Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun ablacım sağlıklı güzel bi menü spor da eklemelisin :)

Hosbulduk
Boyum 1.60
Gecen yil 76 dan 62 ye duserek mezun olmustum sanirim. Umarim yanlis hatirlamiyorumdur
Hosgeldin canim aramıza benim adım Tuğba 25 yasindayim nisan ayında 3 yıllık evli olacağım 1 prenses annesiyim 62.5 kilo ile başladım 52.3 kilodaydim :)

Çok çok geçmiş olsun canım eşine acil şifalar dilerim tekrar.. Afiyet olsun artık evdesin menun de çok güzel :)

Afiyet olsun menun sporun çok güzel :)

Kızlar nerdesiniz ya ayhh diye bağırasım geldi kimse yok
Canım biliyorsun sohbet etmek kısıtlanmış durumda konuşmak istersen özelden yazabilirsin bana sadece menü vs paylaşıyorum ben artık

Afiyet olsun ablacım bugün de çok güzel menü çıkardın ama spor yok yine :)
Afiyet olsun canim akşam yediklerini öğlen yeseydin çok iyi olurdu

Menüm
sabah
2 dlm peynir
1 yumurta

ara
1 avuç çiğ findik
kahve

akşam
2 kaşık pilav
1 tabak haşlama et

ara
kahve
Afiyet olsun tatlım senin menun de güzel spor yok sende de :)
Afiyet olsun canim benim sporun çok çok iyi ya Maasallah sana

Canım biliyorsun sohbet etmek kısıtlanmış durumda konuşmak istersen özelden yazabilirsin bana sadece menü vs paylaşıyorum ben artık

Arkadaslar yapmayin böyle..tüm gün in cin top oynuyordu konusmayin demiyoruz ki sadece 2 kisi takimda kaldiniz diyaloga dönerse 2-3 messag attiniz takima..baktiniz baskada kimse yok özele geciniz dedik... sohbet kisitli olurmu yapmayin..burda gün gelir biri derdini döker hepimiz ilgilenir bir cözüm önerisinde bulunuruz...sohbetin oldugu kadar faydali bilgiler de paylasilsin günde 1 kere motiveyle alakali herkez 1 resim 1 söz atsa takim motivasyondan gecilmez
Yanlis anlasilmasin Hanimlar Dükkan sizin Takim takimsa varliginizdan dolayi..Yukardaki dediklerimi birdaha bir okuyun..hak vereceksiniz 6-7 kisilik minnak Takim degiliz biraz daha kalabaligiz.ve herkez gecmisi okumak zorundadir. Anlayisla karsilamanizi umuyorum.

Kaptancim hak veriyorum tatlım sana zaten bu ara çok yoğunum giriyorum kimse yazmayınca bende yazmıyorum kısıtlama diyince işte iki kişi değilde üç kişi bile sohbet etsek yine sayfalar birikiyor ister istemez o yüzden herkes de benimle aynı düşündü sanırsam

Canım benim 10 ar dakika spor yaptım sabah +4 de + ve yatarken toplam yarım saat

Günaydın güzeller yaslılık mıdır nedir öoçuğumu uyutayım kendim uyuya kalmışım :-(

Dünkü menüm gelsin:
1. Öğün : bir kase çorba
2. Öğün 1 parca tavuk, bol salata 8 tanede dünden kalan sushie
Son olarak utanarak ve sıkılarak yazıyorum çikolata

Günaydın canlar

Umarım hepiniz iyisinizdir Sizleri çok özledim...

Ben bu dönem sağlık sorunu yaşadığım için diyet yapamıycam bu sebeple izne ayrılmam gerekiyor kaptanımızla ve yönetimle görüştük bu konuyu... Ama tabii ki burdan gitmiyorun henüz kurtulamadınız yani

Dün her şeyi okudum ama pek giremedim şimdi kısacık yazıyım...

Öncelikle Lovedreams bal kızın bal annesi sanırım ben yanlış ablaşılmışım grubun bu kadar sessiz olması çok üzdü beni ama kaptanımız sağolsun acıklamış umarım anlasilmisimdir

X xguzelayx takımın güzeli neden sucluluk duydun ki azcık çikolatadan hiiiç bir şey olmaz.

Birumut55 menüne bayıldım

S seymaduysak42 pilavı hayatindan cikarmaya calis canım yine de baslangica gore güzel protein agirlikli beslenirsen daha kolay gider kilolarin

88prenses22 huuuv baslarda olmana ragmen cok iyisin

Canım benim umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur takımımıza en kısa zamanda tekrardan katılırsın..

Canim benim geçmiş olsun rabbim şifani versin inşallah... sonucta burdasın
Sağlıkla hedefe ulaşmak
sağlıklı günlerimiz olsun

Yok canım hallettik biz sen üzülme tatlım hayırdır ne oldu geçmiş olsun biran önce topla kendini hemencecik gel aramıza özletme kendini

biraz daha toparlanayim başlıcam spora canim

Hatunlar çok mutluyum ben ya eşimle az önce doktora gittik kızımın aşısı vardı pazartesi boğazı kızardığı için yapılamayan aşıyı yaptırmak için gittik ama yine olmadı aşı gelmemiş cuma gününe kaldı ama kızım 10 gunde 800 gr almış 10.500 gr olmuş normalde 11 kilonun üstünde bekliyordum ama ishal olduğu için düşmüştü ohh yaa kızım artık zayıf bi bebek değil çok şükür nasıl mutluyum anlatamam yaaa

Sağol canim
geçmiş olsun sana da tatlım

bende sevindim canım zayıf bebeği bilirim

bende sevindim canım zayıf bebeği bilirim
Çok zor dimi canım şimdi kendime kızıyorum şu balık yağını keşke daha erken alsaydım kızım belki zayıf kalmayacaktı hatta doktoru bile şaşırdı 10 gunde çok iyi kilo almış dedi ishal olduğu için olmasaydı 11 kilonun üstünde çıkar dedi Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…