Kesinlikle klasik diyetisyen menüsü harfiyen uygularsan çok güzel verirsinevet hedefine ulaşmış tebrikler darısı başımıza
aslinda klasik bir menu
sabah 1 yumurta peynir 6 zeytin yeşillik salata 2 dilim ekmek
Ara yeşil çay
Öğlen 120 gr et 1 bardak yoğurt salata 2 dilim ekmek
Ara 2 meyve 3 ceviz yada 12 fındık
Akşam sebze yemeği 2 dilim ekmek 1 bardak yoğurt yada cacık salata sence ablacım nasıl
Yatıyon mu kız erkencisin maaşallah ben düğünden yeni geldim eşim bi süpriz hazırlamış bugün evlenme yıldönümüzde beni affedin artık :))iyi geceler citirlarim. yarin Takim ici Tartilmayi unutmuyoruz...sabah kalkar kalmaz wc den sonra tartiliyoruz
Cnm benim iyiki sağlığın yerinde kilo verilir. .. ben bu diyetisyenleri hiç sevmiyorum pek bi kendini beğenmişdi benim gördüklerim 1700 kalori için günlük 40 dk spor hadi burası tmm da 2 haftada 3 kilo ne yaaaaKızlar kusura bakmayın kaç gündur yatılı misafirim vardı bu akşam gitti o yüzden fırsat bulamadım ins bir düzene gireceğim biraz arayı açınca motivem zayıfladı
tahlil sonuçlarını diyetisyen e götürdüm bir sıkıntı yok dedi kendisine ben 6 öğünle hızlı zayiflayamiyirum bana 3 öğünlük menü yazsanız dedigimde madem senin bir tarzin var benim tarzımı biliyorsun neden geldin dedi biraz tartışır gibi olduk dedim tarz meselesi değil vücudumu biliyorum sizinle hızlı vermek için geldim bana 4 öğün 1700 kalori günlük 40 dk spor şeklinde menü yazdı bunla iki haftada 3 kilo verirsin dedi ins bakalım nasıl olacak
Estağfurullah cnm benim ne kinamasi lütfen ama:)) herseyi sorabilirsin herkes yardimci olur burda . Normal kahve yaparken 1 çay kaşığı tarçın koyup yapıyorum ve tabiki sekersizTarcinli türk kahvesi nasıl bir şey hiç icmedim.ilk defa duyuyorum kinamayin nasıl oluyo
Yaaa nice güzel yıllara cnm benimmmYatıyon mu kız erkencisin maaşallah ben düğünden yeni geldim eşim bi süpriz hazırlamış bugün evlenme yıldönümüzde beni affedin artık :))
aslansın kaptan:-*tmm yavrum dur onuda paylasayimyeterki yarin herkez dartilip kilosunu farkiyla yüzdesiyle bildirsin yukarda yazdigim gibi.
Yoruldum canım ya,bir haftada 1740km den fazla yaptık gerisini dusun artıkEvet yap gönder bakalım
Benim en sevdiğim öğün kahvaltı ama bu ara diyet bozuldu işte tekrar başladık artık yılbaşına kadar tam gaz
Hoşgeldin canım hem evine hem takıma :)bayram nasıl geçti bakalım
Sen aynen devam et görürsün:)
Semdinlimi ilk görev yerimeyvallah kaptan
Oy ne güzel,kardesim de sınıf öğretmeni ama semdinli'de:-( hoşgeldin tekrar,rabbim bağışlasın kuzucuklarini:-*
Tesekkur ederim canım,evimdeyim çok sukur
basustune kaptanımo saate uyanma ihtimalimi sevdim,bir de zayıflayan takimimi
ask olsun tatlım ne kinamasi,cok hossun:-*
Sağol canım benim yarın kavusuyoruz çocuklarımıza benim ilk görev yerim hakkari merkezdı.şimdi boludayiz eşimin tayini mutlaya çıktı şubatta es durumu isteyeceğim öyle isteeyvallah kaptan
Oy ne güzel,kardesim de sınıf öğretmeni ama semdinli'de:-( hoşgeldin tekrar,rabbim bağışlasın kuzucuklarini:-*
Tesekkur ederim canım,evimdeyim çok sukur
basustune kaptanımo saate uyanma ihtimalimi sevdim,bir de zayıflayan takimimi
ask olsun tatlım ne kinamasi,cok hossun:-*
Bende alıyim çantamda dursunBenim var yapayım bari:)
Tebrikler canım ne güzelYatıyon mu kız erkencisin maaşallah ben düğünden yeni geldim eşim bi süpriz hazırlamış bugün evlenme yıldönümüzde beni affedin artık :))
Teşekkür ederim canımYaaa nice güzel yıllara cnm benimmm
Ben yeme içme işlerini de sordum amaaslansın kaptan:-*
Yoruldum canım ya,bir haftada 1740km den fazla yaptık gerisini dusun artık
Çok sukur iyiyim evde olmak gibisi yok
[/QUOTE]*** 10. Takim Bayram Özel Etapi ***
18.09.16
upup25 (////)
judiee (////)
A Aycaokurcan (////)
baldamlasxixmelis (////)
Enise07 (////)
@Ses35 (////)
@dagyolu (////)
@pembedussler (////)
@yolcukardelen (55/5 6/_1/-1,81/)
cansutr (////)
Çok zor değilmi allah işlerinizi rasgetirsin canımSemdinlimi ilk görev yerim
Sağol canım benim yarın kavusuyoruz çocuklarımıza benim ilk görev yerim hakkari merkezdı.şimdi boludayiz eşimin tayini mutlaya çıktı şubatta es durumu isteyeceğim öyle iste
Teşekkür ederim canımTebrikler canım ne güzel
Oooo 200 gitmiş işte hemde regliyken :))*** 10. Takim Bayram Özel Etapi ***
18.09.16
upup25 (////)
judiee (////)
A Aycaokurcan (////)
baldamlasxixmelis (////)
Enise07 (////)
@Ses35 (////)
@dagyolu (////)
@pembedussler (////)
@yolcukardelen (55/5 6/-1/-1,81)
cansutr (81,8/81,6/0,2/0,24)
Off süper görünüyo yapcam kesinBahsettigim Pankekleri bugün yaptim tabaktaki adet karisimdan cikan adet hepsini yiyebilecegimi sanmiyorumkahvalti tabagim umarim size fikir olur
Eki Görüntüle 1886293
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/03/lorlu-pancake.html Tarifi burda bulabilirnisz...ben sadece kabartma tozu koymadim ve karisimi bekletmedim...normal lor peyniri yerine otlu cökelek kullandim.
Semdinlimi ilk görev yerim
Sağol canım benim yarın kavusuyoruz çocuklarımıza benim ilk görev yerim hakkari merkezdı.şimdi boludayiz eşimin tayini mutlaya çıktı şubatta es durumu isteyeceğim öyle iste
Tabi yeme hepsini ennnnn fazla 3 iyidirBahsettigim Pankekleri bugün yaptim tabaktaki adet karisimdan cikan adet hepsini yiyebilecegimi sanmiyorumkahvalti tabagim umarim size fikir olur
Eki Görüntüle 1886293
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/03/lorlu-pancake.html Tarifi burda bulabilirnisz...ben sadece kabartma tozu koymadim ve karisimi bekletmedim...normal lor peyniri yerine otlu cökelek kullandim.
Teşekkür ederim canım@Ses35 bende yolcukardelenin - kilosunu görünceböyle olmustum.. diger kizlarin kilolarini paylasmalarini bekliyorum
upup25 nerelerdesin Bayram bitti bak..yeni Hafta basliycak, okullar aciliyor Hayat normale dönüyor yani
ben regl bitmesini bekliyorum...umarim kilom bitiste 1 kilo fark ederkesinlikle dene pankakeleri..peynirden dolayi tuz ihtiyacida duymuyorsun... o biberler aciymis
esinle nice saglikli mutlu yillara insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?