Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kesinlikle klasik diyetisyen menüsü harfiyen uygularsan çok güzel verirsin

Cnm benim iyiki sağlığın yerinde kilo verilir. .. ben bu diyetisyenleri hiç sevmiyorum pek bi kendini beğenmişdi benim gördüklerim 1700 kalori için günlük 40 dk spor hadi burası tmm da 2 haftada 3 kilo ne yaaaa)

Tarcinli türk kahvesi nasıl bir şey hiç icmedim.ilk defa duyuyorum kinamayin nasıl oluyo
Estağfurullah cnm benim ne kinamasi lütfen ama:)) herseyi sorabilirsin herkes yardimci olur burda . Normal kahve yaparken 1 çay kaşığı tarçın koyup yapıyorum ve tabiki sekersiz

tmm yavrum dur onuda paylasayim yeterki yarin herkez dartilip kilosunu farkiyla yüzdesiyle bildirsin yukarda yazdigim gibi.
aslansın kaptan:-*
Yoruldum canım ya,bir haftada 1740km den fazla yaptık gerisini dusun artık
Çok sukur iyiyim evde olmak gibisi yok

Semdinlimi ilk görev yerim
Sağol canım benim yarın kavusuyoruz çocuklarımıza benim ilk görev yerim hakkari merkezdı.şimdi boludayiz eşimin tayini mutlaya çıktı şubatta es durumu isteyeceğim öyle iste

Yaaa nice güzel yıllara cnm benimmm
Teşekkür ederim canım
aslansın kaptan:-*
Yoruldum canım ya,bir haftada 1740km den fazla yaptık gerisini dusun artık
Çok sukur iyiyim evde olmak gibisi yok
Ben yeme içme işlerini de sordum ama
[/QUOTE]
Cevabımı aldım :))
Çok zor değilmi allah işlerinizi rasgetirsin canım
Tebrikler canım ne güzel
Teşekkür ederim canım
Oooo 200 gitmiş işte hemde regliyken :))
Off süper görünüyo yapcam kesin

@Ses35 bende yolcukardelenin - kilosunu görünce böyle olmustum.. diger kizlarin kilolarini paylasmalarini bekliyorum
upup25 nerelerdesin Bayram bitti bak..yeni Hafta basliycak, okullar aciliyor Hayat normale dönüyor yani
ben regl bitmesini bekliyorum...umarim kilom bitiste 1 kilo fark eder kesinlikle dene pankakeleri..peynirden dolayi tuz ihtiyacida duymuyorsun... o biberler aciymis
esinle nice saglikli mutlu yillara insallah

senin esindemi ögretmen ? yoksa memur ve baska bir meslegimi var ?

Teşekkür ederim canım
Verirsin bence regli bitiminde
Evet hele şükür okullar açılıyor düzen kuruluyor bundan sonra herşey daha iyi olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…