Tünaydın hanımlar, bu aralar pek giremiyorum kusura bakmayın nolur. Eşim evde geçmiş olsun için gelen giden oluyor. Yoruluyorum gerçekten.
Motivasyon için bir resim de benden gelsin bugün. Resimdeki kız benim kiz kardeşim. 120 kilo ile başladı diyete şuan 65kilo. Başarmak istemek yeterli...
kiz hakkat öyle sahneleride vardiKaptanim kız bu racky bu bildiğimiz boksçu racky mi onun gibi totomuzdan terler akıta akıta merdiven mi kosturacaksın anammmmmm korkuyorum ben yaaaa
yarin sabah görürsün o zamanKiz 12 de ben 2 ruyami goruyor oluyorum
kizz masallahSüper gözüküyor kardeşin canım maşallah maşallah darısı başımıza. Seneye sende böyle öncesi sonrası yapicaksin inş...
aminnn cümlemize..ben en son 58 kiloyken 12 filandim galibaAyy darisi basima bende yeni bir ben istiyorum artik sıkıldım bu halimden
Vaaaaaaooovvvvv diyorum ve . Koyup gidiyorumTünaydın hanımlar, bu aralar pek giremiyorum kusura bakmayın nolur. Eşim evde geçmiş olsun için gelen giden oluyor. Yoruluyorum gerçekten.
Motivasyon için bir resim de benden gelsin bugün. Resimdeki kız benim kiz kardeşim. 120 kilo ile başladı diyete şuan 65kilo. Başarmak istemek yeterli...
Aynen bana laf sokanlara cikartma yapicam bendeaminnn cümlemize..ben en son 58 kiloyken 12 filandim galibasu kilolarimin yüzünden.. tüm sülalem üzerimde tepindi resmen bende 34 bedeni böyle gözlerine gözlerine sokacam
Ayyy gerek ki 1 ay araliksiz laf sokalim abca biterZayıflayıp bana şişman diyen herkesin göbeğine, sarkık popolarına, kocaman kocaman basenlerine laf söylemeyi düsünüyorum bende
Özellikle annemin çekeceği var çünkü kendisi bana benimle gezmekten utandığını söylemişti
Hahahha
akraba olacak güya... yüzüme demez arkamdan bingil bingil demisAynen bana laf sokanlara cikartma yapicam bende
annemZayıflayıp bana şişman diyen herkesin göbeğine, sarkık popolarına, kocaman kocaman basenlerine laf söylemeyi düsünüyorum bende
Özellikle annemin çekeceği var çünkü kendisi bana benimle gezmekten utandığını söylemişti
Hahahha
Bi zayıflayalım daa canlarını okuycaz canlarınıakraba olacak güya... yüzüme demez arkamdan bingil bingil demisyedircem ben o laflari
annembir kilona bak.. sen aynaya bakiyormusun ? sen bu kilonu görüyormusun... bak yanlardan dasiyor... ben hic senin gibi görmüyorum kizlar hep incecik..hic senin gibi yok... hep ne güzel giyinip süslenip dal gibi geziniyorlar... evleniyorlar sen.... bu kiloyla kimse bakmaz sana
Canım benim bende yemek yemezdim anneciğim eliyle beslerdiBu kız bana çekmiş o zaman ben bekarken kahvaltı bile yapmazdim bütün gün midem boş gezerdim yemek yemeyi sevmezdim o yüzden zayıftım galiba şimdide kilo vermeye çalışıyorum eğer bana çektiyse bu kizce ahhh ahhhh isim cok zor görünüyor
Amin canım Allah rahmet eylesinCanım benim bende yemek yemezdim anneciğim eliyle beslerdirabbim nur için de yatırsın inşallah mekanları cennet olsun
Ya bunları annen mı söyledi inanamıyorumakraba olacak güya... yüzüme demez arkamdan bingil bingil demisyedircem ben o laflari
annembir kilona bak.. sen aynaya bakiyormusun ? sen bu kilonu görüyormusun... bak yanlardan dasiyor... ben hic senin gibi görmüyorum kizlar hep incecik..hic senin gibi yok... hep ne güzel giyinip süslenip dal gibi geziniyorlar... evleniyorlar sen.... bu kiloyla kimse bakmaz sana
Benim kayın validem bogacak beni yemek yemiyorum diye akşam yemek yersem zayıflamıyorum fark ettim onun için yoğurda devam edeceğimAmannnnnnnn kızlar anneleriniz de ne garipmis anacımbenim anacım da aç geziyorum zannedip nerdeyse ağlayacak yapma diyet kızım diye ısrar ediyor
Benimki de kızıyor oramı buramı mincikliyor bu kız ele avucada gelmez artık diyorBenim kayın validem bogacak beni yemek yemiyorum diye akşam yemek yersem zayıflamıyorum fark ettim onun için yoğurda devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?