- 7 Mart 2011
- 7.407
- 8.081
- 398
- 36
amin canim. balik yağını oğlum yasindayken ben de kullanmistim. istah yapmıştı az da olsa. oğlum çok istahsiz . hala 2 lokma yedirmek için saatlerce pesinde dolaniyorum. ama eskisi kadar takmiyorum kilosunu . Sağlıklı olsun yeterÇok zor dimi canım şimdi kendime kızıyorum şu balık yağını keşke daha erken alsaydım kızım belki zayıf kalmayacaktı hatta doktoru bile şaşırdı 10 gunde çok iyi kilo almış dedi ishal olduğu için olmasaydı 11 kilonun üstünde çıkar dedi Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor çok
Aynen canım ben takmıyorum aslında ama kv bu kız çok zayıf diyince üstümde baskı hissediyorum en azından şimdi susarlar :)amin canim. balik yağını oğlum yasindayken ben de kullanmistim. istah yapmıştı az da olsa. oğlum çok istahsiz . hala 2 lokma yedirmek için saatlerce pesinde dolaniyorum. ama eskisi kadar takmiyorum kilosunu . Sağlıklı olsun yeter
Canım benim stres yapma gelir adetinKızlar hala adet olmadım soğan suyu yaptım kendime simdi icicem. Çok gerginim çok sinirliyim çok keyifsizim kilom Allah'tan sabit duruyor olduğu yerde ... Antibiyotik kullanmıştım bu ay heralde ondan gecikti bukadar. 8 gün oldu bugün. Cenemde çıkan sivilcem bile söndü hala yok.
İnş hep böyle almaya devam eder canım ama normal kilo sınırlarında kalsın fazla kilolu olmasın inş.Çok zor dimi canım şimdi kendime kızıyorum şu balık yağını keşke daha erken alsaydım kızım belki zayıf kalmayacaktı hatta doktoru bile şaşırdı 10 gunde çok iyi kilo almış dedi ishal olduğu için olmasaydı 11 kilonun üstünde çıkar dedi Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor çok
Yemek konusunda full dikkatliyim canım sporumuda yapıyorum. Zaten artış yok oyuzden ama bugün dünkü tartimla aynı çıktım.Canım benim stres yapma gelir adetin
Yemen'e dikkat ediyorsan kiloyu sorun etme şişlik oluyor zaten
Sabırla bekliyorumTünaydin takimimcuma günü tartidan sonra büyük haftamiz basliyor 17-24 subat haftasi ,,Rocky" programmiyla yer yerinden oyniycak bu gece yazimi yayinliycam
Tam 12 de yayinliycamSab
Sabırla bekliyorumama içim sabırsız
Heyecanla bekliyorum kaptancim yaziniTünaydin takimimcuma günü tartidan sonra büyük haftamiz basliyor 17-24 subat haftasi ,,Rocky" programmiyla yer yerinden oyniycak bu gece yazimi yayinliycam
Heyecanla bekliyoruzTünaydin takimimcuma günü tartidan sonra büyük haftamiz basliyor 17-24 subat haftasi ,,Rocky" programmiyla yer yerinden oyniycak bu gece yazimi yayinliycam
Aci yok , acimak hic yokHeyecanla bekliyorum kaptancim yaziniama biyandan da tirsiyorum acı bize neoluuurrr
söz gece 12 de yayinliycamHeyecanla bekliyoruz
Kaptanim kız bu racky bu bildiğimiz boksçu racky mi onun gibi totomuzdan terler akıta akıta merdiven mi kosturacaksın anammmmmm korkuyorum ben yaaaaTünaydin takimimcuma günü tartidan sonra büyük haftamiz basliyor 17-24 subat haftasi ,,Rocky" programmiyla yer yerinden oyniycak bu gece yazimi yayinliycam
Aci yok , acimak hic yokvallah yönetime yolladim.yaziyi onayladilar yani yandiysaniz 4 ümüzün elinden yandiniz
söz gece 12 de yayinliycam
Bu kız bana çekmiş o zaman ben bekarken kahvaltı bile yapmazdim bütün gün midem boş gezerdim yemek yemeyi sevmezdim o yüzden zayıftım galiba şimdide kilo vermeye çalışıyorum eğer bana çektiyse bu kizce ahhh ahhhh isim cok zor görünüyorİnş hep böyle almaya devam eder canım ama normal kilo sınırlarında kalsın fazla kilolu olmasın inş.yemeyen çocuk kadar yiyen çocukta sıkıntı bizim ailedede yememe değil yeme sorunu var. her ikiside sıkıntı yani. Büyük kızım zavallim şimdiden diyette inş büyüdüğünde şimdi kistiklarimiz geri tepmez çok üzülüyorum çocukluğunu yaşayamadığı için yiyip yiyip kilo almayanlardan değil malesef annesi gibi
Kiz 12 de ben 2 ruyami goruyor oluyorumTam 12 de yayinliycam
Süper gözüküyor kardeşin canım maşallah maşallah darısı başımıza. Seneye sende böyle öncesi sonrası yapicaksin inş...Tünaydın hanımlar, bu aralar pek giremiyorum kusura bakmayın nolur. Eşim evde geçmiş olsun için gelen giden oluyor. Yoruluyorum gerçekten.
Motivasyon için bir resim de benden gelsin bugün. Resimdeki kız benim kiz kardeşim. 120 kilo ile başladı diyete şuan 65kilo. Başarmak istemek yeterli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?