Allah sifa versin canim insallah...cok gecmis olsunIyi aksamlar hanımlar. Gün iceresinde giremedim kusura bakmayın. Eşim rahatsızlandı bütün günü hastanedeydik. Mide kanaması geciriyormus hastaneye yatırdı doktor. Bende şimdi eve geldim bu akşam kayinvalidem duracak yanında. Bugün bu sebeple sporumu da yapamadım. Diyette aksadi hastanede olunca dışardan yemek durumunda kaldım.
Ben yine de yazayım.
Kahvaltı
2 adet fırında pişmiş sigara böreği
Şekersiz çay
Oglen
1 simit
Ayran
Aksam
Ezogelin corba
Tavuk dürüm (lavaşı yemedim sadece içini yedim)
Ayran
Benim spor ve diyet yapmama engel bir durum yok canim@cansutr @Enise07 @Nesli HanFirslayd @Degistir Kendini @Lovedreams Z zeyas @GoblininGelini @xguzelayx Birumut55 @EceZ @aminebusra H haayydee 88prenses22 A amacsaglik S seymaduysak42 diyetlife
SPOR, DİYET YAPMAYA ENGEL RAHATSIZLIĞI OLAN; DOKTOR TAVSİYESİ OLAN VARSA LÜTFEN BU MESAJI ALINTILAYARAK BEYAN ETSİN.
Çok geçmiş olsun canımIyi aksamlar hanımlar. Gün iceresinde giremedim kusura bakmayın. Eşim rahatsızlandı bütün günü hastanedeydik. Mide kanaması geciriyormus hastaneye yatırdı doktor. Bende şimdi eve geldim bu akşam kayinvalidem duracak yanında. Bugün bu sebeple sporumu da yapamadım. Diyette aksadi hastanede olunca dışardan yemek durumunda kaldım.
Ben yine de yazayım.
Kahvaltı
Şekersiz çay
Oglen
1 simit
Ayran
Aksam
Ezogelin corba
Ayran
bildiğim kadarıyla benim yok :) varsa da henüz bilmiyorum@cansutr @Enise07 @Nesli HanFirslayd @Degistir Kendini @Lovedreams Z zeyas @GoblininGelini @xguzelayx Birumut55 @EceZ @aminebusra H haayydee 88prenses22 A amacsaglik S seymaduysak42 diyetlife
SPOR, DİYET YAPMAYA ENGEL RAHATSIZLIĞI OLAN; DOKTOR TAVSİYESİ OLAN VARSA LÜTFEN BU MESAJI ALINTILAYARAK BEYAN ETSİN.
maşallah menü güzel spor daha da güzelbugünkü menüm:
sabah 11.00 3 yumurta, peynir, çay, domates, salatalık, limonlu maydonoz
14.00 yağsız süt
16.30 yeşil salata (dışarda mükemmel bi nohut dürümü ustasına gittik ama ben sadece salata yiyebildim, gerçi bi lokma ısırdım nişanlımınkinden nefis köreltmem şarttı çünkü)
19.00 yoğurtlu çorba
2 buçuk litre su
1 saat yürüyüş
yarım saat trambolin
trambolin çok iyi ama çok yorucu :maşallah menü güzel spor daha da güzel
Benim spor yapmaya engel olan zamanlarim atak zamanlarimda oluyor. Veya kendimi cok zorlayacagim sporlar yapamiyorum insallah zamanla o da okur. Leslie 1 mile yapinca bile dizlerim omuzlarim agriyor bazen tutuluyor. İltihapli romatizma hastasiyim.@cansutr @Enise07 @Nesli HanFirslayd @Degistir Kendini @Lovedreams Z zeyas @GoblininGelini @xguzelayx Birumut55 @EceZ @aminebusra H haayydee 88prenses22 A amacsaglik S seymaduysak42 diyetlife
Çok geçmiş olsun canım benim eşim iyi olsun yeterki diyeti telafi edersinIyi aksamlar hanımlar. Gün iceresinde giremedim kusura bakmayın. Eşim rahatsızlandı bütün günü hastanedeydik. Mide kanaması geciriyormus hastaneye yatırdı doktor. Bende şimdi eve geldim bu akşam kayinvalidem duracak yanında. Bugün bu sebeple sporumu da yapamadım. Diyette aksadi hastanede olunca dışardan yemek durumunda kaldım.
Ben yine de yazayım.
Kahvaltı
Şekersiz çay
Oglen
1 simit
Ayran
Aksam
Ezogelin corba
Ayran
Spora engelim yok@cansutr @Enise07 @Nesli HanFirslayd @Degistir Kendini @Lovedreams Z zeyas @GoblininGelini @xguzelayx Birumut55 @EceZ @aminebusra H haayydee 88prenses22 A amacsaglik S seymaduysak42 diyetlife
Acemililten saatlere ve suya dikkat etmedim :)
Kahvaltida 1 dilim kiymali borek 1 kupa az sekerli cay 2 bardak su
6 gibi biraz tuzsuz fistik 2 kuru kayisi 2 kucuk muz
Aksam yemegi 8 gibi
1 balik(ceyregini yiyemedim)
Bol salata
3 lokma ekmek
1 bardak su
Pazara gittim pazarda gezdim spordan sayarsak tabi :)
Benim diyetime sporuma engel olabilecek bir rahatsizligim yok@cansutr @Enise07 @Nesli HanFirslayd @Degistir Kendini @Lovedreams Z zeyas @GoblininGelini @xguzelayx Birumut55 @EceZ @aminebusra H haayydee 88prenses22 A amacsaglik S seymaduysak42 diyetlife
Allah sifa versin canim insallah...cok gecmis olsun
Benim spor ve diyet yapmama engel bir durum yok canim
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım benim eşim iyi olsun yeterki diyeti telafi edersin
Gecmis olsun Rabbim acil sifalar versinIyi aksamlar hanımlar. Gün iceresinde giremedim kusura bakmayın. Eşim rahatsızlandı bütün günü hastanedeydik. Mide kanaması geciriyormus hastaneye yatırdı doktor. Bende şimdi eve geldim bu akşam kayinvalidem duracak yanında. Bugün bu sebeple sporumu da yapamadım. Diyette aksadi hastanede olunca dışardan yemek durumunda kaldım.
Ben yine de yazayım.
Kahvaltı
Şekersiz çay
Oglen
1 simit
Ayran
Aksam
Ezogelin corba
Ayran
Merhabalar öncelikle canım. Menune baktım da diyetisyenimin tavsiyeleri doğrultusunda bir kaç birşey söliyim sana.
2 kuru kayısı= 1 porsiyon meyve demek.
2 küçük muz = 2 porsiyon meyve demek. Yani sen bir oturuşta 3 porsiyon meyve + fıstık yemişsin. Meyveler her ne kadar yağ içermeyip sağlıklı bilinselerde şeker barındırırlar. Benim doktorum bana günde 1 porsiyon meyve verdi.
1 orta boy elma, 1 orta boy portakal, 1 küçük muz .... Vs gibi. Örneğin muz büyükse yarısını yiyeceksin dedi. Hani aklında bulunsun :)
sağol canım hemen alacam inşallahEvet canım her defasında 2 damla sürüyorum kasımın üstünden itibaren sokaklarında dahil alnımın heryerime mesajla yediriyor umarım günde 3 defadan fazlası zararlı çok zorlanırlar 4 defada uygulayabilirsin
benim diyet ve spor yapmama bir engel yok sadece düşükten dolayı 1 hafta daha spor yapamayacağım@cansutr @Enise07 @Nesli HanFirslayd @Degistir Kendini @Lovedreams Z zeyas @GoblininGelini @xguzelayx Birumut55 @EceZ @aminebusra H haayydee 88prenses22 A amacsaglik S seymaduysak42 diyetlife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?