Menülerin paylaşılması zorunlu güzellik ama seni rahatsız edecekse, modunu düşürecekse yorumlara dikkat ederiz merak etme..Kızlar bugün biraz kötü geçti yamenü paylaşmadan olurmukii utanıyorum valla ama söz yarın fazlasıyla telafi edicem . Birazdan da 40dakika yaptığım sporumu bir saat yapicam ceza verdim kendime. malum eşim yok ve kardeşlerim bende ortam tahmin ettiğiniz gibi çok riskli durumlar içindeyim
Ozaman yaziyim bebisim napalim ifşa ediyorum kendimi sopaları cikartinMenülerin paylaşılması zorunlu güzellik ama seni rahatsız edecekse, modunu düşürecekse yorumlara dikkat ederiz merak etme..
Bende sandim ki iki orta boy pizzayı yedinOzaman yaziyim bebisim napalim ifşa ediyorum kendimi sopaları cikartin
Sabah12:iki dilim börek
Ara: cay kurabiye
Aksam17: çiğ köfte dürüm
Akşamda film izlemeyi planliyorlar yanında tahmin ettiğiniz şeyler yenecek. Ama ben yemeyeceğim zaten yiyecegimi yedim bugün. Oyuzden şuan eliptikteyim bi saat sporumu yapıp iştahını kesecegim
Bende sandim ki iki orta boy pizzayı yedinOzaman yaziyim bebisim napalim ifşa ediyorum kendimi sopaları cikartin
Akşamda film izlemeyi planliyorlar yanında tahmin ettiğiniz şeyler yenecek. Ama ben yemeyeceğim zaten yiyecegimi yedim bugün. Oyuzden şuan eliptikteyim bi saat sporumu yapıp iştahını kesecegim
Bilmem ki zorlu bi gün geçirmene ragmen iyi yinedeOzaman yaziyim bebisim napalim ifşa ediyorum kendimi sopaları cikartin
ben de hamburge falan yedın sandım :))))Ozaman yaziyim bebisim napalim ifşa ediyorum kendimi sopaları cikartin
BencedeeeeBende sandim ki iki orta boy pizzayı yedin
olur olur neden olmasın daha ıyısı olur ınsaallahhÇok iyi yaa ben böyle yapabilecekmiyim yarın dediğim gibi böyle oruçla geçicek ama pazartesi deniycem
Ayyy inşallah şu 75 ı bi gorsem tartıdaolur olur neden olmasın daha ıyısı olur ınsaallahh
Canım üç haftadır doğru düzgün ekmek tüketmeyip bugün böyle gecirince valla kendimi iki orta boy pizza bir büyük menü hsmburger yemiş gibi hissediyorum kızlar. Resmen midem bulanıyorBende sandim ki iki orta boy pizzayı yedin
aaahhh ahhh bendee 75 i gorunce yarılamıs oluyorumAyyy inşallah şu 75 ı bi gorsem tartıda
cansutr Enise07 Nesli Han Firslayd Degistir Kendini Lovedreams Z zeyas @GoblininGelini X xguzelayx Birumut55 EceZ aminebusra H haayydee 88prenses22 A amacsaglik S seymaduysak42 diyetlife
SPOR, DİYET YAPMAYA ENGEL RAHATSIZLIĞI OLAN; DOKTOR TAVSİYESİ OLAN VARSA LÜTFEN BU MESAJI ALINTILAYARAK BEYAN ETSİN.
cansutr Enise07 Nesli Han Firslayd Degistir Kendini Lovedreams Z zeyas @GoblininGelini X xguzelayx Birumut55 EceZ aminebusra H haayydee 88prenses22 A amacsaglik S seymaduysak42 diyetlife
SPOR, DİYET YAPMAYA ENGEL RAHATSIZLIĞI OLAN; DOKTOR TAVSİYESİ OLAN VARSA LÜTFEN BU MESAJI ALINTILAYARAK BEYAN ETSİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?