Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben de bunu merak ediyorum

cansutr kaptanım bende aynı şekilde beslenecegim zaten benziyor beslenme duzenime

yes bak mercimek corbasi oldugu icin protein iceceklerinde meyve koymak yok... cayda yesil cay olsun lütfen siyah cay zayiflamada pek faydali degil... yoksa gayet iyi rocky layik bir menü anlayisi
Spor tavsiyem kesinlikle Sabah ac karnina ama firsatiniz olmuyorsa taabiiki aksamda olur hem günün yorgunlugunu atarsiniz

Kepten kepten ses ses 1 2 kız zor dediğin bumuydu bende sandım 1 hafta aç kaldık
kiZ aynen yA korktugum gibi cikmadi

insallah cumaya kadar ayagim düzenliir sabah erkenden kalkip yaparim bende sporumu

Canım anlaşıldı tamm ben bide daha tok tutsun diye yumurtaya yulaf ezmesi katacagim :) şimdi bak aklıma geliyor meyve çayları içiyorum kuru kayısı ve kayısılı biberiyeli kuru kayısı yiyorum bu yüzden meyve yemeyecegim birde yag sadece zeytin yağı kullansam olur mu ada mi yasak yoksam

Ben akşam saat altı da yapabilirim kaptanım eşimin evde olması lazım. Ay çok heyecanlandım ya. Peki yüzde iki yapmamız için kaç kilo vermemiz gerekli

Kepten kepten ses ses 1 2 kız zor dediğin bumuydu bende sandım 1 hafta aç kaldık

kiZ aynen yA korktugum gibi cikmadi

insallah cumaya kadar ayagim düzenliir sabah erkenden kalkip yaparim bende sporumu

Hatunlar siz Challenge okudunuz degilmi ?? herkesden en az 2% ortalama istendi Kim her hafta 2% veriyor Hafife almayin bence. Takimin ortalamasi 2,52% gececek bunun neresi kolay biri anlatsin bende rahatliyayim

Son düzenleme:
Hatunlar siz Challenge okudunuz degilmi ?? herkesden en az 2% ortalama istendi Kim her hafta 2% veriyor Hafife almayin bence Takimin ortalamasi 2,52% gececek bunun neresi kolay biri anlatsin bende rahatliyayim
yani zor evet ama 1 haftada 4 kilo vermişliğim var
verebilirim inşallah

2,4 verirsen cok müthis olur cnm asil olay Challenge yani Takimca cok kilo vermemiz mesele bu aslinda ondan zaten ilk basta yazili.. o hedefe ulasmak icin beslenme ve sporda düzenlemeler yapilcak.
Valla kaptanım. BU benim için bir ilk olcak çünkü bir haftada bukadar kilo verdiğim hiç olmamıştı merakla sonucunu bekliyorum. Ama tabi bukadar sıkı bir diyet ve spor yapmamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…