Esim polis memuru canım tayini yeni açıklandı bende es durumu suan isteyemiyorum malesefesimde gitmemek için dilekçe verecek umarım gitmez yoksa ben iki çocukla kalacağım
Ben dovdum 36 yla☺ibretlik hikaye darisi hepimizin basima...34 bedenle dövecem o akrabalari
Kolay gelsin cnm spor niyetine ev işi :))Kızlar ev havaya uçmuş gibi eşim kendince bişeyler yapmış ama iş çok ben şimdi yapabildiği kadar yapıcam bu haftam okul ve temizlik arasında gidecek çamaşırlar var ay çıldırıciğim tatilin en kötü kısmı dönüş bana kolay gelsin
Esin evde yalnız kaldıysa anlayabiliyorum seniaynen 1700 le sanki biraz zor gibi ama günlük ne kadar hareketli onada bakmistir diyetisyen...ama sirf yürüyüsle gidermi...eger yeni yeme düzenini degistiriyorsa olabilir. ama bir haftada 1-1,5 kilo baslarda verilebiliyor.
tskler tatlimsende dene bakalim begenecekmisin
Kolay gelsin cnm bende mutfagi ortaligi toplasam iyi olacak
Ay gider inşallah sen böyle devam et:)tsklermaalesef sayfasina yeniden girip baktim ama yazmiyor... ondan zeytini ölcülü ve sebzeyi bol tutmaya calistim..Bakalim cumaya kadar kac gr gidecek...
Çok zor canım inşallah gönlünüzce olurEsim polis memuru canım tayini yeni açıklandı bende es durumu suan isteyemiyorum malesefesimde gitmemek için dilekçe verecek umarım gitmez yoksa ben iki çocukla kalacağım
Ben cumayi bekliyorum ondan sonraki Haftalar kan gölüne dönecek buralar
Ben dovdum 36 yla☺
Ama gel gor ki simdide cok zayiflamissin hastaliga mi yakalandin kilolu halin cok guzeldi diyorlar kilo al diyorlar:) insanlara yaranamassin anlican...ama yok ben almim boyle fit daha guzel diyorum
Öyle olcak sanki Sağol canımKolay gelsin cnm spor niyetine ev işi :))
Yok ben 1 aydır fazla evde değildim ev haliyle berbat olmuş eşim sağolsun temizlemiş ama işte ne kadar olsa erkek :))Esin evde yalnız kaldıysa anlayabiliyorum seniaynısını benim esimde yapıyor o kadar kötü biliyorum ki temizle babam temizle
Esin evde yalnız kaldıysa anlayabiliyorum seniaynısını benim esimde yapıyor o kadar kötü biliyorum ki temizle babam temizle
Hoşgeldin bugün ilk defa bu kadar aktifiz hangi takımdandı bilemedimMerhabaaaa gene ben geldim, biraz da burda muhabbet edelim dedim :)
Nasılsınız kızlar? Bayram nasıl gecti? :)
Merhabaaaa gene ben geldim, biraz da burda muhabbet edelim dedim :)
Nasılsınız kızlar? Bayram nasıl gecti? :)
5. takımdanım canım :) Evet baya aktifsiniz masallah herkes bayram tatilinden dönmüs sanırım :)Hoşgeldin bugün ilk defa bu kadar aktifiz hangi takımdandı bilemedim
Olsun canım önemli degil.Hosgeldin cnm..yeni görüyorum arada kaynamis Kusuruma bakmalistemize bak cnm...eksiler aldi yürüyor digerleride daha ugriyamadi haber yok
Umarım toparlanır yoksa cuma hiç iç açıcı olmayacak5. takımdanım canım :) Evet baya aktifsiniz masallah herkes bayram tatilinden dönmüs sanırım :)
Olsun canım önemli degil.
Valla onlar bizde de var maalesef, cumaya kadar nasıl toparlayacagız hic bilmiyorum
Buyuk ihtimal cogu takım öyle olur, yani öyle olmasını umuyorum :) Yoksa durum vahim :)Umarım toparlanır yoksa cuma hiç iç açıcı olmayacak
Ayy sagol canım valla :)@Ses35 sorma Takim ici muhabette gözümden kactitaabiki buyursun bol köpüklü morordek Eki Görüntüle 1886321
günde 1 den fazla tavsiye edilmiyor diyorlar bebis yolda oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?