Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben size göre çok yiyorum utandım resmen
Yarın daha dikkatli oluyum
zaten hiç Acikmiyorum hep tokum
Misafir yeni gitti yuruyemedim
Şimdi evi toplayacağım çocukları uyut bu gece zorrrneyse yarın sabah Akşam telafi ederim.

Bilmem ki fıstığım üzülme okadar yazmayan var ki :))
Ya ders çalışıcam diye unutuyorum galiba valla
gözlemegi görmedim.....menüler güzel..bu ara shredden sonra benim hic ertesi gün kaslarim agrimiyor kendimi zorliycak birseyler bulmam lazim..ne kadar cok kaslar agrirsa o kadar kolay yeni kaslar olusuyor diye biliyorum
Ben dün onu durmadan yapmaya çalıştım en fazla 3 nefes lik durakladim Horde benim familiar 3er kilo kollarim fena yani bugün yapamadım; ((

Menüm

Sabah 11 gibi
1 Kayisi+su

Ögle gibi 13.30 gibi
1 kase nesfit

Aksam 19 gibi

2 tavuk kanat
(izgara, derisiz)
3 köz biber
1/2 ince sosi

Su: 1,5 litre anca oldu
Spor: birazdan cikiyorum yürüyüse
Cansu kahvaltilarinı hiç beğenmiyorum kahvaltı önemli bir öğün.

Tarcinli türk kahvesi nasıl bir şey hiç icmedim.ilk defa duyuyorum kinamayin nasıl oluyo

Ya ders çalışıcam diye unutuyorum galiba valla

Ben dün onu durmadan yapmaya çalıştım en fazla 3 nefes lik durakladim Horde benim familiar 3er kilo kollarim fena yani bugün yapamadım; ((

olsun cnm sadece 1 tane yemissin artik kacamak yok dedik ya ondan öyle dedim kuzum
Cansu kahvaltilarinı hiç beğenmiyorum kahvaltı önemli bir öğün.
bende begenmiyorum ama sabahlari cnm istemiyor...hep sabahlari daha cok sivi seylere aliskin oldugumuzdan vesaire...yada üseniyor oluyorum bak yarin söz cökelekli yulaf kepekli pankeklerimi yapicam Fotorafini atarim @Ses35 de merak ediyorum begenilirse Tarifinida paylasirim

sen bana bakma ben bu aralar bir üsengecim 12 de kahvalti eden insan 18 de aksami yer fazla yiyemez haliyle birde kendim yapmak zorundayim annemler türkiyede oldugu icin. sen Enise07 ve @Ses35 menülere bak onlar gayet güzel yiyip iciyorlar kuzularim benim

A Aycaokurcan bizim meslektasimiz cnm evli 35 yasinda yanlis degilsem 2 cocugu var en son kilo 72,8 Hedefi 60 boy 1.78 di galiba

o nasil bir güzergah bir bayramda 3 sehir
eyvallah kaptan
Benim canım sınıf öğretmeniyim.dün ilk gunumdu çok iyi geçti iki çocuğum var.35 yaşındayım
Oy ne güzel,kardesim de sınıf öğretmeni ama semdinli'de:-( hoşgeldin tekrar,rabbim bağışlasın kuzucuklarini:-*
Hoşgeldin canım iyi yolculuklar:)
Tesekkur ederim canım,evimdeyim çok sukur
basustune kaptanım o saate uyanma ihtimalimi sevdim,bir de zayıflayan takimimi
Tarcinli türk kahvesi nasıl bir şey hiç icmedim.ilk defa duyuyorum kinamayin nasıl oluyo
ask olsun tatlım ne kinamasi,cok hossun:-*

Eski Kilomu hatirlamiyorum, bilmiyorum diyenlere... @yolcukardelen saolsun durmadim eski listeyide cikardim yarin yukardaki bos listenin dolmasini umuyorum.

***10. TAKIM 482.ETAP***

cansutr(82.3/81,8/0,5/%0,61)
dagyolu(79.7/ 79.2 /0.5/%0,63)
Enise07(77.7/77.3/0.4/%0.51)
yolcukardelen(55.1/55/0.1/%0.18)
pembedussler(78/78/0/0%)kilosu sabit
upup25(56.9/-/-/-%)1. Defa bildirim yapmadı

10.takım ortalaması: 0,322%

Bozma morelini adetten benimde öyle oluyor okumadım artık eve gidince okucam
Diyet listesini gönder bakalım bi :)
Bizle kıyaslama kendine göre yeterli ve dengeli beslen canım

Bu ara yazmaya unuttum
Sporum: yaklasik 45 dk yürüdüm mesafe 5 km @Ses35 haklisin cnm da insan tartilinca ister istemez cani SIKIliyor.. bari bitince istedigim kiloyu görsem

Kendinize güzel elinizin boyutunu gecmiycek bir not defteri alin...her cantaya sigcak birsey ve not tutun..kilonuzu yediklerinizi...böylelikle herzaman elinizin altinda olur...ve Hedefinize ulastiginizda...koruma dönemindede size rehberlik eder.

beslenmesi bence örnek degil ama azim edip basarmasi sonucta sporda yapmis ve Hedefinide gecmis öyle bir sarilmis zayiflamaya...o yani cok hosuma gitti paylasmak istedim.
evet hedefine ulaşmış tebrikler darısı başımıza

Bozma morelini adetten benimde öyle oluyor okumadım artık eve gidince okucam

Diyet listesini gönder bakalım bi :)

Bizle kıyaslama kendine göre yeterli ve dengeli beslen canım
aslinda klasik bir menu
sabah 1 yumurta peynir 6 zeytin yeşillik salata 2 dilim ekmek
Ara yeşil çay
Öğlen 120 gr et 1 bardak yoğurt salata 2 dilim ekmek
Ara 2 meyve 3 ceviz yada 12 fındık
Akşam sebze yemeği 2 dilim ekmek 1 bardak yoğurt yada cacık salata sence ablacım nasıl

iyi geceler citirlarim. yarin Takim ici Tartilmayi unutmuyoruz...sabah kalkar kalmaz wc den sonra tartiliyoruz

Evet yap gönder bakalım
Benim en sevdiğim öğün kahvaltı ama bu ara diyet bozuldu işte tekrar başladık artık yılbaşına kadar tam gaz
Hoşgeldin canım hem evine hem takıma :)bayram nasıl geçti bakalım
Bu ara yazmaya unuttum
Sporum: yaklasik 45 dk yürüdüm mesafe 5 km @Ses35 haklisin cnm da insan tartilinca ister istemez cani SIKIliyor.. bari bitince istedigim kiloyu görsem
Sen aynen devam et görürsün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…