Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

amin canim. balik yağını oğlum yasindayken ben de kullanmistim. istah yapmıştı az da olsa. oğlum çok istahsiz . hala 2 lokma yedirmek için saatlerce pesinde dolaniyorum. ama eskisi kadar takmiyorum kilosunu . Sağlıklı olsun yeter

Aynen canım ben takmıyorum aslında ama kv bu kız çok zayıf diyince üstümde baskı hissediyorum en azından şimdi susarlar :)

Kızlar hala adet olmadım soğan suyu yaptım kendime simdi icicem. Çok gerginim çok sinirliyim çok keyifsizim kilom Allah'tan sabit duruyor olduğu yerde ... Antibiyotik kullanmıştım bu ay heralde ondan gecikti bukadar. 8 gün oldu bugün. Cenemde çıkan sivilcem bile söndü hala yok.

Canım benim stres yapma gelir adetin
Yemen'e dikkat ediyorsan kiloyu sorun etme şişlik oluyor zaten

İnş hep böyle almaya devam eder canım ama normal kilo sınırlarında kalsın fazla kilolu olmasın inş. yemeyen çocuk kadar yiyen çocukta sıkıntı bizim ailedede yememe değil yeme sorunu var. her ikiside sıkıntı yani. Büyük kızım zavallim şimdiden diyette inş büyüdüğünde şimdi kistiklarimiz geri tepmez çok üzülüyorum çocukluğunu yaşayamadığı için yiyip yiyip kilo almayanlardan değil malesef annesi gibi

Tünaydin takimim cuma günü tartidan sonra büyük haftamiz basliyor 17-24 subat haftasi ,,Rocky" programmiyla yer yerinden oyniycak bu gece yazimi yayinliycam
Kaptanim kız bu racky bu bildiğimiz boksçu racky mi onun gibi totomuzdan terler akıta akıta merdiven mi kosturacaksın anammmmmm korkuyorum ben yaaaa

Bu kız bana çekmiş o zaman ben bekarken kahvaltı bile yapmazdim bütün gün midem boş gezerdim yemek yemeyi sevmezdim o yüzden zayıftım galiba şimdide kilo vermeye çalışıyorum eğer bana çektiyse bu kizce ahhh ahhhh isim cok zor görünüyor

Tünaydın hanımlar, bu aralar pek giremiyorum kusura bakmayın nolur. Eşim evde geçmiş olsun için gelen giden oluyor. Yoruluyorum gerçekten.

Motivasyon için bir resim de benden gelsin bugün. Resimdeki kız benim kiz kardeşim. 120 kilo ile başladı diyete şuan 65kilo. Başarmak istemek yeterli...

Eklentiler

• FB_IMG_1487158010542.webp
    35 KB · Görüntüleme: 38
  • FB_IMG_1487157880009.webp
    23 KB · Görüntüleme: 44
Süper gözüküyor kardeşin canım maşallah maşallah darısı başımıza. Seneye sende böyle öncesi sonrası yapicaksin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…