yeni uygulamalar vesaire..... cok degisik güzel fikirlerimiz var aslinda degilmi @Ses35 ama sizlererinde varligina sizinde gercekten yürekten istediginizi bimmeiz lazim ki uyguliyabilelim...bizimle yürürseniz tek kaybedeceginiz sey kilolariniz olacaktir
Evet canım bugünden itibaren toparlayalım artık kendimizi:)Hayırlı cumalar hayırlı günler evet artık dönüş vakti hakkınızı helal edin cok ugrastiginizi emek verdiginizi goruyirum yazamasamda hep takip ettim bayram yoğunluğu stresi çok şükür geçti doğal olarak düzenli bir menüm olmadı kendime bayram yaptıme tabi artışla döndüm telafisi olacak ins sizinde emekleriniz boşa gitmeyecek ins
Ay benimki de 1. Sınıfa başlıcak aynı heyecan bizde de varCayim şekersiz hatta kahveyi bile sade severim o konuda sorun yok evet kaşar yememeliydim yarın yemem öğle yemegim bir kase çorba 4 y.k taze fasulye tabiki zeytinyağlı.bir dilim yine esmer ekmek.akşama aynı menüyü düşünüyorum ve yemekten önce koşu bantı bugün ilk günüm gece
Çocuklarım biri 4 yaşında diğeri 7 yaşında okula başlıyacak bu sene her şeyi hazır çok heyecanliyiz
Ben evdeyim yaşıtız canımBu arada siz ne iş yapiyosunuz hafiften tanıyim sizi dimi
Bu arada siz ne iş yapiyosunuz hafiften tanıyim sizi dimi
İyi olur cnm afiyet olsunmarket alisverisimi yaptim Greyfurt ve seftali aldimaksamada izgarada kanat. biber, domates pisireyim diyorum....aksam icin sizlere fikir olsun
Enise ben cnm Antalya dan 29 yaşindayim ve bekarim çalışmiyorum kpss ye hazırlanıyorum evde kendimBu arada siz ne iş yapiyosunuz hafiften tanıyim sizi dimi
Sende bizim motivasyon kaynağımızsın canım benim25 yasindayim. bende üniverste okuyorum...ins ögretmen olacam..bekarim...iste kilom 81 civariydi en son kilo bildiriminde. Hedefim 50 yani yolum uzun..... Kaptanligi bir kac hafta önce devre aldim... benim iki melegim var burdaEnise07 ve @Ses35 yardimcilarim kuzularim inan kilo vermek cok zor degil cok kolayda degil...bu takimda iste zor olan kisimlari asiyoruz..birbirimize tavsiyelerde bulunuyoruz....en önemlisi @Ses35 saolsun birkacimiz ben dahil spora basladik
45 dk. Yürüyüş yaptım.6.30 da yemeğimi yedim.öğlen ki gibi 4 yk taze fasulye bir kase çorba.çok mu yiyorum bu aradaBen evdeyim yaşıtız canım
Hımmm güzelmiş ben hala eve varamadım biraz alışveriş yaptık okul alışverişi ayakkabı filan çok yoruldum bu arada regli de oldum ay bayıliciğim ağrıdan münasebetsiz evi bekleyemedi:)market alisverisimi yaptim Greyfurt ve seftali aldimaksamada izgarada kanat. biber, domates pisireyim diyorum....aksam icin sizlere fikir olsun
Canım bizim spor yarışması var haftalık 140 dk yaparım dersen( cuma başlıcaz tekrar senide ) listeye alayım istermisin45 dk. Yürüyüş yaptım.6.30 da yemeğimi yedim.öğlen ki gibi 4 yk taze fasulye bir kase çorba.çok mu yiyorum bu arada
Canım böyle anlamamız çok zor akşamları bize yediklerini tek liste yazarsan sabah öğle ara akşam gibi ve içtiğin suyu daha iyi anlarız45 dk. Yürüyüş yaptım.6.30 da yemeğimi yedim.öğlen ki gibi 4 yk taze fasulye bir kase çorba.çok mu yiyorum bu arada
E seninkide son olsun bari :)Iyi aksamlar kizlarbugün kesinlikle minimum 90 dk spor yapmaliyim...cünkü ikindiye yakin 3 dilim pizza yenildi bana almayin dedim arkadaslarima ama siparis verebilmek icin mecbur aldilar...bende alan arkadas kirilmasin diye aslen Hayir derdim...ama arkadasimin sevgilisi sayilir ve cocuk beni yeni yeni taniyor ayip olmasin diye terslemedim
3 dilim yedimeminimki bu ayin son kacamagi olmustur insallah.... onun disinda menüm düzgün diyebilirim...sporumuda yapmaya basliycam 1 saat sonra.
Oh süper çok memnun oldum.bugün başarılı geçti.25 yasindayim. bende üniverste okuyorum...ins ögretmen olacam..bekarim...iste kilom 81 civariydi en son kilo bildiriminde. Hedefim 50 yani yolum uzun..... Kaptanligi bir kac hafta önce devre aldim... benim iki melegim var burdaEnise07 ve @Ses35 yardimcilarim kuzularim inan kilo vermek cok zor degil cok kolayda degil...bu takimda iste zor olan kisimlari asiyoruz..birbirimize tavsiyelerde bulunuyoruz....en önemlisi @Ses35 saolsun birkacimiz ben dahil spora basladik
Tamam yarın öyle yaparım listelerimCanım böyle anlamamız çok zor akşamları bize yediklerini tek liste yazarsan sabah öğle ara akşam gibi ve içtiğin suyu daha iyi anlarız
3 dilim pizza icin 90 dk az kiiiii. 1 saat yürüyüş ortalama 300 kalori ... bir orta boy pizza dilimi 340 kaloriIyi aksamlar kizlarbugün kesinlikle minimum 90 dk spor yapmaliyim...cünkü ikindiye yakin 3 dilim pizza yenildi bana almayin dedim arkadaslarima ama siparis verebilmek icin mecbur aldilar...bende alan arkadas kirilmasin diye aslen Hayir derdim...ama arkadasimin sevgilisi sayilir ve cocuk beni yeni yeni taniyor ayip olmasin diye terslemedim
3 dilim yedimeminimki bu ayin son kacamagi olmustur insallah.... onun disinda menüm düzgün diyebilirim...sporumuda yapmaya basliycam 1 saat sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?