Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kesinlikle yapmanız gereken tek şey uygulamak

Evet canım bugünden itibaren toparlayalım artık kendimizi:)

Ay benimki de 1. Sınıfa başlıcak aynı heyecan bizde de var

Bu arada siz ne iş yapiyosunuz hafiften tanıyim sizi dimi

25 yasindayim. bende üniverste okuyorum...ins ögretmen olacam..bekarim...iste kilom 81 civariydi en son kilo bildiriminde. Hedefim 50 yani yolum uzun..... Kaptanligi bir kac hafta önce devre aldim... benim iki melegim var burda Enise07 ve @Ses35 yardimcilarim kuzularim inan kilo vermek cok zor degil cok kolayda degil...bu takimda iste zor olan kisimlari asiyoruz..birbirimize tavsiyelerde bulunuyoruz....en önemlisi @Ses35 saolsun birkacimiz ben dahil spora basladik

market alisverisimi yaptim Greyfurt ve seftali aldim aksamada izgarada kanat. biber, domates pisireyim diyorum....aksam icin sizlere fikir olsun

Diyet tatli tarifi: 1/2 elmayi suda hasliyorsunuz, yumusadiktan sonra üzerine tarcin döküp 1 top diyet dondurma koyup tüketebilirsiniz....Özellikle elma sudan cikar cikmaz dondurmayi koyup tüketmesi lezzetli oluyormus. Affiyet olsun *

* Doktorum programminda bir diyetisyenin tarifiydi Hanimefendinin adinida unuttum tarifide bulamadim ama benim aklimda böyle kalmisti...hic denemedim dondurmaya zaafim olmadigindan.

Sende bizim motivasyon kaynağımızsın canım benim çıtır kaptanım
Sporsuz diyet olmazdiye düşünüyoruz

market alisverisimi yaptim Greyfurt ve seftali aldim aksamada izgarada kanat. biber, domates pisireyim diyorum....aksam icin sizlere fikir olsun
Hımmm güzelmiş ben hala eve varamadım biraz alışveriş yaptık okul alışverişi ayakkabı filan çok yoruldum bu arada regli de oldum ay bayıliciğim ağrıdan münasebetsiz evi bekleyemedi:)

Iyi aksamlar kizlar bugün kesinlikle minimum 90 dk spor yapmaliyim...cünkü ikindiye yakin 3 dilim pizza yenildi bana almayin dedim arkadaslarima ama siparis verebilmek icin mecbur aldilar...bende alan arkadas kirilmasin diye aslen Hayir derdim...ama arkadasimin sevgilisi sayilir ve cocuk beni yeni yeni taniyor ayip olmasin diye terslemedim

3 dilim yedim eminimki bu ayin son kacamagi olmustur insallah.... onun disinda menüm düzgün diyebilirim...sporumuda yapmaya basliycam 1 saat sonra.

E seninkide son olsun bari :)

Oh süper çok memnun oldum.bugün başarılı geçti.

3 dilim pizza icin 90 dk az kiiiii. 1 saat yürüyüş ortalama 300 kalori ... bir orta boy pizza dilimi 340 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…