Canım benim şimdilik böyle önümüzdeki haftaya ayarlarım bu arada leslie spor hareketleri yapmaya başladım çok güzel eğlenceli oluyorsüper canım
canım sabah bisküvi yerine daha sağlıklı şeyler tüket bence
çok güzel canım
afiyet olsun çok güzel
ben de sevmem kahvaltıyı ama diyet yaparken kahvaltı yapmak iyi geliyor
kaç kilosun merak ettim
bir kac kisi online yakalamisken rocky yazimi yayinliyayim canlarim 10 dk burda olacaktir kendisi.. hemen geliyor
Aslında bir basladinmi spor bağımlılık yapıyor. Sağlığın yerine gelsin yavaş yavaş başlarsınız bisiler yapmaya canim. Önce sagliksporu hep zorla yaparım hiç sevmedim
düşükten sonra belim çok ağrıyor dr um da 20 gün kadar kendini yorma dedi onu değerlendiriyorum şimdi
Gelsin canım o ses mükemmel bir sesCanım benim limonlu suyla gecistiriyorum
Dün gece yatarken karnimdan ses geliyordu:):)
Daha mutlu ve umutlu "hedefe"Aslında bir basladinmi spor bağımlılık yapıyor. Sağlığın yerine gelsin yavaş yavaş başlarsınız bisiler yapmaya canim. Önce saglik
Gelsin canım o ses mükemmel bir ses. Gece yatarken aç yatmak demek sabaha eksi görmek demektir şuan bende çok ACim ama en tok olduğum halden daha mutluyum
Annem kullandı ama bi değişiklik olmadığı için bıraktı beb zannetmiyorum etki etsede 1 2 senede anca yanikızlar aranızda hiç titreşimli kemer kullanan oldu mu? bizde bi tane var da kullansam işe yarar mı acaba?
Evet leslee çok eğlenceli ben hergün yapıyorum kızım bile bana eşlik ediyorDaha mutlu ve umutlu "hedefe"suands spor yapıyorum leslie çok eğlenceli
burası çok iyi oldu herşeyi öğreniyorum yapmaya çalışıyorum
Birlikte sağlıklı günlere inşallah
Aslında bir basladinmi spor bağımlılık yapıyor. Sağlığın yerine gelsin yavaş yavaş başlarsınız bisiler yapmaya canim. Önce saglik
Gelsin canım o ses mükemmel bir ses. Gece yatarken aç yatmak demek sabaha eksi görmek demektir şuan bende çok ACim ama en tok olduğum halden daha mutluyum
İyi aksamlar, kizimi uyutmadan menumu paylasayim
Gun icerisinde, sade kahve, cay, bitki cayi tukettim.
Saat 16 :00 5 adet cigkofte (hazir degil,kiymali,ev yapimi)
19:00
2 kasik etli nohut
2 kasik pirinc pilavi
8-10 adet patates kizartmasi (kabul, kotu bir tercih)
Simdi , 1 bardak sut,4 ceviz,4 kuru kayisi
çok tempolu olmamak kaydıyla yaparım canımiste bütün mesele spor15:30 sade bir türk kahvesi tükettim yazmayi unutmusum
Bende kahvalti nerde digcektim ??? kahvalti yapsaydin o patatese sarmazdin bak inan... Tavsiyem Hatunlar 1 gün önceden kafanizda tasarlayin hatta yazin yarin menüm budur...cizgilerimizi cekersek icinde kaliriz...
cnm yürüyüs yapabilcekmisin ?? bak rocky haftasi geliyor
inşallah canımAslında bir basladinmi spor bağımlılık yapıyor. Sağlığın yerine gelsin yavaş yavaş başlarsınız bisiler yapmaya canim. Önce saglik
Vaoovvvvv acı yok kepten acı yok gazamız mübarek olsun hatunlar :)***Rocky Haftasi*** (17-24 Subat)
Evet poncik Takimim yine sizler icin düsündük tasindik. Yeni bir programm hazirladik. Kasimda ,,No Carb“ Haftamizda cok güzel basarilara imza atmistik (Takim ve bireysel birincilik bizdeydi).
Bu haftada hem beslenmemizi hemde Takimca cok ihmal ettigimiz sporlara daha cok agirlik verecegiz. Herkesden maximum performans bekliyorum. Cünkü saatlerimi verdim bu programmi bicimlendirmek icin. Taabiki yönetiminden onayindan gecmis olan bu programm rahatsizligi olanlarida düsünerek olusturulmustur. Hepinize güveniyor ve inaniyorum anlimizin akiyla bu isten cikacagimiza cok eminim.
Challenge
Durmadim tam 134 Sayfayi didik ettim...2008 den beri tüm 1 cilerin yüzdelerini inceleyip en yüksek Takim yüzdesini belirledim 2,52%.
Evet simdiye kadar en yüksek Takim yüzdesidir. Bu haftaki amacimiz bu yüzdeyi kirmak..
Bu yüzden herkesden en az 2% bir yüzde istiyoruz.
Beslenme
Beslenmemiz ,,No Carb“ Haftasina benzer olacaktir.
Ekmek (hertürlüsü)
Sehriye, Eriste, Makarna(hertür hamurdan yapilmis corbalik)
Patates, Misir
Pirinc,Bulgur
Hertürlü undan üretilmis ev yapimi veya hazir gidalar (pasta,kek,börek,lavas, kurabiye vesaire)
Bunlari bu hafta tüketmigcez.
Bu hafta tüketebilecegimiz karbonhydratlar:
Yulaf Ezmesi/ Keten Tohumu/Karabugday
Yesil/ Kirmizi mercimek/Yarma
Leblebi
Kuru meyveler
dut,frambuaz, cilek (dondurulmus)
Ananas
Evet bunlari tüketebilirsiniz ama günde 1 Karbon hakkiniz var yani o gün yesil mercimek salatasi tükettiyseniz... Protein iceceginize meyve atamazsiniz!
Her gün 1 ögün protein agirlikli olmasi gereklidir.
Misal: izgara tavuk + salata
haslama but + sebze corbasi
buglama balik+ salata
Protein agirlikli ögün icin alternativ olarak Protein icecekleride hazirliyabilirsiniz.*
Kakaolu protein icecegi (Spor sonrasi)
300gr süzme yogurt
100-200 ml su
200 ml 1,5% yagli süt
1 Yemek kasigi Kakao (Nesquik degil)
Tüm malzemeler blendirden gecirilir.
Ananasli protein icecegi(Spor öncesi)
200ml 1,5% süt
labne peyniri 200g
Ananas 60g
Frambuazli protein icecegi (Spor sonrasi)
Yogurt 1,5% (ev yogurduda olabilir) 200ml
Süt 200 ml
Frambuaz 100g
Mümkün mertebe ögün araliklarini uzun tutmaya calisalim.. ve gereksiz ara ögünlerden kacinmaya calisalim. 2 veya 3 ögünün en sagliklisi oldugunu ben degil cok uzman söyliyor bizde bu haftada uygulamaya gecelim.
*degisik Tariflere gerek duydugunuzda lütfen beni etiketleyin.
Spor
Neslihan, Amacsaglik,22prenses88 ve Lovedreams arkadaslarimiz rahatsizliklarin oldugunu belirtmislerdi. Onlarin spor Programmlari diger üyelerine nazaran free olacaktir.
Mazaretliler: 90 dk herhangi bir Spor her gün yapilacaktir.
Tayfam: 90dk (45dk kosu=tempolu yürüyüs, 15dk ip atlama, 30 dk
agirlik/jillian Tarzi sporlar) her gün yapilacaktir.
-Yaptiginiz agirlikli calismalari video ile yapmaniza tavsiye ederiz.. menünüz ile birlikte video linkide paylasilir.
Sporunuzu ise/okula gitmeyenler mümkün mertebe Sabah ac karnina yapmaniz uygun olacaktir.
Sabah vakti olmayanlar...cok gec vakte kalmadan aksam yapilan spor tüm günün yorgunlugunu atacak aksam yemegi olarak protein icecegi ile gününüzü kapatabilirsinz.
Bu kurallarla birlikte Hedefimiz 2,52 % yüzdeyi kirip ve spora artik önem vermemizi saglamak. Taabi tüm kk bizi konuscak hazirlikli olun
Gelelim neden ,,Rocky“ dedik bu Haftaya. Sartlar oldukca sert diyebiliriz. Her zorlandiginizda antremanin Rocky söyledigi sözler akliniza gelsin istedim ,, No pain“ yani: Aci yok !
Size inaniyorum ve güveniyorum.. saatlerce o yüzdeyi aradim. Cabami bosa cikartmayin. 10. Takim olarak Tahta kurulalim biz istersek basaramigcagimiz hicbirsey yoktur. Gazamiz mübarek olsun.
Bu hafta tüm Takimi kapsiyor ve 17.02.17 Cuma günü sabahindan itibaren uygulamaya koyulacaktir. Gazamiz mübarek olsun
Taabiiki görmedim duymadim olmasin..Nesli Han Enise07 Cansu-S A Aycaokurcan Firslayd Lovedreams @GoblininGelini Z zeyas 88prenses22 X xguzelayx diyetlife @Sakine_zeyneb sena Birumut55 S seymaduysak42 aminebusra A amacsaglik
Anlasildi tamammm
rocky haftasina verdigin yorum sanirimOyy oyyy inşallah ise yarar da
sporda zorlanırım sadece gerisini defalarca denemişliğim var***Rocky Haftasi*** (17-24 Subat)
Evet poncik Takimim yine sizler icin düsündük tasindik. Yeni bir programm hazirladik. Kasimda ,,No Carb“ Haftamizda cok güzel basarilara imza atmistik (Takim ve bireysel birincilik bizdeydi).
Bu haftada hem beslenmemizi hemde Takimca cok ihmal ettigimiz sporlara daha cok agirlik verecegiz. Herkesden maximum performans bekliyorum. Cünkü saatlerimi verdim bu programmi bicimlendirmek icin. Taabiki yönetiminden onayindan gecmis olan bu programm rahatsizligi olanlarida düsünerek olusturulmustur. Hepinize güveniyor ve inaniyorum anlimizin akiyla bu isten cikacagimiza cok eminim.
Challenge
Durmadim tam 134 Sayfayi didik ettim...2008 den beri tüm 1 cilerin yüzdelerini inceleyip en yüksek Takim yüzdesini belirledim 2,52%.
Evet simdiye kadar en yüksek Takim yüzdesidir. Bu haftaki amacimiz bu yüzdeyi kirmak..
Bu yüzden herkesden en az 2% bir yüzde istiyoruz.
Beslenme
Beslenmemiz ,,No Carb“ Haftasina benzer olacaktir.
Ekmek (hertürlüsü)
Sehriye, Eriste, Makarna(hertür hamurdan yapilmis corbalik)
Patates, Misir
Pirinc,Bulgur
Hertürlü undan üretilmis ev yapimi veya hazir gidalar (pasta,kek,börek,lavas, kurabiye vesaire)
Bunlari bu hafta tüketmigcez.
Bu hafta tüketebilecegimiz karbonhydratlar:
Yulaf Ezmesi/ Keten Tohumu/Karabugday
Yesil/ Kirmizi mercimek/Yarma
Leblebi
Kuru meyveler
dut,frambuaz, cilek (dondurulmus)
Ananas
Evet bunlari tüketebilirsiniz ama günde 1 Karbon hakkiniz var yani o gün yesil mercimek salatasi tükettiyseniz... Protein iceceginize meyve atamazsiniz!
Her gün 1 ögün protein agirlikli olmasi gereklidir.
Misal: izgara tavuk + salata
haslama but + sebze corbasi
buglama balik+ salata
Protein agirlikli ögün icin alternativ olarak Protein icecekleride hazirliyabilirsiniz.*
Kakaolu protein icecegi (Spor sonrasi)
300gr süzme yogurt
100-200 ml su
200 ml 1,5% yagli süt
1 Yemek kasigi Kakao (Nesquik degil)
Tüm malzemeler blendirden gecirilir.
Ananasli protein icecegi(Spor öncesi)
200ml 1,5% süt
labne peyniri 200g
Ananas 60g
Frambuazli protein icecegi (Spor sonrasi)
Yogurt 1,5% (ev yogurduda olabilir) 200ml
Süt 200 ml
Frambuaz 100g
Mümkün mertebe ögün araliklarini uzun tutmaya calisalim.. ve gereksiz ara ögünlerden kacinmaya calisalim. 2 veya 3 ögünün en sagliklisi oldugunu ben degil cok uzman söyliyor bizde bu haftada uygulamaya gecelim.
*degisik Tariflere gerek duydugunuzda lütfen beni etiketleyin.
Spor
Neslihan, Amacsaglik,22prenses88 ve Lovedreams arkadaslarimiz rahatsizliklarin oldugunu belirtmislerdi. Onlarin spor Programmlari diger üyelerine nazaran free olacaktir.
Mazaretliler: 90 dk herhangi bir Spor her gün yapilacaktir.
Tayfam: 90dk (45dk kosu=tempolu yürüyüs, 15dk ip atlama, 30 dk
agirlik/jillian Tarzi sporlar) her gün yapilacaktir.
-Yaptiginiz agirlikli calismalari video ile yapmaniza tavsiye ederiz.. menünüz ile birlikte video linkide paylasilir.
Sporunuzu ise/okula gitmeyenler mümkün mertebe Sabah ac karnina yapmaniz uygun olacaktir.
Sabah vakti olmayanlar...cok gec vakte kalmadan aksam yapilan spor tüm günün yorgunlugunu atacak aksam yemegi olarak protein icecegi ile gününüzü kapatabilirsinz.
Bu kurallarla birlikte Hedefimiz 2,52 % yüzdeyi kirip ve spora artik önem vermemizi saglamak. Taabi tüm kk bizi konuscak hazirlikli olun
Gelelim neden ,,Rocky“ dedik bu Haftaya. Sartlar oldukca sert diyebiliriz. Her zorlandiginizda antremanin Rocky söyledigi sözler akliniza gelsin istedim ,, No pain“ yani: Aci yok !
Size inaniyorum ve güveniyorum.. saatlerce o yüzdeyi aradim. Cabami bosa cikartmayin. 10. Takim olarak Tahta kurulalim biz istersek basaramigcagimiz hicbirsey yoktur. Gazamiz mübarek olsun.
Bu hafta tüm Takimi kapsiyor ve 17.02.17 Cuma günü sabahindan itibaren uygulamaya koyulacaktir. Gazamiz mübarek olsun
Taabiiki görmedim duymadim olmasin..Nesli Han Enise07 Cansu-S A Aycaokurcan Firslayd Lovedreams @GoblininGelini Z zeyas 88prenses22 X xguzelayx diyetlife @Sakine_zeyneb sena Birumut55 S seymaduysak42 aminebusra A amacsaglik
saolasin kuzum sen mazeretlisin yine 90 dk olsun sana uygun sporu yap istersen böl 45/45 cok agir geliyorsa sonucta dr tavsiyesi var... digerler aynen uyacaksporda zorlanırım sadece gerisini defalarca denemişliğim var
çok iyi gelecek bize eminim
kendi adıma çabanı boşa çıkarmamak adına çabalıyacağım
inşallah canım sabah akşam yaparım muhtemelensaolasin kuzum sen mazeretlisin yine 90 dk olsun sana uygun sporu yap istersen böl 45/45 cok agir geliyorsa sonucta dr tavsiyesi var... digerler aynen uyacakyer yerinden oyniycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?