Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

resmen bambaşka birini yaratmış

Kaptanim kız bu racky bu bildiğimiz boksçu racky mi onun gibi totomuzdan terler akıta akıta merdiven mi kosturacaksın anammmmmm korkuyorum ben yaaaa
kiz hakkat öyle sahneleride vardi merdiven hic aklima gelmedi hiccc herkezin evin icindede bulunmaz.. ben denerim yok cnm korktugunuz kadar degil

Kiz 12 de ben 2 ruyami goruyor oluyorum
yarin sabah görürsün o zaman herkesi etiketligcem zaten

Süper gözüküyor kardeşin canım maşallah maşallah darısı başımıza. Seneye sende böyle öncesi sonrası yapicaksin inş...
kizz masallah anlatsana neler yapti örnek menü paylas vesaire süper bir motivasyon kaynagin ailende varmis

Vaaaaaaooovvvvv diyorum ve . Koyup gidiyorum

Zayıflayıp bana şişman diyen herkesin göbeğine, sarkık popolarına, kocaman kocaman basenlerine laf söylemeyi düsünüyorum bende

Özellikle annemin çekeceği var çünkü kendisi bana benimle gezmekten utandığını söylemişti

Hahahha

Ayyy gerek ki 1 ay araliksiz laf sokalim abca biter cok gecmis olsun canim umarim kotu bi seyy degildir

Aynen bana laf sokanlara cikartma yapicam bende
akraba olacak güya... yüzüme demez arkamdan bingil bingil demis yedircem ben o laflari

annem bir kilona bak.. sen aynaya bakiyormusun ? sen bu kilonu görüyormusun... bak yanlardan dasiyor... ben hic senin gibi görmüyorum kizlar hep incecik..hic senin gibi yok... hep ne güzel giyinip süslenip dal gibi geziniyorlar... evleniyorlar sen.... bu kiloyla kimse bakmaz sana

Bi zayıflayalım daa canlarını okuycaz canlarını

Canım benim bende yemek yemezdim anneciğim eliyle beslerdi rabbim nur için de yatırsın inşallah mekanları cennet olsun

Ya bunları annen mı söyledi inanamıyorum
Acaba zayıfla diye mı söyledi

Amannnnnnnn kızlar anneleriniz de ne garipmis anacım benim anacım da aç geziyorum zannedip nerdeyse ağlayacak yapma diyet kızım diye ısrar ediyor
Benim kayın validem bogacak beni yemek yemiyorum diye akşam yemek yersem zayıflamıyorum fark ettim onun için yoğurda devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…