Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

benimkini de en çok uykusuz kalmak tetikliyor. kaç gündür doğru düzgün uyuyamadim

Bende 2. Bebeği yapmak için kaç yaş aralığı lazım olabilir diye düşünüyordum eşim kızım 3 yaşını geçtikten sonra düşünürüz diyor ve ben çok kararsızım
bence bu insanin eşiyle beraber almasi gereken bir karar. biz oğlum 6 yaşına gelmeden düşünmüyorduk. sağolsun çevre öyle bir baskı kurdu ki

Bende 2. Bebeği yapmak için kaç yaş aralığı lazım olabilir diye düşünüyordum eşim kızım 3 yaşını geçtikten sonra düşünürüz diyor ve ben çok kararsızım
3 yaş iyi bence arayı asma çünkü 5 yaş zor okul işleri ve bebek ikiside bakım istiyor eşim bebeğe bakıyordu bizde ders zor oluyor yani tabiki senin kararın

Ben yapamam ama yaninizdayim destekliyorumm

sadece detoks mu yapacaksin ?yoksa ek olarak mı?

3 yaş iyi bence arayı asma çünkü 5 yaş zor okul işleri ve bebek ikiside bakım istiyor eşim bebeğe bakıyordu bizde ders zor oluyor yani tabiki senin kararın
Ben 7 yada 8 yaş aralığı düşünüyordum ama neyse bakalım bizim kuzu bi 3 yaşına gelsin o zaman düşüneceğim :)

Canım benim çocukların arasında üç yaş var ve ben çok çok memnunum. Bence arayı çok açma hem kardeşler arası ilişki açısından hemde senin açından rahata alışınca tekrar bebek temposuna alışmak zor olur bence. Birde benim çocukların yapısında mı bilmiyorum hiç kıskançlık yaşamadım çok şükür sanki yaş büyüdükçe kıskançlık ihtimali artıyor gibi. Tabi bu benim düşüncem cnm Allah hakkında hayirlisini versin

yıllar da geçse bazen değişiklik şart ya özellikle sinemanın tadı hiçbişey de yok valla o salonlardaki patlamış mısır kokusu, sıcak bi ambiyans, filmler... bayılırım. bence bebeği arada bi anneye falan bırakıp kaçamak yapmak en iyisi

Ucunude bir gündemi içeceksin cnm lahana suyu olmasa olmazmi mesela . Ben yapabilirim aslında ama lahanam yok bide lahana beni sisiriyor ya

Haklısın canım düşündükçe daha mantıklı geldi yanliz bi sorun var benim kızım aşırı kıskanç beni de kıskanır ama babasına felaket düşkün eşim wc ye bile giderken kızımdan saklanarak gidiyor wc den çıkana kadar kapısına vuruyor bazen ağlama krizine giriyor eşim evdeyse erken saat te uyku uyumuyor hatta 1 gece 3 saat uyutmaya uğraştık şaka gibi

Bırakacam da ben eşim kıyamıyor kızım zaten babasına aşık sanki onu ben doğurmadımda babası dogurdu çok özledim ben bekarlık ta ki gibi elele gezmeyi sinemada kahkaha atıp eğlenmeyi biz bide gizli gizli cips filan sokardık içeri yasaklar bize vız gelir di

Ucunude bir gündemi içeceksin cnm lahana suyu olmasa olmazmi mesela . Ben yapabilirim aslında ama lahanam yok bide lahana beni sisiriyor ya
Canım evet 3 unu aynı gün ceviz suyu hariç o sabah ilk aç karnına içilip cevizler yenecek diğerleri gece yatana kadar lahana bende de şişkinlik ve gaz yapiyor ama 5 güncük kız idare et nolacak sabah 2 dk çıkar alırsın marketten bi orta boy lahana salatası da çok güzel oluyor 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve bol limonla yemede yanında yat

valla kusura bakmasınlar! sinemanın içinde küçük bi teneke kolaya verdiğim parayla koca 2 buçuk litrelik koladan alırım ben yahu. o yüzden biz de sinemaya gittiğimizde kolamı mısırımı dışardan alır çantama koyarım napalım yani o kadar da pahalı olmaz ki

Tabi canım hatta bazı avm lerde ki salonlarda sinema biletinden bile pahalı oluyor o patlamış mısır vs paramı dayanır ona ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…