Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben tam olarak çözemedim.. Kilo alınca - olarak mı ekliyoruz

hosgeldin cnm senin boy kacti ? kactan kaca inmistin o zamanlari ?

Ben tam olarak çözemedim.. Kilo alınca - olarak mı ekliyoruz

cansutr iyi geceler kaptanım...yaa beni bu hafta Stress aldı, takıma gireceğim diye şu cumayı bir atlatsaydım

evet kilo aldiysak - olarak yaziyoruz...kiz ne stressi ne dert ediyorsun.. kilonu vereceksin listeye gireceksin bu kadar basit biz burdayiz panikliycak birsey yok cnm cocugunun atesi ne durumda gecmis olsun

merhaba günaydın herkese ben bu sabah tuvalete gittim ve iç çamaşırıyla tartıldım 92.3 kiloymusum -100 gram dün akşam tartıldığımda 93.3 çıkmıştım kenndimi süper hissediyorum aldım sanmıştım ama vermişim 100 gr da olsa

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar

Sabah
Eti form kepekli bisküvi
Ara öğün
Bir avuç kuru üzüm birhardak meyve suyu

Öyle
Mercimek çorbası
Yoğurt

Akşam
Palamut balığı 2 parça
Mercimek çorbası
2 kaşık salata

Akşam paylasmamisim

Günaydın kızlar ölüyorum uykusuzluktan kızım uyumadı gece. Neyseki sabah tartıdan sonra mutlu oldum cuma günkü kilimi altına 100gramda olsa dusmusum valla rahatladım tekrar motive oldum . Cumaya kadar sıkı asılıp iyi bir sonuç alacağım ins

Herkese buz gibi Bursa'dan sımsıcak sevgilerrrrrrr, sevgililer gününüz kutlu olsun

Dün eşimi çıkardılar hastaneden çok şükür. Şuan raporlu evde, bende normal düzenime döndüm. Diyete ve spora kaldığım yerden devam. Biraz boşlamıştım daha doğrusu hastane ev arasında mecburen dışarıdan hazır yemek durumunda kalınca dikkat edememiştim. Neyse ki dünkü tartı beni üzmedi. Durmak yok aynen devam diyete

Ve bugünkü menum

Kahvaltı
1 yumurtadan maydanozlu omlet
Beyaz peynir
1dilim cavdar ekmeği

Öğlen
Light ton balıklı salata
Yoğurt

Ara
1 portakal

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Kıymalı karnıbahar
Yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…