Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

nayıııırrrrrrrrrrr
nolaamaaaaazzzzzzzzzz
simdi tugba damarima damarima basti yoksaaa 180 dk hic aklimdan gecmedi... tugba ve benim icin gecerli.. Takim 90 dk cnm ama araliksiz.mazeretliler bölebilir senin gibi.

Ne zaman bencil/gaddar davrandim ask olsun180 dk tüm takima dayatirmiyim ben hic

Bende artırmak isterdim kizlar ama 90 dakika nasıl duracak kızım diye kara kara düşünüyorum şimdiden. 150dk 180 dk süpersiniz, keşke benimde imkanım olsaydı.
herkez bir kolay buldu o yüzde bir 2,52 gecmesin o rekor yüzde kirilcak Takim olarak rekor bu cünkü 7 yildir baska Takim daha yüksegini yapamamis. merak etme kuzum bunun tekrari olcak yönetimden taleb var tekrarliycaz belli bir süre sonrada biraz daha zorlastircam artik

ip atlarken kulagima cinlatirsin hadi bakalim hodri meydan.... ama diyim 2 günde pes etmede yok cocuk yok misafir filan yetismedi
Tatlim ip atlayamiyorum ki ben ama bak 180 dk içinde leslee mekik yarım sınav var onları yapıyorum artık çok şükür

Kaptanim ben hesapladım 1.3 kilo kadar versem kafi veririm inşaAllah :)

Canım doksan dk cepte zorda olsa bir yolunu bulup yapacağım

Tatlim ip atlayamiyorum ki ben ama bak 180 dk içinde leslee mekik yarım sınav var onları yapıyorum artık çok şükür
neden ip atliyamiyorsun saglik sorunu beyan etmeyen herkes ip atliycak o yüzden sorduk önceden

Kaptanim ben hesapladım 1.3 kilo kadar versem kafi veririm inşaAllah :)
ben senden daha cok bekliyorum tatlim kafi diye birsey yok sen ne kadar verirsen kardir yani 2,5 yaparin herhal kolay sonucta

baya uzunmuş kahve yapıp öyle okuyayım en iyisi kara sevda yeni bitti daha ancak buraya odaklanabildim

neden ip atliyamiyorsun saglik sorunu beyan etmeyen herkes ip atliycak o yüzden sorduk önceden

ben senden daha cok bekliyorum tatlim kafi diye birsey yok sen ne kadar verirsen kardir yani 2,5 yaparin herhal kolay sonucta
Aaaa dedim ya kaptanim tırnak batması koşu uzun yürüyüş yapamıyorum ziplama da yapamıyorum bronşit im ve nefes darlığım var didim ben yaaaa taaaaaaammı

Aaaa dedim ya kaptanim tırnak batması koşu uzun yürüyüş yapamıyorum ziplama da yapamıyorum bronşit im ve nefes darlığım var didim ben yaaaa taaaaaaammı
birde dakkalari yükseltiyor... kizim sen nereye güveniyorsun nereyeeee sen cikardin 180 dk neyin kafasi bu neyin bu tirnak batmasinin ameliyati filan var diye biliyorum yada tedavisi varmi ? bronsit nefes darligi cok fena gecmis olsun...
atlamisim kusura bakma

Ah oldum olmam mi ameliyat ama işte bu gıcık olay tekrarlıyor maalesef bak bir örnek vereyim hemen önce ki gün kv ayağıma bastı yanlışlıkla parmağım koptu sandım 2 saat kivrandim acıdan dktr çok dikkat etmemi söyledi ameliyat çok zordu ya bölgesel uyuşma oldu ama felaket acı çektim korkuyorum tekrar batacak diye o yüzden temkinliyim
Çıkardım kaptanim 1 hafta dişimizi sıkacağız artık yapacak bişey yok

ben pes etmem su yüzdeyi bulmak heryerim tutulmustu...2008 den beri hep cesitli sekillerde yazilmis 1. Birinci...hatta eskiden toplam verilen kiloda yaziliyormus...ilgincti yani..eski yüzdelerimide gördüm 1 haftasinda 2,4% yapistirmisim eee Takimda yapar o zaman dedim
denemedeki bir kac arkadas sallantida güzel 70+ en az 15 kilo fazlasi olan arkadaslara rast gelirseniz cekinmeyin cagrin

İnşaAllah canım peki bu yüzde tüm grubumun kapsıyor liste dışı olanlarida yani bide EceZ nerde cansu da yok ortada

İnşaAllah canım peki bu yüzde tüm grubumun kapsıyor liste dışı olanlarida yani bide EceZ nerde cansu da yok ortada
farkindayim sadece ecez degil bir kac kisi daha yok A amacsaglik S seymaduysak42 ve @aminebusra (konustum düzelecek insallah) kayip araniyorsunuz kizlar
ecez ideal kilosuna ulasmis..cansuya belirtmis ben öyle biliyorum..bende devaminda kurcalamadim

evet tüm takimi kapsiyor herkez minimum 2% Hedef 2,52 kirmak yani 2,55 Takim ortalamasi güzel.. zaten bazilari 3,0% verir diye düsünüyorum.. ama en az 2%. tüm takimi kapsiyor... yani biri hepimizi bu hafta daha cok etkiliyor 1 kisi sabit olsa kilo olsa yanabiliriz.. o yüzden bu hafta cok farkli.

Son düzenleme:
Anladım keptenim :) hakkımızda hayırlısı olsun ben inanıyorum ki çok güzel rakamlar çıkacak ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…