Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kesinlikle klasik diyetisyen menüsü harfiyen uygularsan çok güzel verirsin
Önceden yapmıştım ama daha hızlı sonuç için karatay a ilerde geçebilirim tabi kalori azaltarak
şuana kadar 4 diyetisyenle muhatap oldun ikisi iyiydi ama ikiside neyse karakter meselesi 3 kilo az mı çok mu orasını anlamadim

Çok güzel görünüyor afiyet olsun ben de denemeyi düşünüyorum

Teşekkür ederim canım
Verirsin bence regli bitiminde
Evet hele şükür okullar açılıyor düzen kuruluyor bundan sonra herşey daha iyi olacak :)
ya yarin bende artık bir düzene girerim diye ümit ediyorum dum ama misafirim var

istikrar1986 bence 2 haftada 3 kilo çok. . Ayda 6 kilo demek. Çok aşırı şişman biri için bu tmm olabilir ama senin kilonda biri için fazla. İnşallah olur inşallah verirsin cnm tabi ama 1 kilo için haftada 7000 kalori yakılması gerekiyo yani günde 1000 kalori . 60 dk yürüyüş bile 300 kalori iken 40 dk yürüyüş ile ve 1700 kalori alarak 2 haftada 3 kilo benim mantığıma uymuyo. Gerçi adamlar işin okulunu okuyor ama bende yıllardır sporcuyum antrenorum ve diyet işi icindeyim :) hakkımızda hayırlısı bi tanem

Tabi yeme hepsini ennnnn fazla 3 iyidir

toplam 8 taneydi ben 6 tane tükettim..ama tarife bakarsan agir birsey degil 1,5 yumurta, cökelek ´, yogurt vesaire. Bunlar yagsiz pisiyor yani kizartilmiyor...icinde terayag, siviyagda katilmiyor..gayet hafif aslinda

toplam 8 taneydi ben 6 tane tükettim..ama tarife bakarsan agir birsey degil 1,5 yumurta, cökelek ´, yogurt vesaire. Bunlar yagsiz pisiyor yani kizartilmiyor...icinde terayag, siviyagda katilmiyor..gayet hafif aslinda
Çok hafif gerçekten kalori si yazmıyor mu

Ayda 4 ila 6 kilo normal ama dediğin gibi 1700 calori o kadar verdirmez ben daha önce 1400 ile ayda 5 kilo vermiştim diyetisyenle ama sonraki aylar 4 3 diye gitti

dalgami gectin bilemedim kiz kcal yazmiyor ama atak evresindede kullanilabiliyor..yani dukanin ilk baslardaki SIKI dönemi ondan cok kalorili olma ihtmali yok gibi
Yok kız dalga geçmiyorum kızartmıyon un yok daha ne olsun ben bunun krebinin yapıyorum yulaflı o da güzel oluyor sadece kalorisi bellimi merak ettim:)

Ayda 4 ila 6 kilo normal ama dediğin gibi 1700 calori o kadar verdirmez ben daha önce 1400 ile ayda 5 kilo vermiştim diyetisyenle ama sonraki aylar 4 3 diye gitti

aynen 1700 le sanki biraz zor gibi ama günlük ne kadar hareketli onada bakmistir diyetisyen...ama sirf yürüyüsle gidermi...eger yeni yeme düzenini degistiriyorsa olabilir. ama bir haftada 1-1,5 kilo baslarda verilebiliyor.

Çok güzel duruyo valla afiyet olsun

tskler tatlim sende dene bakalim begenecekmisin

Kolay gelsin cnm bende mutfagi ortaligi toplasam iyi olacak

Yok kız dalga geçmiyorum kızartmıyon un yok daha ne olsun ben bunun krebinin yapıyorum yulaflı o da güzel oluyor sadece kalorisi bellimi merak ettim:)

tskler maalesef sayfasina yeniden girip baktim ama yazmiyor... ondan zeytini ölcülü ve sebzeyi bol tutmaya calistim..Bakalim cumaya kadar kac gr gidecek...

Bencede ona göre hesaplamıştır.diyetisyen diyetletiyle çok güzel kilo veriliyor ben bile düşünüyorum bazen cuma tartılayım bakayım ekime kadar ne kadar vercem ona göre bi yol çizerim
Sana da kolay gelsin baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…