- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Kolay Gelsin Canım menün da dengeli olmuşBen yaşlanmışım heralde eskiden bu işler bana hiç koymazdı hem daha hızlı yapardım şimdi bacaklarım belim kollarım kopacak saat 2 ile 7 arası ful beden gücü çalıştım bittimi tabiki Hayır daha sırada güneşlikler yerler toz alma mutfak dolapları ve tabiki kışlıklar çıkacak ay satarken yoruldum cumaya kadar bitirebilirim umarım :)
Gelelim menüme bugün nedense hep bi atıştırmak istedi canım meyveye geçiştirmek hep saçmamı oldu bilmem yazınca görcem
11.00 : 1 dilim ekmek üzerine fıstık ezmesi reçel 1 yumurtadan peynirli omlet
14.00 : yarım muz 5 badem
15.00 : 2 kaşık lıght yoğurt bi tutam leblebi
17.00 : yarım mandalina 1 erik 5 fındık
19 .00 : ton balıklı salata
Su 2 litre
Spor 25 dk yürüyüş
burdan kendime ders çıkardım usagim büyümeden kilo vermem gerekiyor yoksa aynılarını bende yaşayabilirimSabah
Bir dilim ekmek
Az peynir
1 yumurta
biber domates çok az yağsa haşladım resmen
Öğlen
4 köfte
Salata
Akşam
Bir tabak patates yemeği(keşke patates yemeseydim ama kendime özel yemek yapasım gelmedi)
İstediğim gibi menüler olusturamiyorum
Eksiğim bu benim
Çocuklara yaptığım yemeği yiyorum böyle zor kilo verilir.
Bideee
Çocukların artan yemeklerini kasikliyorum.yarın pazartesi tartı günü ama eminim 70.9 u görem em
Pazartesiden dedi yok adam gibi menüler yemem lazım
Şimdi kodu bandında yürüyeceğim ardından ceza sporu videodan bir şeyler bulurum artık bende tam yağlar aldı başını gittiazçık oralara çalıştım
Spor bitince haber veririm
yarin takim ici tarti sekerim bu sabahki ayni kiloda cikarsam eyvallah.... ben salatayi arttirmaliyim habire kabiz oluyorum....yok ac kalmadim hic sadece kh cok kistim conflakes ve arada ekmek haricinde pek kh..yoktu... böyle rakibe can kurbanKarbonhidrat patlaması yaşamisinşekerim vücudun sana isyan etmiş gözün kararmış bence bundan ders edin kendini çok aç bırakma
Geçmiş olsun haydi moral bozma tartiya daha çok var
Cansu kaptan gibi sonra menüyü karbonhidratlar la patlatma sonraBiri de bana az yiyosun dedi ya ölsem gam yemem artık :)) ne bileyim listeye biran önce döneyim diye kendimi firenliyorum canım
Sabah
Bir dilim ekmek
Az peynir
1 yumurta
Öğlen
4 köfte
Salata
Akşam
Bir tabak patates yemeği(keşke patates yemeseydim ama kendime özel yemek yapasım gelmedi)
Eksiğim bu benim
Bideee
Çocukların artan yemeklerini kasikliyorum.yarın pazartesi tartı günü ama eminim 70.9 u görem em
Şimdi kodu bandında yürüyeceğim ardından ceza sporu videodan bir şeyler bulurum artık bende tam yağlar aldı başını gittiazçık oralara çalıştım
Cansu kaptan gibi sonra menüyü karbonhidratlar la patlatma sonrarelax
Ben sade nescafe iciyorum o çıkarıyor wc evet sebze biraz yoksa kurtulaman kabizlikta kırmızı lahana yokmu oralarda salatasini yapCansu kaptan gibi sonra menüyü karbonhidratlar la patlatma sonrarelax
Cansu sana ne diyim ben biz burda yarışıyoruz diye aç geziyoz senin yaptığına bak resmen intihar kilo verdim diye gaza mı geldin:)ben paylasacamda menü menü degil daha cok bir cheat dayi andiriyornazara geldim sadece ayda 1 mahsus olursa birsey olmazda umarim tekrar etmez...
Cezamida kendim keseyim 3 mile 45 dk leslie.
Menüm
Sabah 12:00
sahanda yumurta
1,5 dilim ekmek
9 yesil zeytin
1 tutam maydanoz
6 cherry domates
Aksam 17:00
1 tabak Sehriye corbasi
1 tabak firinlanmis patates
ketchup/mayones
1 waffle
2 kurabiye
25 gr cikolata
1 yemek kasigi kaju fistigi
Su: 1,5. 2,5 tamamlanir
Spor: ceza + ipli workout yapicam.
İnşallah ya bıktım bu halimden uyguluyorum bakalım şimdilik işe yarıyor :)evet anaların hakkı ödenmez bunu onlarda bilfiil yaşayınca anlıyorlar
canım Çok iyiymiş ins istikrariyet hep seninle beraber olur
Sabah 10-12
lor peynirli melemen 6 zeytin peynir salata 4 ceviz 5 fındık yarım çay bardağı kuru üzüm yaban mersini
Akşam 15-16.00
bir tabak tavuk sote salata kahve
19.00
misafirlikte çok ısrar ettiklerinden zorla yedim kıramadım birde bizim için alinca 1 dilim baklava
2.5 litre su
Karatay da dusuk kh ve yağ yersen zayiflarsin mantığı var o yüzden bu kadar çok oluyor haftaya verdiğim kiloya göre değerlendirelim yoksa azaltirim
ins canım belki ilerde
hec birsey yememişsin kaptanim
günaydın kolay gelsin
Evet evet yemeyeli benim gibi dükan yapmiyosan arada ödüle laf yok bir iki gün aynı kiloda kalın o kadar sana tavsiyem yarın protein günü yap cabuk atarsin ozaman30 günde 1 defa böyle bir patlama yasadimyigidi öldüründe hakkini yemeyin
Patatesten görünmüşler bugün size oğlum da çok istedi hain anneyim ya yapmadım çünkü dayanamam yerim sabah yapcam dedim artık bilmiyorumSabah
Bir dilim ekmek
Az peynir
1 yumurta
Öğlen
4 köfte
Salata
Akşam
Eksiğim bu benim
Bideee
Anaam baklava mı noldu bugün kızlar sizeSabah 10-12
lor peynirli melemen 6 zeytin peynir salata 4 ceviz 5 fındık yarım çay bardağı kuru üzüm yaban mersini
Akşam 15-16.00
bir tabak tavuk sote salata kahve
19.00
misafirlikte çok ısrar ettiklerinden zorla yedim kıramadım birde bizim için alinca 1 dilim baklava
2.5 litre su
Tabikide baby bi 45 dk benden sana hediyeŞimdi bana ceza verecekmisiniz
sandim acikcasiCansu sana ne diyim ben biz burda yarışıyoruz diye aç geziyoz senin yaptığına bak resmen intihar kilo verdim diye gaza mı geldin:)
Patates yetmemiş ketçap mayonez wafell yetmemiş kurabiye oda yetmemiş ÇİKOLATA ay tansiyonum yükseldimi düştümü sen böyle yersen bu takım neler yemez o 45 dk seni kurtarır mı sandın benden sana bi 45 dk daha ceza listeye yazdım 90 dk cezanı
O rakibin öyle dicek tabi o motive etme değil sen bide benim yazdıklarımla cezamı oku :))asıl motive ordayarin takim ici tarti sekerim bu sabahki ayni kiloda cikarsam eyvallah.... ben salatayi arttirmaliyim habire kabiz oluyorum....yok ac kalmadim hic sadece kh cok kistim conflakes ve arada ekmek haricinde pek kh..yoktu... böyle rakibe can kurbannasilda motive edior aynen tartiya daha cok var ay kücülen fazda ya bu hafta kolay gidecek kilolar
Bak bak sizin yöntem bumu yoksa gaz verip yedirmece:)) kanmam ben bunlara :)Cansu kaptan gibi sonra menüyü karbonhidratlar la patlatma sonrarelax
Ben sade nescafe iciyorum o çıkarıyor wc evet sebze biraz yoksa kurtulaman kabizlikta kırmızı lahana yokmu oralarda salatasini yap
2 gün saf protein yapayim diyorum birde ay aslandaymis proteinler daha cok etki ediyormusEvet evet yemeyeli benim gibi dükan yapmiyosan arada ödüle laf yok bir iki gün aynı kiloda kalın o kadar sana tavsiyem yarın protein günü yap cabuk atarsin ozaman
sabah:
1közlenmiş biber
yarım közlenmiş patlıcan
1kkdan az beyaz peynir
ara: 1 nescafe
ara:
1bardak süt (sade)
tuzsuz kuruyemiş
öğle: saat 3-4 arası
3küçük lahmacun
domates közlenmiş sebze vs
2bardak ayran
su baya içtim ne kadar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?