Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Esim polis memuru canım tayini yeni açıklandı bende es durumu suan isteyemiyorum malesefesimde gitmemek için dilekçe verecek umarım gitmez yoksa ben iki çocukla kalacağım

masallah insallah bir sekilde hal olur bu türkiyede memurlarin habire tayinleri cikmasi cidden can SIKici bir durum

Son düzenleme:
ibretlik hikaye darisi hepimizin basima...34 bedenle dövecem o akrabalari
Ben dovdum 36 yla☺
Ama gel gor ki simdide cok zayiflamissin hastaliga mi yakalandin kilolu halin cok guzeldi diyorlar kilo al diyorlar:) insanlara yaranamassin anlican...ama yok ben almim boyle fit daha guzel diyorum

Kolay gelsin cnm spor niyetine ev işi :))

Esin evde yalnız kaldıysa anlayabiliyorum seni aynısını benim esimde yapıyor o kadar kötü biliyorum ki temizle babam temizle

Ben dovdum 36 yla☺
Ama gel gor ki simdide cok zayiflamissin hastaliga mi yakalandin kilolu halin cok guzeldi diyorlar kilo al diyorlar:) insanlara yaranamassin anlican...ama yok ben almim boyle fit daha guzel diyorum

ayyy kimleri görüyorum Basari Hikayenin Kahramani Hosgeldin bizim memleketde o kafada kesin ayni tepkilere bende magruz kalacam amannn ben Hedefime ulasayim... cok incesin diyenleri idare ederim Ben ergenligimden beri ne cektim bu kilolar yüzünden birkeresinde bir akrabam..beni 2 yil görmemis görür görmez: kiz cok kilo almissin koca karilar gibi bu ne böyle eccük zayifla demisti...ben sok
Neyse 34 bedenime kavusayim tüm sülalemi ziyaret edip gözlerine gözlerine sokacagim

Esin evde yalnız kaldıysa anlayabiliyorum seni aynısını benim esimde yapıyor o kadar kötü biliyorum ki temizle babam temizle
Ben bekarim kiz..ayy okuyunca bir tuhaf oldum Erkek kardesimle yalniz kaliyorum suan evde annemler tatilde..ondan dolayi ev halden hale giriyor

Son düzenleme:
Merhabaaaa gene ben geldim, biraz da burda muhabbet edelim dedim :)

Nasılsınız kızlar? Bayram nasıl gecti? :)

Hosgeldin cnm..yeni görüyorum arada kaynamis Kusuruma bakma listemize bak cnm...eksiler aldi yürüyor digerleride daha ugriyamadi haber yok

Hoşgeldin bugün ilk defa bu kadar aktifiz hangi takımdandı bilemedim
5. takımdanım canım :) Evet baya aktifsiniz masallah herkes bayram tatilinden dönmüs sanırım :)
Hosgeldin cnm..yeni görüyorum arada kaynamis Kusuruma bakma listemize bak cnm...eksiler aldi yürüyor digerleride daha ugriyamadi haber yok
Olsun canım önemli degil.
Valla onlar bizde de var maalesef, cumaya kadar nasıl toparlayacagız hic bilmiyorum

5. takımdanım canım :) Evet baya aktifsiniz masallah herkes bayram tatilinden dönmüs sanırım :)

Olsun canım önemli degil.
Valla onlar bizde de var maalesef, cumaya kadar nasıl toparlayacagız hic bilmiyorum
Umarım toparlanır yoksa cuma hiç iç açıcı olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…