- 7 Mart 2011
- 7.407
- 8.081
- 398
- 36
çok geçmiş olsun canımIyi aksamlar hanımlar. Gün iceresinde giremedim kusura bakmayın. Eşim rahatsızlandı bütün günü hastanedeydik. Mide kanaması geciriyormus hastaneye yatırdı doktor. Bende şimdi eve geldim bu akşam kayinvalidem duracak yanında. Bugün bu sebeple sporumu da yapamadım. Diyette aksadi hastanede olunca dışardan yemek durumunda kaldım.
Ben yine de yazayım.
Kahvaltı
2 adet fırında pişmiş sigara böreği
Şekersiz çay
Oglen
1 simit
Ayran
Aksam
Ezogelin corba
Tavuk dürüm (lavaşı yemedim sadece içini yedim)
Ayran
Hosgeldin canim aramıza diyetini kendin belirleyebilir yada bizim menulerimizden örnek menü cikartabilirsin cuma günü asıl tartı günümüz pazartesi gunuyse grup içi tartı günümüz haftasonu abartmamak için çok iyi oluyorŞimdi kızlar ben aranıza katılmış bulunmaktayım diyet listemi ben mi belirliycem nekadar kilo verdiğimi hangi günler yazmam lazım bide kas yağ şu ölçüsünü şuan yapamam yapmam gereklimi
Çok geçmiş olsun canım zor ya benim kızımın da azı dişleri kabardı patlamaları 3 haftadır miz miz geziyoruz boğazı kızardı doktor pazartesi ilaç yazmıştım şu 1 haftadır baya rahattım şimdi bırakacagim ilacı ve pazartesi asisi var 18 ay o da ateş yapıyormuş Allah yardımcımız olsunİyi akşamlar.. Oğlum hasta. Tüm gün mizmiz mama veriyorum almıyor.. Sadece kucağımda pışpışlanacakmış.. Anlayacağınız bugün ne spor nede yürüyüş var :-( inşallah iyileşirde yarına telavi ederim.
Afiyet olsun canim menun de sporunda ok iyiSimdi soyle bi durum var bende ekstradan.benim kizimin inek sutu alerjisinden oturu ben sut ve sut urunleri tuketemiyorum ama suan doktor kontrolunde yavas yavas baslayacagim ona gore benim kendimce yaptigim diyetimde bugun ki ogunlerim
Sabah
1 dilim kizartilmis ekmek
7 tane zeytin
Ara ogun
Portakal
Ogle
Makarna
Tavuk
Salata
Ara ogun
Havuc
Aksam
Mercimek corbasi
*2 lt su + 40 dk spor esliginde 1lt tarcinli su
Bu benim bugunki yaptigim liste.
Afiyet olsun rakibem kız kurabik yemissin arada bak ya :)Merhaba tatli hatunlar
Sizlere bugünkü yediklerimden bahsetmek istiyorum
Sabah 09.30
2 dilim ekmek
7 zeytin
1 yumurta
Domates
1 bardak süt
13.00 Arada3 kurabiye 1 bardak süt
15.00 1 dilim elma 1 portakal
Aksam 16.30
Kizarmis balik ve domates
18.00 cay ve 1 kuru incir
Kizlar su icemiyorum ben nedense bu gunlerde toplansa 6 bardak icmemisimdir
Sorma tatlım ya trabzonspor un maçı vardı KB bizdeydi maç bitti annem lere ev görmeye gittik kv ler gitmek istediler yani öyle bu gün çok sık giremedimnerdesiniz kizlarr ozledim sizii
Çok geçmiş olsun canım bir anda mı oldu yoksa belirti vermis miydi şimdi nasıl peki esinIyi aksamlar hanımlar. Gün iceresinde giremedim kusura bakmayın. Eşim rahatsızlandı bütün günü hastanedeydik. Mide kanaması geciriyormus hastaneye yatırdı doktor. Bende şimdi eve geldim bu akşam kayinvalidem duracak yanında. Bugün bu sebeple sporumu da yapamadım. Diyette aksadi hastanede olunca dışardan yemek durumunda kaldım.
Ben yine de yazayım.
Kahvaltı
2 adet fırında pişmiş sigara böreği
Şekersiz çay
Oglen
1 simit
Ayran
Aksam
Ezogelin corba
Tavuk dürüm (lavaşı yemedim sadece içini yedim)
Ayran
Afiyet olsun kizzzzzz çok güzelmiş menü Ahhh ahhh eşimle çok yemeğe giderdik nargile içmeyi çok severim ben eşimle mutlaka her hafta giderdik bu günlerin tadını çıkar canım ilerde bebik olunca biraz zor oluyor gerçi arada yine gidiyoruz çok sık olmasada ama yemeğe her hafta çıkıyoruz kesin :)bugünkü menüm:
sabah 11.00 3 yumurta, peynir, çay, domates, salatalık, limonlu maydonoz
14.00 yağsız süt
16.30 yeşil salata (dışarda mükemmel bi nohut dürümü ustasına gittik ama ben sadece salata yiyebildim, gerçi bi lokma ısırdım nişanlımınkinden nefis köreltmem şarttı çünkü)
19.00 yoğurtlu çorba
2 buçuk litre su
1 saat yürüyüş
yarım saat trambolin
Afiyet olsun canim cok guzel ama akşam ekmek yemek bence daha sağlıklı olurAcemililten saatlere ve suya dikkat etmedim :)
Kahvaltida 1 dilim kiymali borek 1 kupa az sekerli cay 2 bardak su
6 gibi biraz tuzsuz fistik 2 kuru kayisi 2 kucuk muz
Aksam yemegi 8 gibi
1 balik(ceyregini yiyemedim)
Bol salata
3 lokma ekmek
1 bardak su
Pazara gittim pazarda gezdim spordan sayarsak tabi :)
Canım çok güzel bilgi vermissin eline sağlık bende dikkate alacağım dedikleriniMerhabalar öncelikle canım. Menune baktım da diyetisyenimin tavsiyeleri doğrultusunda bir kaç birşey söliyim sana.
2 kuru kayısı= 1 porsiyon meyve demek.
2 küçük muz = 2 porsiyon meyve demek. Yani sen bir oturuşta 3 porsiyon meyve + fıstık yemişsin. Meyveler her ne kadar yağ içermeyip sağlıklı bilinselerde şeker barındırırlar. Benim doktorum bana günde 1 porsiyon meyve verdi.
1 orta boy elma, 1 orta boy portakal, 1 küçük muz .... Vs gibi. Örneğin muz büyükse yarısını yiyeceksin dedi. Hani aklında bulunsun :)
Kurabik hemde elmalı hmmmm ben bu kurabiyeleri bir yerden hatırlıyorumBugünkü menumu psylasayim
Sabah
ikidilim peynin
Eti form kepekli bisküvi
Öyle
Mercimek çorbası
İki kaşık arpa şehriye pilavı
Yoğurt pul biberli
Akşam
Tavuk tavasinda pişmiş tavuk 2 kucuk parça
Limonlu çay elmalı kurabiye 2 tane
Gün içinde
2 lt su 1 lt si limonlu
Sabah 1& dakika spor birazdan 15 dakika spor yapacağım
Canım benim başım agriyinca 3 gün kadar sürüyor hiç bi şekilde gecmiyo ben geçene kadar kullaniyorumsağol canım hemen alacam inşallah
peki devamlı mı kullanmak gerekiyor
Afiyet olsun canim :)menüm
sabah
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba
1 dlm ekmek
akşam
küçük bir kase mantı ve bol yoğurt
şimdi de oğlum istedi ona verirken 4 tane yer fıstığı yedim
Her zaman yapılmıyor ya bende dayanamıyorum sadece iki tane :)Hosgeldin canim aramıza diyetini kendin belirleyebilir yada bizim menulerimizden örnek menü cikartabilirsin cuma günü asıl tartı günümüz pazartesi gunuyse grup içi tartı günümüz haftasonu abartmamak için çok iyi oluyor
Çok geçmiş olsun canım zor ya benim kızımın da azı dişleri kabardı patlamaları 3 haftadır miz miz geziyoruz boğazı kızardı doktor pazartesi ilaç yazmıştım şu 1 haftadır baya rahattım şimdi bırakacagim ilacı ve pazartesi asisi var 18 ay o da ateş yapıyormuş Allah yardımcımız olsun
Afiyet olsun canim menun de sporunda ok iyi
Afiyet olsun rakibem kız kurabik yemissin arada bak ya :)
Sorma tatlım ya trabzonspor un maçı vardı KB bizdeydi maç bitti annem lere ev görmeye gittik kv ler gitmek istediler yani öyle bu gün çok sık giremedim
Çok geçmiş olsun canım bir anda mı oldu yoksa belirti vermis miydi şimdi nasıl peki esin
Menuyu canım esin iyileşince telafi edersin
Afiyet olsun kizzzzzz çok güzelmiş menü Ahhh ahhh eşimle çok yemeğe giderdik nargile içmeyi çok severim ben eşimle mutlaka her hafta giderdik bu günlerin tadını çıkar canım ilerde bebik olunca biraz zor oluyor gerçi arada yine gidiyoruz çok sık olmasada ama yemeğe her hafta çıkıyoruz kesin :)
Afiyet olsun canim cok guzel ama akşam ekmek yemek bence daha sağlıklı olur
Canım çok güzel bilgi vermissin eline sağlık bende dikkate alacağım dediklerini
Kurabik hemde elmalı hmmmm ben bu kurabiyeleri bir yerden hatırlıyorum
Canım benim başım agriyinca 3 gün kadar sürüyor hiç bi şekilde gecmiyo ben geçene kadar kullaniyorum
Afiyet olsun canim :)
Canım benim geçmiş olsun sen ne zaman düşük yaptınbenim diyet ve spor yapmama bir engel yok sadece düşükten dolayı 1 hafta daha spor yapamayacağım
Gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin
Canim ben dun aniden gece karar verdim kesin diyete o yuzden bugun boyle oldu annemin isteklerine uysam daha neler yiyecektim neler :)) yarin hatta akrabalarla gozleme partisi verecekler oraya da cok israr etti gelmiycem dedim. Annem benm diyete basladigim gun gozleme ya da biber dolmasi yapmayi cok severhep oyle denk geliyor nedense...
Tesekkur ederim bilgi icin
çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım bir anda mı oldu yoksa belirti vermis miydi şimdi nasıl peki esin
Valla artık kıracaksın biraz bak bebisin seni bekliyor annesi onu fit karşılaHer zaman yapılmıyor ya bende dayanamıyorum sadece iki tane :)
Keşke yemeseydim şuan spor yapıyorum telafi etmeye çalışıyorumm
Anladım canım neyse ki erken müdahale edilmiş çok şükür acil şifalar dilerim senin esin nezdinde bütün hasta olan kardeslerimizeAmin canim teşekkür ederim.
Ayy ben bekarken bende de öyleydi. Hadi bugün kek yapalım diye başlayan onlarca cümle :))) şimdi de öyle gerçi. Geçen gün gittim bize mozaik pasta yapıver dedi çarşamba günü de kek yaptırdı. Neyse ki evime dönüyorum:))))
Teşekkür ederim canım.
Ya dün akşam halim yok dedi, hatta bir ara başım dönüyor dedi. Sabaha karşı tuvalete kalkmış. Büyük abdesti siyah gibiymiş. Sabah 7' de de kan kusunca hemen hastaneye gittik. Gece beni uyandırsa hemen anlardım ama uydurmamış. Aklım hastane de aslında ama kızım çok ağlamış annemlerde anne anne diye eşimde iyiyim ben git dedi. Bakalım belki yarın akşam ben kalıcam yanında.
İnşallah canım benim inşallahValla artık kıracaksın biraz bak bebisin seni bekliyor annesi onu fit karşıla
İnşaAllah yaaa :) bişey soracağım ablacm senin çocukların kaç yaş arası varİnşallah canım benim inşallahozaman diyete devam çünkü o gobus bebisle dolacak iki ay sonra rabbim nezaman nasıp ederse şansımı deneyecegim
benim de öyle canım bazen 1 haftayı buluyor .Hosgeldin canim aramıza diyetini kendin belirleyebilir yada bizim menulerimizden örnek menü cikartabilirsin cuma günü asıl tartı günümüz pazartesi gunuyse grup içi tartı günümüz haftasonu abartmamak için çok iyi oluyor
Çok geçmiş olsun canım zor ya benim kızımın da azı dişleri kabardı patlamaları 3 haftadır miz miz geziyoruz boğazı kızardı doktor pazartesi ilaç yazmıştım şu 1 haftadır baya rahattım şimdi bırakacagim ilacı ve pazartesi asisi var 18 ay o da ateş yapıyormuş Allah yardımcımız olsun
Afiyet olsun canim menun de sporunda ok iyi
Afiyet olsun rakibem kız kurabik yemissin arada bak ya :)
Sorma tatlım ya trabzonspor un maçı vardı KB bizdeydi maç bitti annem lere ev görmeye gittik kv ler gitmek istediler yani öyle bu gün çok sık giremedim
Afiyet olsun kizzzzzz çok güzelmiş menü Ahhh ahhh eşimle çok yemeğe giderdik nargile içmeyi çok severim ben eşimle mutlaka her hafta giderdik bu günlerin tadını çıkar canım ilerde bebik olunca biraz zor oluyor gerçi arada yine gidiyoruz çok sık olmasada ama yemeğe her hafta çıkıyoruz kesin :)
Afiyet olsun canim cok guzel ama akşam ekmek yemek bence daha sağlıklı olur
Canım çok güzel bilgi vermissin eline sağlık bende dikkate alacağım dediklerini
Kurabik hemde elmalı hmmmm ben bu kurabiyeleri bir yerden hatırlıyorum
Canım benim başım agriyinca 3 gün kadar sürüyor hiç bi şekilde gecmiyo ben geçene kadar kullaniyorum
Afiyet olsun canim :)
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun. 11 gün oldu benim deCanım benim geçmiş olsun sen ne zaman düşük yaptın
Ben iki hafta önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi
Ben bu geçtiğimiz ramazan ayında hastanelik oldum sahurda felaketti ya 1 hafta oruç tutamadığım için çok üzülmüştümbenim de öyle canım bazen 1 haftayı buluyor .
Sağol canım
çok zor ama .Rabbim cümlemize şifa versinBen bu geçtiğimiz ramazan ayında hastanelik oldum sahurda felaketti ya 1 hafta oruç tutamadığım için çok üzülmüştüm
Canım benim migrenimiçok zor ama .Rabbim cümlemize şifa versin
ben de geçen sene 6 ay öncesine kadar her hafta acildeydim. çok kötüydü. bayadir iyiydim .
Büyüğü 18 küçüğü 13 aralarında 5 yaş varİnşaAllah yaaa :) bişey soracağım ablacm senin çocukların kaç yaş arası var
Ay benim 15 peşpeşe desene rabbim tekrarını yasatmasin kucağimiza nasıp etsin inşallahSağol canım sana da çok geçmiş olsun. 11 gün oldu benim de
Büyüğü 18 küçüğü 13 aralarında 5 yaş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?