- 8 Kasım 2014
- 4.868
- 10.592
- 408
aynen sanki bana altın tozu katmışlar içineTabi canım hatta bazı avm lerde ki salonlarda sinema biletinden bile pahalı oluyor o patlamış mısır vs paramı dayanır ona ya
Bana bak bakim yoksa yoksa yiyor musun onları doğru söyleaynen sanki bana altın tozu katmışlar içinebildiğimiz mısırla kola işte
Büyüdükçe kalmayabilir bu huyu her yaş farklı oluyor cocuklarda.aslinda En güzeli plan yapmamak yaşadıkça kararları ona göre almak daha doğru bence. Kendini ve kızını hazır hissettiğinde yaparsın inş canım...Haklısın canım düşündükçe daha mantıklı geldi yanliz bi sorun var benim kızım aşırı kıskanç beni de kıskanır ama babasına felaket düşkün eşim wc ye bile giderken kızımdan saklanarak gidiyor wc den çıkana kadar kapısına vuruyor bazen ağlama krizine giriyor eşim evdeyse erken saat te uyku uyumuyor hatta 1 gece 3 saat uyutmaya uğraştık şaka gibi
yakında lahana alacağım market yok ya ... Yarın gun içi alabilirsem pazartesi katilayim sana inş olurmu canimCanım evet 3 unu aynı gün ceviz suyu hariç o sabah ilk aç karnına içilip cevizler yenecek diğerleri gece yatana kadar lahana bende de şişkinlik ve gaz yapiyor ama 5 güncük kız idare et nolacaksabah 2 dk çıkar alırsın marketten bi orta boy lahana salatası da çok güzel oluyor 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve bol limonla yemede yanında yat
Olur tabi canım ama mesela şu portakallı ve cevizli içecekleri hazırlayabilirsiniz lahanayı 2. Gün eklersin canimBüyüdükçe kalmayabilir bu huyu her yaş farklı oluyor cocuklarda.aslinda En güzeli plan yapmamak yaşadıkça kararları ona göre almak daha doğru bence. Kendini ve kızını hazır hissettiğinde yaparsın inş canım...
yakında lahana alacağım market yok ya ... Yarın gun içi alabilirsem pazartesi katilayim sana inş olurmu canim
Tmm onu şimdi hazırlayın yatmadan sabah cevizliyi icicem gün içinde portakallı suyu dimi. Pekiyi ne işe yarayacak bu canım. Mesela bugün yaptığım kacamaklari vucudumdan atarmiOlur tabi canım ama mesela şu portakallı ve cevizli içecekleri hazırlayabilirsiniz lahanayı 2. Gün eklersin canim
Evet canım zaten adı üstünde ya detoks suyuTmm onu şimdi hazırlayın yatmadan sabah cevizliyi icicem gün içinde portakallı suyu dimi. Pekiyi ne işe yarayacak bu canım. Mesela bugün yaptığım kacamaklari vucudumdan atarmi
Anlaştık canım zaten bugün kendime söz verdim bu hafta çikolata yok kesinlikle minikte olsa yok sanada söz. Şimdi portakalı dilimleyip kabuklarıyla mı içine atcam suyun. Yoksa portakalın suyunumu sikcamEvet canım zaten adı üstünde ya detoks suyuyanliz bak bi tane kaçamak istemiyorum he ona göre accik ucundan küçük bi çatal bi kare cikilot yemek yok anlaştık mı
Kaptanım ben varmıyim alıntılarda adım adım begenilerinle yaklaştığını hissettim valla ..12 sayfa okudummecbur kaldiklarimi alintiladim yoksa herseyi yorumlamaya kalkarsam sabaha kadar burda olurum herhal
Hamd olsun bendede bir SIKInti yok.cansutr @Enise07 Nesli Han @Firslayd @Degistir Kendini Lovedreams Z zeyas @GoblininGelini @xguzelayx @Birumut55 @EceZ @aminebusra H haayydee @88prenses22 @amacsaglik @seymaduysak42 @diyetlife
SPOR, DİYET YAPMAYA ENGEL RAHATSIZLIĞI OLAN; DOKTOR TAVSİYESİ OLAN VARSA LÜTFEN BU MESAJI ALINTILAYARAK BEYAN ETSİN.
Allah acil sifalar versin. gecmis olsun cnm.Iyi aksamlar hanımlar. Gün iceresinde giremedim kusura bakmayın. Eşim rahatsızlandı bütün günü hastanedeydik. Mide kanaması geciriyormus hastaneye yatırdı doktor. Bende şimdi eve geldim bu akşam kayinvalidem duracak yanında. Bugün bu sebeple sporumu da yapamadım. Diyette aksadi hastanede olunca dışardan yemek durumunda kaldım.
Ben yine de yazayım.
Kahvaltı
2 adet fırında pişmiş sigara böreği
Şekersiz çay
Oglen
1 simit
Ayran
Aksam
Ezogelin corba
Tavuk dürüm (lavaşı yemedim sadece içini yedim)
Ayran
senin su cevablarin beni benden aliyorbildiğim kadarıyla benim yok :) varsa da henüz bilmiyorum
tmm dikkate alacagiz cnm... bunu sordum cünkü yeni bir haftalik proje hazirliyorum... o yüzden bilmek zorundaydim.Benim spor yapmaya engel olan zamanlarim atak zamanlarimda oluyor. Veya kendimi cok zorlayacagim sporlar yapamiyorum insallah zamanla o da okur. Leslie 1 mile yapinca bile dizlerim omuzlarim agriyor bazen tutuluyor. İltihapli romatizma hastasiyim.
Bugun kendim saldım ve önüme ne geldiyse yedim yediklerimi hatırlamıyorum tam ama bayaa yedim
Yarın detox yaparım artık
yavas yavasSpora engelim yok
Yokda ikigundur yeni başladığım için 10 /15 dakika spor yapıyorum hamladim ağrılarım var yavaş yavaş artiracagim dakikaları
cansutr [/USER] @Enise07 Nesli Han @Firslayd @Degistir Kendini Lovedreams Z zeyas @GoblininGelini @xguzelayx @Birumut55 @EceZ @aminebusra H haayydee @88prenses22 @amacsaglik @seymaduysak42 @diyetlife
SPOR, DİYET YAPMAYA ENGEL RAHATSIZLIĞI OLAN; DOKTOR TAVSİYESİ OLAN VARSA LÜTFEN BU MESAJI ALINTILAYARAK BEYAN ETSİN.
Hatunlar benim diyet yapmama engel bi durumum yok spor yaparken koşu ve hızlı tempolu yürüyemiyorum iki sebepten ötürü bir tanesi ayak baş parmağımda tırnak batması var doktor yasakladı ikincisi koşu hızlı yürüyüş nefesimi kesiyor bronşit ve nefes darlığı var
cnmm kuzummmKaptanım ben varmıyim alıntılarda adım adım begenilerinle yaklaştığını hissettim valla ..bugün menüm kötüydü ama kendi kendime cezami verdim
cnmm kuzummmsen ben kendime ceza verdim dedin ya orda konu kapandi acilmadan ben bu siralar pek menü paylasamadim... ondan dolayi fazla menü yorumlamaya girmiyorum ama yarin itibari...hersey daha cok farkli olabilir
Canım önce ki gunncezanin içinde ip atlama vardı ya o zorladı 1 defa ameliyat oldum ondan korkuyorum tekrar ameliyat olmaktan o yüzden dedim kurtulamıyorum şu illetten yaHamd olsun bendede bir SIKInti yok.
Allah acil sifalar versin. gecmis olsun cnm.
senin su cevablarin beni benden aliyortebssüm ediyorum.. tskler tatlim
tmm dikkate alacagiz cnm... bunu sordum cünkü yeni bir haftalik proje hazirliyorum... o yüzden bilmek zorundaydim.
yavas yavasben bu yorumu sana hatirlatirim samsunlum bende amasyaliyim cok yakiniz
tmm dikkate alacagiz cnm...ziplama gibi birseyde yasakmi acaba ?
Bizde seni tatlım nerelerdesin gözlerim seni aradı :)Günaydın benim güzel takımım
Ne çok konuşmuşunuz öyle okumakla bitiremedim
Umarım önemli bir sey kaçırmamışımdır.
Lovedreams ve amacsaglik dışında sağlık problemi olan da yokmuşsevindim bu habere çünkü kaptanımızın muhteşem planları var
Hepinizi çok seviyorum canlar
Ben yapamam ama sonuna kadar destekliyorum insaallah istedigin sonuca ulasirsinHatunlar ben yarın dan itibaren detoks yapmaya başlayacağım cumaya kadar 5 gün yani
Akşamdan hazırlayacağım iki detoks suyum var
2. si de şöyle
- 1 lt su
- 1 portakal (elma,nane,maydonoz,limon vs. canınız ne isterse koyabilirsiniz)
- 1 çubuk tarçın
Sabah yapacağım da lahana suyu
- 1 tam ceviz
- 1 bardak su (büyük bar.)
Kızlar suyu kaynatıp içine lahana yapraklarını koyup ağzı kapatılarak 7 dk kaynatılacak
- 1.5 lt su
- 6 yaprak beyaz lahana
Benimle beraber detoks yapmaya ne dersiniz grubumun güzel hatunlari kurallarım var ama kesinlikle şeker ve zararlı karbonhidrat olmayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?