Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen sanki bana altın tozu katmışlar içine bildiğimiz mısırla kola işte
Bana bak bakim yoksa yoksa yiyor musun onları doğru söyle diyeti bozmuyorsun dimi bak hmmmm gözüm üstünde ona göre ben kola içmeyeli 3 ayı geçti tadını bile unuttum :)

Büyüdükçe kalmayabilir bu huyu her yaş farklı oluyor cocuklarda.aslinda En güzeli plan yapmamak yaşadıkça kararları ona göre almak daha doğru bence. Kendini ve kızını hazır hissettiğinde yaparsın inş canım...
yakında lahana alacağım market yok ya ... Yarın gun içi alabilirsem pazartesi katilayim sana inş olurmu canim

Olur tabi canım ama mesela şu portakallı ve cevizli içecekleri hazırlayabilirsiniz lahanayı 2. Gün eklersin canim

Olur tabi canım ama mesela şu portakallı ve cevizli içecekleri hazırlayabilirsiniz lahanayı 2. Gün eklersin canim
Tmm onu şimdi hazırlayın yatmadan sabah cevizliyi icicem gün içinde portakallı suyu dimi. Pekiyi ne işe yarayacak bu canım. Mesela bugün yaptığım kacamaklari vucudumdan atarmi

Tmm onu şimdi hazırlayın yatmadan sabah cevizliyi icicem gün içinde portakallı suyu dimi. Pekiyi ne işe yarayacak bu canım. Mesela bugün yaptığım kacamaklari vucudumdan atarmi
Evet canım zaten adı üstünde ya detoks suyu yanliz bak bi tane kaçamak istemiyorum he ona göre accik ucundan küçük bi çatal bi kare cikilot yemek yok anlaştık mı

Evet canım zaten adı üstünde ya detoks suyu yanliz bak bi tane kaçamak istemiyorum he ona göre accik ucundan küçük bi çatal bi kare cikilot yemek yok anlaştık mı
Anlaştık canım zaten bugün kendime söz verdim bu hafta çikolata yok kesinlikle minikte olsa yok sanada söz. Şimdi portakalı dilimleyip kabuklarıyla mı içine atcam suyun. Yoksa portakalın suyunumu sikcam

Z zeyas tatlım söylemeyi unuttum portakal ve elmaları güzel yıkayıp kabuklarıyla ince ince dilimle olur mu hayırlı geceler hatunlar :)

Hamd olsun bendede bir SIKInti yok.

Allah acil sifalar versin. gecmis olsun cnm.

bildiğim kadarıyla benim yok :) varsa da henüz bilmiyorum
senin su cevablarin beni benden aliyor tebssüm ediyorum.. tskler tatlim

Benim spor yapmaya engel olan zamanlarim atak zamanlarimda oluyor. Veya kendimi cok zorlayacagim sporlar yapamiyorum insallah zamanla o da okur. Leslie 1 mile yapinca bile dizlerim omuzlarim agriyor bazen tutuluyor. İltihapli romatizma hastasiyim.
tmm dikkate alacagiz cnm... bunu sordum cünkü yeni bir haftalik proje hazirliyorum... o yüzden bilmek zorundaydim.

Bugun kendim saldım ve önüme ne geldiyse yedim yediklerimi hatırlamıyorum tam ama bayaa yedim
Yarın detox yaparım artık

Spora engelim yok
Yokda ikigundur yeni başladığım için 10 /15 dakika spor yapıyorum hamladim ağrılarım var yavaş yavaş artiracagim dakikaları
yavas yavas ben bu yorumu sana hatirlatirim samsunlum bende amasyaliyim cok yakiniz

tmm dikkate alacagiz cnm...ziplama gibi birseyde yasakmi acaba ?

Kaptanım ben varmıyim alıntılarda adım adım begenilerinle yaklaştığını hissettim valla .. bugün menüm kötüydü ama kendi kendime cezami verdim
cnmm kuzummm sen ben kendime ceza verdim dedin ya orda konu kapandi acilmadan ben bu siralar pek menü paylasamadim... ondan dolayi fazla menü yorumlamaya girmiyorum ama yarin itibari...hersey daha cok farkli olabilir

Günaydın benim güzel takımım

Ne çok konuşmuşunuz öyle okumakla bitiremedim
Umarım önemli bir sey kaçırmamışımdır.

Lovedreams ve amacsaglik dışında sağlık problemi olan da yokmuş sevindim bu habere çünkü kaptanımızın muhteşem planları var

Hepinizi çok seviyorum canlar

Canım önce ki gunncezanin içinde ip atlama vardı ya o zorladı 1 defa ameliyat oldum ondan korkuyorum tekrar ameliyat olmaktan o yüzden dedim kurtulamıyorum şu illetten ya

Bizde seni tatlım nerelerdesin gözlerim seni aradı :)

Günaydınnnnnn canlarım eşim bana antrenör oldu gece dambl la spor yaptırdı bana izledi yanlışımı gösterdi kollarım Pert oldu tutmuyor agriyor ahh ahhh güzellik için herşey e değer ama :) eşim direk demesede imalı yoldan özür diledi hatunlar

Ben yapamam ama sonuna kadar destekliyorum insaallah istedigin sonuca ulasirsin
Hepsi birden zararli olmasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…