Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar hanımlar. Gün iceresinde giremedim kusura bakmayın. Eşim rahatsızlandı bütün günü hastanedeydik. Mide kanaması geciriyormus hastaneye yatırdı doktor. Bende şimdi eve geldim bu akşam kayinvalidem duracak yanında. Bugün bu sebeple sporumu da yapamadım. Diyette aksadi hastanede olunca dışardan yemek durumunda kaldım.

Ben yine de yazayım.

Kahvaltı
2 adet fırında pişmiş sigara böreği
Şekersiz çay

Oglen
1 simit
Ayran

Aksam
Ezogelin corba
Tavuk dürüm (lavaşı yemedim sadece içini yedim)
Ayran

Allah sifa versin canim insallah...cok gecmis olsun

bugünkü menüm:

sabah 11.00 3 yumurta, peynir, çay, domates, salatalık, limonlu maydonoz

14.00 yağsız süt

16.30 yeşil salata (dışarda mükemmel bi nohut dürümü ustasına gittik ama ben sadece salata yiyebildim, gerçi bi lokma ısırdım nişanlımınkinden nefis köreltmem şarttı çünkü)

19.00 yoğurtlu çorba

2 buçuk litre su

1 saat yürüyüş

yarım saat trambolin

Benim spor ve diyet yapmama engel bir durum yok canim
Çok geçmiş olsun canım

maşallah menü güzel spor daha da güzel

Benim spor yapmaya engel olan zamanlarim atak zamanlarimda oluyor. Veya kendimi cok zorlayacagim sporlar yapamiyorum insallah zamanla o da okur. Leslie 1 mile yapinca bile dizlerim omuzlarim agriyor bazen tutuluyor. İltihapli romatizma hastasiyim.

Çok geçmiş olsun canım benim eşim iyi olsun yeterki diyeti telafi edersin

Acemililten saatlere ve suya dikkat etmedim :)
Kahvaltida 1 dilim kiymali borek 1 kupa az sekerli cay 2 bardak su

6 gibi biraz tuzsuz fistik 2 kuru kayisi 2 kucuk muz

Aksam yemegi 8 gibi
1 balik(ceyregini yiyemedim)
Bol salata
3 lokma ekmek
1 bardak su

Pazara gittim pazarda gezdim spordan sayarsak tabi :)

Spora engelim yok
Yokda ikigundur yeni başladığım için 10 /15 dakika spor yapıyorum hamladim ağrılarım var yavaş yavaş artiracagim dakikaları

Merhabalar öncelikle canım. Menune baktım da diyetisyenimin tavsiyeleri doğrultusunda bir kaç birşey söliyim sana.

2 kuru kayısı= 1 porsiyon meyve demek.
2 küçük muz = 2 porsiyon meyve demek. Yani sen bir oturuşta 3 porsiyon meyve + fıstık yemişsin. Meyveler her ne kadar yağ içermeyip sağlıklı bilinselerde şeker barındırırlar. Benim doktorum bana günde 1 porsiyon meyve verdi.

1 orta boy elma, 1 orta boy portakal, 1 küçük muz .... Vs gibi. Örneğin muz büyükse yarısını yiyeceksin dedi. Hani aklında bulunsun :)

Gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin

Canim ben dun aniden gece karar verdim kesin diyete o yuzden bugun boyle oldu annemin isteklerine uysam daha neler yiyecektim neler :)) yarin hatta akrabalarla gozleme partisi verecekler oraya da cok israr etti gelmiycem dedim. Annem benm diyete basladigim gun gozleme ya da biber dolmasi yapmayi cok sever hep oyle denk geliyor nedense...

Tesekkur ederim bilgi icin

Bugünkü menumu psylasayim

Sabah
ikidilim peynin
Eti form kepekli bisküvi

Öyle
Mercimek çorbası
İki kaşık arpa şehriye pilavı
Yoğurt pul biberli

Akşam
Tavuk tavasinda pişmiş tavuk 2 kucuk parça
Limonlu çay elmalı kurabiye 2 tane
Gün içinde
2 lt su 1 lt si limonlu
Sabah 1& dakika spor birazdan 15 dakika spor yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…