- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Sende beni gör rakibemmmmTatli rüyalar kizlar ruyanizda beni görünben uyuyorum kizim dimdi bagirmaya baslar ennneeeee diye
simdi tugba damarima damarima basti yoksaaa 180 dk hic aklimdan gecmedi... tugba ve benim icin gecerli.. Takim 90 dk cnm ama araliksiz.mazeretliler bölebilir senin gibi.nayıııırrrrrrrrrrr
nolaamaaaaazzzzzzzzzz
ip atlarken kulagima cinlatirsinVarım hatta 10 dk da kol egzersizı yapicam
herkez bir kolay buldu o yüzde bir 2,52 gecmesinBende artırmak isterdim kizlar ama 90 dakika nasıl duracak kızım diye kara kara düşünüyorum şimdiden. 150dk 180 dk süpersiniz, keşke benimde imkanım olsaydı.
Tatlim ip atlayamiyorum ki benip atlarken kulagima cinlatirsinhadi bakalim hodri meydan.... ama diyim 2 günde pes etmede yok cocuk yok misafir filan yetismedi
Kaptanim ben hesapladım 1.3 kilo kadar versem kafi veririm inşaAllah :)herkez bir kolay buldu o yüzde bir 2,52 gecmesino rekor yüzde kirilcak Takim olarak rekor bu cünkü 7 yildir baska Takim daha yüksegini yapamamis. merak etme kuzum bunun tekrari olcak yönetimden taleb var tekrarliycaz belli bir süre sonrada biraz daha zorlastircam artik
Canım doksan dk cepte zorda olsa bir yolunu bulup yapacağımherkez bir kolay buldu o yüzde bir 2,52 gecmesino rekor yüzde kirilcak Takim olarak rekor bu cünkü 7 yildir baska Takim daha yüksegini yapamamis. merak etme kuzum bunun tekrari olcak yönetimden taleb var tekrarliycaz belli bir süre sonrada biraz daha zorlastircam artik
neden ip atliyamiyorsunTatlim ip atlayamiyorum ki benama bak 180 dk içinde leslee mekik yarım sınav var onları yapıyorum artık çok şükür
ben senden daha cok bekliyorum tatlimKaptanim ben hesapladım 1.3 kilo kadar versem kafi veririm inşaAllah :)
***Rocky Haftasi*** (17-24 Subat)
Evet poncik Takimim yine sizler icin düsündük tasindik. Yeni bir programm hazirladik. Kasimda ,,No Carb“ Haftamizda cok güzel basarilara imza atmistik (Takim ve bireysel birincilik bizdeydi).
Bu haftada hem beslenmemizi hemde Takimca cok ihmal ettigimiz sporlara daha cok agirlik verecegiz. Herkesden maximum performans bekliyorum. Cünkü saatlerimi verdim bu programmi bicimlendirmek icin. Taabiki yönetiminden onayindan gecmis olan bu programm rahatsizligi olanlarida düsünerek olusturulmustur. Hepinize güveniyor ve inaniyorum anlimizin akiyla bu isten cikacagimiza cok eminim.
Challenge
Durmadim tam 134 Sayfayi didik ettim...2008 den beri tüm 1 cilerin yüzdelerini inceleyip en yüksek Takim yüzdesini belirledim 2,52%.
Evet simdiye kadar en yüksek Takim yüzdesidir. Bu haftaki amacimiz bu yüzdeyi kirmak..
Bu yüzden herkesden en az 2% bir yüzde istiyoruz.
Beslenme
Beslenmemiz ,,No Carb“ Haftasina benzer olacaktir.
Ekmek (hertürlüsü)
Sehriye, Eriste, Makarna(hertür hamurdan yapilmis corbalik)
Patates, Misir
Pirinc,Bulgur
Hertürlü undan üretilmis ev yapimi veya hazir gidalar (pasta,kek,börek,lavas, kurabiye vesaire)
Bunlari bu hafta tüketmigcez.
Bu hafta tüketebilecegimiz karbonhydratlar:
Yulaf Ezmesi/ Keten Tohumu/Karabugday
Yesil/ Kirmizi mercimek/Yarma
Leblebi
Kuru meyveler
dut,frambuaz, cilek (dondurulmus)
Ananas
Evet bunlari tüketebilirsiniz ama günde 1 Karbon hakkiniz var yani o gün yesil mercimek salatasi tükettiyseniz... Protein iceceginize meyve atamazsiniz!
Her gün 1 ögün protein agirlikli olmasi gereklidir.
Misal: izgara tavuk + salata
haslama but + sebze corbasi
buglama balik+ salata
Protein agirlikli ögün icin alternativ olarak Protein icecekleride hazirliyabilirsiniz.*
Kakaolu protein icecegi (Spor sonrasi)
300gr süzme yogurt
100-200 ml su
200 ml 1,5% yagli süt
1 Yemek kasigi Kakao (Nesquik degil)
Tüm malzemeler blendirden gecirilir.
Ananasli protein icecegi(Spor öncesi)
200ml 1,5% süt
labne peyniri 200g
Ananas 60g
Frambuazli protein icecegi (Spor sonrasi)
Yogurt 1,5% (ev yogurduda olabilir) 200ml
Süt 200 ml
Frambuaz 100g
Mümkün mertebe ögün araliklarini uzun tutmaya calisalim.. ve gereksiz ara ögünlerden kacinmaya calisalim. 2 veya 3 ögünün en sagliklisi oldugunu ben degil cok uzman söyliyor bizde bu haftada uygulamaya gecelim.
*degisik Tariflere gerek duydugunuzda lütfen beni etiketleyin.
Spor
Neslihan, Amacsaglik,22prenses88 ve Lovedreams arkadaslarimiz rahatsizliklarin oldugunu belirtmislerdi. Onlarin spor Programmlari diger üyelerine nazaran free olacaktir.
Mazaretliler: 90 dk herhangi bir Spor her gün yapilacaktir.
Tayfam: 90dk (45dk kosu=tempolu yürüyüs, 15dk ip atlama, 30 dk
agirlik/jillian Tarzi sporlar) her gün yapilacaktir.
-Yaptiginiz agirlikli calismalari video ile yapmaniza tavsiye ederiz.. menünüz ile birlikte video linkide paylasilir.
Sporunuzu ise/okula gitmeyenler mümkün mertebe Sabah ac karnina yapmaniz uygun olacaktir.
Sabah vakti olmayanlar...cok gec vakte kalmadan aksam yapilan spor tüm günün yorgunlugunu atacak aksam yemegi olarak protein icecegi ile gününüzü kapatabilirsinz.
Bu kurallarla birlikte Hedefimiz 2,52 % yüzdeyi kirip ve spora artik önem vermemizi saglamak. Taabi tüm kk bizi konuscak hazirlikli olun
Gelelim neden ,,Rocky“ dedik bu Haftaya. Sartlar oldukca sert diyebiliriz. Her zorlandiginizda antremanin Rocky söyledigi sözler akliniza gelsin istedim ,, No pain“ yani: Aci yok !
Size inaniyorum ve güveniyorum.. saatlerce o yüzdeyi aradim. Cabami bosa cikartmayin. 10. Takim olarak Tahta kurulalim biz istersek basaramigcagimiz hicbirsey yoktur. Gazamiz mübarek olsun.
Bu hafta tüm Takimi kapsiyor ve 17.02.17 Cuma günü sabahindan itibaren uygulamaya koyulacaktir. Gazamiz mübarek olsun
Taabiiki görmedim duymadim olmasin..Nesli Han Enise07 Cansu-S A Aycaokurcan Firslayd Lovedreams @GoblininGelini Z zeyas 88prenses22 X xguzelayx diyetlife @Sakine_zeyneb sena Birumut55 S seymaduysak42 aminebusra A amacsaglik
Aaaa dedim ya kaptanim tırnak batması koşu uzun yürüyüş yapamıyorum ziplama da yapamıyorum bronşit im ve nefes darlığım var didim ben yaaaa taaaaaaammıneden ip atliyamiyorsunsaglik sorunu beyan etmeyen herkes ip atliycak o yüzden sorduk önceden
ben senden daha cok bekliyorum tatlimkafi diye birsey yok sen ne kadar verirsen kardir yani 2,5 yaparin herhal kolay sonucta
bende yesil cay koyayim kendime geleyim sonra derslere baksam biraz iyi olacakbaya uzunmuş kahve yapıp öyle okuyayım en iyisikara sevda yeni bitti daha ancak buraya odaklanabildim
birde dakkalari yükseltiyor... kizim sen nereye güveniyorsun nereyeeeeAaaa dedim ya kaptanim tırnak batması koşu uzun yürüyüş yapamıyorum ziplama da yapamıyorum bronşit im ve nefes darlığım var didim ben yaaaa taaaaaaammı
Ah oldum olmam mi ameliyat ama işte bu gıcık olay tekrarlıyor maalesef bak bir örnek vereyim hemen önce ki gün kv ayağıma bastı yanlışlıkla parmağım koptu sandım 2 saat kivrandim acıdan dktr çok dikkat etmemi söyledi ameliyat çok zordu ya bölgesel uyuşma oldu ama felaket acı çektim korkuyorum tekrar batacak diye o yüzden temkinliyimbirde dakkalari yükseltiyor... kizim sen nereye güveniyorsun nereyeeeesen cikardin 180 dk neyin kafasi bu neyin bu tirnak batmasinin ameliyati filan var diye biliyorum yada tedavisi varmi ? bronsit nefes darligi cok fena gecmis olsun...
atlamisim kusura bakma
ben pes etmemAh oldum olmam mi ameliyat ama işte bu gıcık olay tekrarlıyor maalesef bak bir örnek vereyim hemen önce ki gün kv ayağıma bastı yanlışlıkla parmağım koptu sandım 2 saat kivrandim acıdan dktr çok dikkat etmemi söyledi ameliyat çok zordu ya bölgesel uyuşma oldu ama felaket acı çektim korkuyorum tekrar batacak diye o yüzden temkinliyim
Çıkardım kaptanim 1 hafta dişimizi sıkacağız artık yapacak bişey yok
ben pes etmemsu yüzdeyi bulmak heryerim tutulmustu...2008 den beri hep cesitli sekillerde yazilmis 1. Birinci...hatta eskiden toplam verilen kiloda yaziliyormus...ilgincti yani..eski yüzdelerimide gördüm 1 haftasinda 2,4% yapistirmisim eee Takimda yapar o zaman dedim
denemedeki bir kac arkadas sallantida güzel 70+ en az 15 kilo fazlasi olan arkadaslara rast gelirseniz cekinmeyin cagrin
farkindayim sadece ecez degil bir kac kisi daha yok A amacsaglik S seymaduysak42 ve @aminebusra (konustum düzelecek insallah) kayip araniyorsunuz kizlarİnşaAllah canım peki bu yüzde tüm grubumun kapsıyor liste dışı olanlarida yani bide EceZ nerde cansu da yok ortada
Anladım keptenim :) hakkımızda hayırlısı olsun ben inanıyorum ki çok güzel rakamlar çıkacak ortayafarkindayim sadece ecez degil bir kac kisi daha yok A amacsaglik S seymaduysak42 veaminebusra (konustum düzelecek insallah) kayip araniyorsunuz kizlar
ecez ideal kilosuna ulasmis..cansuya belirtmis ben öyle biliyorum..bende devaminda kurcalamadim
evet tüm takimi kapsiyor herkez minimum 2% Hedef 2,52 kirmak yani 2,55 Takim ortalamasi güzel.. zaten bazilari 3,0% verir diye düsünüyorum.. ama en az 2%. tüm takimi kapsiyor... yani biri hepimizi bu hafta daha cok etkiliyor 1 kisi sabit olsa kilo olsa yanabiliriz.. o yüzden bu hafta cok farkli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?