Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kolay Gelsin Canım menün da dengeli olmuş

burdan kendime ders çıkardım usagim büyümeden kilo vermem gerekiyor yoksa aynılarını bende yaşayabilirim

Karbonhidrat patlaması yaşamisinşekerim vücudun sana isyan etmiş gözün kararmış bence bundan ders edin kendini çok aç bırakma
Geçmiş olsun haydi moral bozma tartiya daha çok var
yarin takim ici tarti sekerim bu sabahki ayni kiloda cikarsam eyvallah.... ben salatayi arttirmaliyim habire kabiz oluyorum....yok ac kalmadim hic sadece kh cok kistim conflakes ve arada ekmek haricinde pek kh..yoktu... böyle rakibe can kurban nasilda motive edior aynen tartiya daha cok var ay kücülen fazda ya bu hafta kolay gidecek kilolar

SAATLERRR

Cansu sana ne diyim ben biz burda yarışıyoruz diye aç geziyoz senin yaptığına bak resmen intihar kilo verdim diye gaza mı geldin:)
Patates yetmemiş ketçap mayonez wafell yetmemiş kurabiye oda yetmemiş ÇİKOLATA ay tansiyonum yükseldimi düştümü sen böyle yersen bu takım neler yemez o 45 dk seni kurtarır mı sandın benden sana bi 45 dk daha ceza listeye yazdım 90 dk cezanı

1 dilimde kaldiysa bence cezaya gerek yok..gayet güzel menün

hım karatay falan bilmiyorum ben hiç içeriklerini yorum yok o zaman

30 günde 1 defa böyle bir patlama yasadim yigidi öldüründe hakkini yemeyin
Evet evet yemeyeli benim gibi dükan yapmiyosan arada ödüle laf yok bir iki gün aynı kiloda kalın o kadar sana tavsiyem yarın protein günü yap cabuk atarsin ozaman

sabah:
1közlenmiş biber
yarım közlenmiş patlıcan
1kkdan az beyaz peynir

ara: 1 nescafe

ara:
1bardak süt (sade)
tuzsuz kuruyemiş

öğle: saat 3-4 arası
3küçük lahmacun
domates közlenmiş sebze vs
2bardak ayran

su baya içtim ne kadar bilmiyorum

Patatesten görünmüşler bugün size oğlum da çok istedi hain anneyim ya yapmadım çünkü dayanamam yerim sabah yapcam dedim artık bilmiyorum
Sporunu yap hayatım spor en azından dengeliyor :)

Anaam baklava mı noldu bugün kızlar size
Hadi toparlanın yarışa gidik bakın yarın herkes daha dikkatli beslensin lütfen

sandim acikcasi 30 gün sonra bir patlama yarin gene normal gidecek...hatta 2 gün saf protein yapsam

O rakibin öyle dicek tabi o motive etme değil sen bide benim yazdıklarımla cezamı oku :))asıl motive orda

Ben sade nescafe iciyorum o çıkarıyor wc evet sebze biraz yoksa kurtulaman kabizlikta kırmızı lahana yokmu oralarda salatasini yap

kirmizi lahana sevmiyorum

Evet evet yemeyeli benim gibi dükan yapmiyosan arada ödüle laf yok bir iki gün aynı kiloda kalın o kadar sana tavsiyem yarın protein günü yap cabuk atarsin ozaman
2 gün saf protein yapayim diyorum birde ay aslandaymis proteinler daha cok etki ediyormus su 70 leri görmek istiyorum artik.

SAATLERR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…