- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
Ya ders çalışıcam diye unutuyorum galiba vallaBilmem ki fıstığım üzülme okadar yazmayan var ki :))
Ben dün onu durmadan yapmaya çalıştım en fazla 3 nefes lik durakladim Horde benim familiar 3er kilo kollarim fena yani bugün yapamadım; ((gözlemegi görmedim.....menüler güzel..bu ara shredden sonra benim hic ertesi gün kaslarim agrimiyorkendimi zorliycak birseyler bulmam lazim..ne kadar cok kaslar agrirsa o kadar kolay yeni kaslar olusuyor diye biliyorum
Cansu kahvaltilarinı hiç beğenmiyorum kahvaltı önemli bir öğün.Menüm
Sabah 11 gibi
1 Kayisi+su
Ögle gibi 13.30 gibi
1 kase nesfit
Aksam 19 gibi
2 tavuk kanat
(izgara, derisiz)
3 köz biber
1/2 ince sosi
Su: 1,5 litre anca oldu
Spor: birazdan cikiyorum yürüyüse
Tarcinli türk kahvesi nasıl bir şey hiç icmedim.ilk defa duyuyorum kinamayin nasıl oluyo#16 eylül #
07.30-09.00yürüyüş
10.00 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin 2 erik 1 lokma reçeli ekmek yeşil çay
14.00-14.30 30 day shared level 1
15.00 1 mandalina 1/2 porsiyon taze fasulye
18.00 3 kuru murdum erigi tarçınlı Türk Kahvesi
Su 3 lt
#17 eylül #
07.00-08.00 yürüyüş
09.30 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir 1/4yufka
12.00 peynirli gözleme
12.45 tarçınlı Türk Kahvesi
14.00 yeşil elma
16.00 2 erik
20.00 1 kepçe tarhana çorbası 2 kaşık bamya 1 kaşık bulgur pilavı
Su henüz 2 lt
Ben okudu
Masallah arkadaşa hiç et vs yok hep böyle mi yemiş
Ya ders çalışıcam diye unutuyorum galiba valla
Ben dün onu durmadan yapmaya çalıştım en fazla 3 nefes lik durakladim Horde benim familiar 3er kilo kollarim fena yani bugün yapamadım; ((
bende begenmiyorumCansu kahvaltilarinı hiç beğenmiyorum kahvaltı önemli bir öğün.
sen bana bakmaBen size göre çok yiyorum utandım resmen
Yarın daha dikkatli oluyum
zaten hiç Acikmiyorum hep tokum
Misafir yeni gitti yuruyemedim
Şimdi evi toplayacağım çocukları uyut bu gece zorrrneyse yarın sabah Akşam telafi ederim.
eyvallah kaptanA Aycaokurcan bizim meslektasimiz cnmevli 35 yasinda yanlis degilsem 2 cocugu var en son kilo 72,8 Hedefi 60 boy 1.78 di galiba
o nasil bir güzergah bir bayramda 3 sehir
Oy ne güzel,kardesim de sınıf öğretmeni ama semdinli'de:-( hoşgeldin tekrar,rabbim bağışlasın kuzucuklarini:-*Benim canım sınıf öğretmeniyim.dün ilk gunumdu çok iyi geçti iki çocuğum var.35 yaşındayım
Tesekkur ederim canım,evimdeyim çok sukurHoşgeldin canım iyi yolculuklar:)
basustune kaptanımEvet Arkadaslar Bayram öncesi söyledigimiz gibi Bayramdan sonraki Pazar günü tarti günü. Herkez Türkiye saati 13:00 e kadar kilosunu bildirecekHerkezden kastim tüm Takim: upup25 , judiee , A Aycaokurcan , baldamlasxixmelis , Enise07 , @Ses35, istikrar1986 , @pembedussler ve @yolcukardelen. Herkez en son Cuma bildirdigini kilosunu suanki kilosunu farkini ve yüzdesini paylasacak misal: xyüye(70/69,3/0,7/1%) Bu sekilde istiyorum suanki kilom xy gecen haftaninki bilmiyorum hemen cikmaliyim filan yok zaten tüm hafta burasi 3 lü bir konusmaya döndü Cuma günüde burayi ihmal etmeyin kilo bildirimi yapilcak ve yüzdeler bu sefer 2 ye bölüncek ona göre ne kadar kardir
ask olsun tatlım ne kinamasi,cok hossunTarcinli türk kahvesi nasıl bir şey hiç icmedim.ilk defa duyuyorum kinamayin nasıl oluyo
kaptanım bunun yerine son listemizi mi duzenleseydik?eski kilolarimiz yazardı*** 10. Takim Bayram Özel Etapi ***
18.09.16
upup25 (////)
judiee (////)
A Aycaokurcan (////)
baldamlasxixmelis (////)
Enise07 (////)
@Ses35 (////)
istikrar1986 (////)
@pembedussler (////)
@yolcukardelen (////)
cansutr (////)
tmm yavrum dur onuda paylasayimkaptanım bunun yerine son listemizi mi duzenleseydik?eski kilolarimiz yazardınasıl hazirciyim ya utandım
Bozma morelini adetten benimde öyle oluyor okumadım artık eve gidince okucammoralim bozuk yaadete 2 gün kala kilom cikti ya ben artik aksam 19 u sinir yoktu ondan sonra aksam yemegi yersem bana iyi gelmiyor bu bir corbada olsa...zayiflamami yavaslatiyor.
ancak 7-8 kahvalti yaparsam menü dolu olurbak hikaye alintiladim okudun mu
Diyet listesini gönder bakalım bi :)Kızlar kusura bakmayın kaç gündur yatılı misafirim vardı bu akşam gitti o yüzden fırsat bulamadım ins bir düzene gireceğim biraz arayı açınca motivem zayıfladı
tahlil sonuçlarını diyetisyen e götürdüm bir sıkıntı yok dedi kendisine ben 6 öğünle hızlı zayiflayamiyirum bana 3 öğünlük menü yazsanız dedigimde madem senin bir tarzin var benim tarzımı biliyorsun neden geldin dedi biraz tartışır gibi olduk dedim tarz meselesi değil vücudumu biliyorum sizinle hızlı vermek için geldim bana 4 öğün 1700 kalori günlük 40 dk spor şeklinde menü yazdı bunla iki haftada 3 kilo verirsin dedi ins bakalım nasıl olacak
Bizle kıyaslama kendine göre yeterli ve dengeli beslen canımBen size göre çok yiyorum utandım resmen
Yarın daha dikkatli oluyum
zaten hiç Acikmiyorum hep tokum
Misafir yeni gitti yuruyemedim
Şimdi evi toplayacağım çocukları uyut bu gece zorrrneyse yarın sabah Akşam telafi ederim.
evet hedefine ulaşmış tebrikler darısı başımızabeslenmesi bence örnek degil ama azim edip basarmasi sonucta sporda yapmis ve Hedefinide gecmis öyle bir sarilmis zayiflamaya...o yani cok hosuma gitti paylasmak istedim.
aslinda klasik bir menuBozma morelini adetten benimde öyle oluyor okumadım artık eve gidince okucam
Diyet listesini gönder bakalım bi :)
Bizle kıyaslama kendine göre yeterli ve dengeli beslen canım
Evet yap gönder bakalımolsun cnm sadece 1 tane yemissin artik kacamak yok dedik ya ondan öyle dedim kuzum
bende begenmiyorumama sabahlari cnm istemiyor...hep sabahlari daha cok sivi seylere aliskin oldugumuzdan vesaire...yada üseniyor oluyorum bak yarin söz cökelekli yulaf kepekli pankeklerimi yapicam Fotorafini atarim @Ses35 de merak ediyorum begenilirse Tarifinida paylasirim
Benim en sevdiğim öğün kahvaltı ama bu ara diyet bozuldu işte tekrar başladık artık yılbaşına kadar tam gaz
Hoşgeldin canım hem evine hem takıma :)bayram nasıl geçti bakalımeyvallah kaptan
Oy ne güzel,kardesim de sınıf öğretmeni ama semdinli'de:-( hoşgeldin tekrar,rabbim bağışlasın kuzucuklarini:-*
Tesekkur ederim canım,evimdeyim çok sukur
basustune kaptanımo saate uyanma ihtimalimi sevdim,bir de zayıflayan takimimi
ask olsun tatlım ne kinamasi,cok hossun:-*
Sen aynen devam et görürsün:)Bu ara yazmaya unuttum
Sporum: yaklasik 45 dk yürüdüm mesafe 5 km@Ses35 haklisin cnm da insan tartilinca ister istemez cani SIKIliyor.. bari bitince istedigim kiloyu görsem
Benim var yapayım bari:)Eki Görüntüle 1886212
Kendinize güzel elinizin boyutunu gecmiycek bir not defteri alin...her cantaya sigcak birsey ve not tutun..kilonuzu yediklerinizi...böylelikle herzaman elinizin altinda olur...ve Hedefinize ulastiginizda...koruma dönemindede size rehberlik eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?