Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok geçmiş olsun canım

menüm
sabah
1 dlm peynir
1 dlm ekmek

ara
1 elma

öğle
1 kase çorba
1 dlm ekmek

akşam
küçük bir kase mantı ve bol yoğurt

şimdi de oğlum istedi ona verirken 4 tane yer fıstığı yedim

Şimdi kızlar ben aranıza katılmış bulunmaktayım diyet listemi ben mi belirliycem nekadar kilo verdiğimi hangi günler yazmam lazım bide kas yağ şu ölçüsünü şuan yapamam yapmam gereklimi
Hosgeldin canim aramıza diyetini kendin belirleyebilir yada bizim menulerimizden örnek menü cikartabilirsin cuma günü asıl tartı günümüz pazartesi gunuyse grup içi tartı günümüz haftasonu abartmamak için çok iyi oluyor

Çok geçmiş olsun canım zor ya benim kızımın da azı dişleri kabardı patlamaları 3 haftadır miz miz geziyoruz boğazı kızardı doktor pazartesi ilaç yazmıştım şu 1 haftadır baya rahattım şimdi bırakacagim ilacı ve pazartesi asisi var 18 ay o da ateş yapıyormuş Allah yardımcımız olsun

Afiyet olsun canim menun de sporunda ok iyi

Afiyet olsun rakibem kız kurabik yemissin arada bak ya :)

nerdesiniz kizlarr ozledim sizii
Sorma tatlım ya trabzonspor un maçı vardı KB bizdeydi maç bitti annem lere ev görmeye gittik kv ler gitmek istediler yani öyle bu gün çok sık giremedim

Çok geçmiş olsun canım bir anda mı oldu yoksa belirti vermis miydi şimdi nasıl peki esin
Menuyu canım esin iyileşince telafi edersin

Afiyet olsun kizzzzzz çok güzelmiş menü Ahhh ahhh eşimle çok yemeğe giderdik nargile içmeyi çok severim ben eşimle mutlaka her hafta giderdik bu günlerin tadını çıkar canım ilerde bebik olunca biraz zor oluyor gerçi arada yine gidiyoruz çok sık olmasada ama yemeğe her hafta çıkıyoruz kesin :)

Afiyet olsun canim cok guzel ama akşam ekmek yemek bence daha sağlıklı olur

Canım çok güzel bilgi vermissin eline sağlık bende dikkate alacağım dediklerini

Kurabik hemde elmalı hmmmm ben bu kurabiyeleri bir yerden hatırlıyorum

sağol canım hemen alacam inşallah
peki devamlı mı kullanmak gerekiyor
Canım benim başım agriyinca 3 gün kadar sürüyor hiç bi şekilde gecmiyo ben geçene kadar kullaniyorum

menüm
sabah
1 dlm peynir
1 dlm ekmek

ara
1 elma

öğle
1 kase çorba
1 dlm ekmek

akşam
küçük bir kase mantı ve bol yoğurt

şimdi de oğlum istedi ona verirken 4 tane yer fıstığı yedim
Afiyet olsun canim :)

cansutr [/USER] Enise07 Nesli Han Firslayd Degistir Kendini Lovedreams Z zeyas @GoblininGelini X xguzelayx Birumut55 EceZ aminebusra @Sakine_zeyneb sena 88prenses22 A amacsaglik S seymaduysak42 diyetlife

SPOR, DİYET YAPMAYA ENGEL RAHATSIZLIĞI OLAN; DOKTOR TAVSİYESİ OLAN VARSA LÜTFEN BU MESAJI ALINTILAYARAK BEYAN ETSİN.
Hatunlar benim diyet yapmama engel bi durumum yok spor yaparken koşu ve hızlı tempolu yürüyemiyorum iki sebepten ötürü bir tanesi ayak baş parmağımda tırnak batması var doktor yasakladı ikincisi koşu hızlı yürüyüş nefesimi kesiyor bronşit ve nefes darlığı var

Her zaman yapılmıyor ya bende dayanamıyorum sadece iki tane :)
Keşke yemeseydim şuan spor yapıyorum telafi etmeye çalışıyorumm

Gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin

Amin canim teşekkür ederim.

Ayy ben bekarken bende de öyleydi. Hadi bugün kek yapalım diye başlayan onlarca cümle :))) şimdi de öyle gerçi. Geçen gün gittim bize mozaik pasta yapıver dedi çarşamba günü de kek yaptırdı. Neyse ki evime dönüyorum:))))

çok geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canım.

Çok geçmiş olsun canım bir anda mı oldu yoksa belirti vermis miydi şimdi nasıl peki esin
Menuyu canım esin iyileşince telafi edersin

Ya dün akşam halim yok dedi, hatta bir ara başım dönüyor dedi. Sabaha karşı tuvalete kalkmış. Büyük abdesti siyah gibiymiş. Sabah 7' de de kan kusunca hemen hastaneye gittik. Gece beni uyandırsa hemen anlardım ama uydurmamış. Aklım hastane de aslında ama kızım çok ağlamış annemlerde anne anne diye eşimde iyiyim ben git dedi. Bakalım belki yarın akşam ben kalıcam yanında.

Anladım canım neyse ki erken müdahale edilmiş çok şükür acil şifalar dilerim senin esin nezdinde bütün hasta olan kardeslerimize

benim de öyle canım bazen 1 haftayı buluyor .
Sağol canım

Hatunlar ben yarın dan itibaren detoks yapmaya başlayacağım cumaya kadar 5 gün yani
Akşamdan hazırlayacağım iki detoks suyum var

• 1 lt su
  • 1 portakal (elma,nane,maydonoz,limon vs. canınız ne isterse koyabilirsiniz)
  • 1 çubuk tarçın
2. si de şöyle
  • 1 tam ceviz
  • 1 bardak su (büyük bar.)
Sabah yapacağım da lahana suyu
  • 1.5 lt su
  • 6 yaprak beyaz lahana
Kızlar suyu kaynatıp içine lahana yapraklarını koyup ağzı kapatılarak 7 dk kaynatılacak

Benimle beraber detoks yapmaya ne dersiniz grubumun güzel hatunlari kurallarım var ama kesinlikle şeker ve zararlı karbonhidrat olmayacak..

çok zor ama .Rabbim cümlemize şifa versin
ben de geçen sene 6 ay öncesine kadar her hafta acildeydim. çok kötüydü. bayadir iyiydim .
Canım benim migrenimi
1. Stres
2. Çikolata
3. Sagliksiz beslenme
4. Uzun süre aç kalma
Tetikliyor ben nerdeyse 3 aydır migren atağı geçirmedim çarşamba günü eşimle kavga ettik ve stres migrenimi tetikledi daha yeni yeni geçti sayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…