- 7 Mart 2011
- 7.407
- 8.081
- 398
- 36
1 haftacık herkes kendini zorlasın bence2,4 verirsen cok müthis olur cnmasil olay Challenge yani Takimca cok kilo vermemiz mesele bu aslinda ondan zaten ilk basta yazili.. o hedefe ulasmak icin beslenme ve sporda düzenlemeler yapilcak.
Kaptanim içim rahat olacak emin ol çünkü yazdıklarına harfi harfine uyacagim ben 90 dk değil 120 dk yapacağım eeee gerisi Allahın bileceği işHatunlar siz Challenge okudunuz degilmi ?? herkesden en az 2% ortalama istendiKim her hafta 2% veriyor Hafife almayin bence. Takimin ortalamasi 2,52% gececek bunun neresi kolay biri anlatsin bende rahatliyayim
eminim sende cok büyük etkiler yaratacak yeni baslamis sayilirsin sen 2,4% rahat tutturursun.Valla kaptanım. BU benim için bir ilk olcak çünkü bir haftada bukadar kilo verdiğim hiç olmamıştı merakla sonucunu bekliyorum. Ama tabi bukadar sıkı bir diyet ve spor yapmamistim
vayyyy süpersin canımKaptanim içim rahat olacak emin ol çünkü yazdıklarına harfi harfine uyacagim ben 90 dk değil 120 dk yapacağım eeee gerisi Allahın bileceği iş
İnşeminim sende cok büyük etkiler yaratacak yeni baslamis sayilirsin sen 2,4% rahat tutturursun.
ben bilmem. madem kolay o yüzde 2% gecer heraldeKaptanim içim rahat olacak emin ol çünkü yazdıklarına harfi harfine uyacagim ben 90 dk değil 120 dk yapacağım eeee gerisi Allahın bileceği iş
Tamm kız bak ben sporu 180 dk ya çıkardım bak gör sendeben bilmem. madem kolay o yüzde 2% gecer heraldeyap kiz sen 120 dk yaparsan bende 150 dk yapcam evet burda kaptan cansu yine gaza gelmelerde seyrediyoruz
Ayy canim ya herkes kacamaksiz yaparsa bence cok kolay 2,52%geçmekHatunlar siz Challenge okudunuz degilmi ?? herkesden en az 2% ortalama istendiKim her hafta 2% veriyor Hafife almayin bence. Takimin ortalamasi 2,52% gececek bunun neresi kolay biri anlatsin bende rahatliyayim
150 miben bilmem. madem kolay o yüzde 2% gecer heraldeyap kiz sen 120 dk yaparsan bende 150 dk yapcam evet burda kaptan cansu yine gaza gelmelerde seyrediyoruz
180 miTamm kız bak ben sporu 180 dk ya çıkardım bak gör sende
ne yapiyorsun senTamm kız bak ben sporu 180 dk ya çıkardım bak gör sende
olan diğerlerine oluyorne yapiyorsun senben bilmem esim bilirdeyiz... o iddayi cogaltir digeri altta kalmiyor bu hafta cok eglencez bakiniz sekilde A da gibi
cumada boyle neseli oluruz inşallahne yapiyorsun senben bilmem esim bilirdeyiz... o iddayi cogaltir digeri altta kalmiyor bu hafta cok eglencez bakiniz sekilde A da gibi
artircakmisin sende yoksa. cikalim cikalim nirvanaya cikalim180 mi
Yapmışlığım var çok şükür hadi bakalım yok mu arttıranne yapiyorsun senben bilmem esim bilirdeyiz... o iddayi cogaltir digeri altta kalmiyor bu hafta cok eglencez bakiniz sekilde A da gibi
tmm sen ben sabah 90dk aksam 90 dk varmisinTamm kız bak ben sporu 180 dk ya çıkardım bak gör sende
nayıııırrrrrrrrrrrartircakmisin sende yoksa. cikalim cikalim nirvanaya cikalimbize böyle gaz lazimmis
Varım hatta 10 dk da kol egzersizı yapicamtmm sen ben sabah 90dk aksam 90 dk varmisin
iyi geceler canımTatli rüyalar kizlar ruyanizda beni görünben uyuyorum kizim dimdi bagirmaya baslar ennneeeee diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?