- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Haha analar çıldırmış olmalıAyy bugün annem aradi dedim 63 e dussem bi daha bisey istemem yok yok diyor 60 a dus hele sonra bi bakarsın duruma görediyor
Aaaa ama simdi cok kizdim annelerinize !
Olsun kizlar simdi siz iyice gaza gelip, tum bu laflarin acisini cikarirsiniz.
Aynen böyle dediYa bunları annen mı söyledi inanamıyorum
Acaba zayıfla diye mı söyledi
nedense birisi bana böyle şeyler söylediğinde bende de ters etki yaptı bugüne kadar.Aynen böyle dediaslinda ters etki yapti annem.laf soktukca ben yedim o söyledikce dahada cok yedim kendimin resmini görünce yazin o zaman dank etti filan olmustum
kızlar bu arada konumuzla alakası yok ama şu reklamı izlediniz mi? bayıldım, çok anlamlı değil mi?
Ay gercekten cok anlamli cok guzel
kuzum onu diyolar malesefAynen canım ben takmıyorum aslında ama kv bu kız çok zayıf diyince üstümde baskı hissediyorum en azından şimdi susarlar :)
sabırsızlıkla bekliyorumTünaydin takimimcuma günü tartidan sonra büyük haftamiz basliyor 17-24 subat haftasi ,,Rocky" programmiyla yer yerinden oyniycak bu gece yazimi yayinliycam
inşallah canımCuma saat 13 te herkesi Takima bekliyoruz. En az 1 saatinizi ayirmaya calisin. Toplanip birbirimizi tanimak amacli bir araya gelmeliyiz.
süper canım maşallah diyorum darısı başımızaTünaydın hanımlar, bu aralar pek giremiyorum kusura bakmayın nolur. Eşim evde geçmiş olsun için gelen giden oluyor. Yoruluyorum gerçekten.
Motivasyon için bir resim de benden gelsin bugün. Resimdeki kız benim kiz kardeşim. 120 kilo ile başladı diyete şuan 65kilo. Başarmak istemek yeterli...
çok güzel canımHatunlar menum gelsin
Sabah 11.00
2 domates 1 soğan 2 yumurtalı menemen
2 kaşık yoğurt
1 bardak çay
Öğlen 14.30
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
1 kuru kayısı
Akşam 16.30
1 büyük kase (4kepce)mercimek çorbası
1 küçük kase havuç salatası
2 lt su
120 dk spor (leslee)
Gece yatana kadar bitki çayları
Canım teşekkür ederim :)çok güzel canım
Sanada afiyet olsun canim az beslenmişsin ama bi iki lokma bişey yada salata da yiyebilirdinsabah
1 yumurta
1 dlm ekmek
ara
1 portakal
akşam
canım bişey istemedi
3 dilim peynir yedim
ara
sütlü kahve
ve fındık yicem
Afiyet olsun canım cok güzelTes
Canım teşekkür ederim :)
canım hiç istemedi normalde çok yemek isterim ilk kez böyle olunca yemiyim dedimSanada afiyet olsun canim az beslenmişsin ama bi iki lokma bişey yada salata da yiyebilirdin
Afiyet olsun kuzum nasil başarıyorsunuz az yemeyi ya keske bana da olsasabah
1 yumurta
1 dlm ekmek
ara
1 portakal
akşam
canım bişey istemedi
3 dilim peynir yedim
ara
sütlü kahve
ve fındık yicem
Sagol rakibemAfiyet olsun canım cok güzel
sağol canımAfiyet olsun kuzum nasil başarıyorsunuz az yemeyi ya keske bana da olsa
Avantaja çevirdin yani anladım canım :)canım hiç istemedi normalde çok yemek isterim ilk kez böyle olunca yemiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?