Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aradiğim zihniyet budur kizlar

Cnm emeklerini görüyorum gurur duyuyorum seninle.ne güzel bir menü ne güzel sporda yapilmis

Ya sen muhteşemsin şu emeklerinin karşılıgını cuma günü boool eksilerle görüceksin inanıyorum

Tünaydin tayfam güzel bir pazar dilerim umarim keyifler yerindedir...bu hafta evet farkli bir haftatayiz ama biliyorum ki kendine inanan bize güvenen hirsli enerjik arkadaslarimiz pes etmiycek bizimle devam edecekler

Keyfimiz yerinde yerinde cok sukurrr az biraz halsizlik var o da olacak o kadar tartida iyi seyler gormek istiyorum sen nasilsinn

Keyfimiz yerinde yerinde cok sukurrr az biraz halsizlik var o da olacak o kadar tartida iyi seyler gormek istiyorum sen nasilsinn
Hahahha sohbetinize şurdan bi yerden dalıveriyim

Özellikle bakıyorum size bir süredir de sen bu azimle ne harikalar yaratırsın zaten.. sonucun ne olcak çok merak ediyorum

Ya siz ne mükemmel bi takımsınız ya

Hepinizin çabasını okudukça içim içime sığmadı cansutr yalnızca toparlanmamiz ve motive olmamiz icin uzuuun uzuuun ugrasti ve çabası boşa çıkmadı. önemli olan şu takım ruhunu, çabayı yakalayabilmekti hepiniz başardınız. Kiminiz belki boğuldu, sıkıntıya düstü biliyorum ve anlayabiliyorum ama eminim ki hepimiz iyi sonuclar alacağız

İyi ki bu takımdayım

Hahahha sohbetinize şurdan bi yerden dalıveriyim

Özellikle bakıyorum size bir süredir de sen bu azimle ne harikalar yaratırsın zaten.. sonucun ne olcak çok merak ediyorum

Insaallaahh bende cok merak ediyorum korkuyorum da ya bisey degismezse diye sonra olsun diyorum 100 gr da 100 gr dir.

Hamd olsun cnm bende halsizlik yok aslinda sadecd dünki isten yorgunluk var üzerimde. Omuzlar filan sizliyor biraz...onun disinda hersey iyi..hatta kendimi daha iyi hissediyorum uzun saatler menüler arasinda olunca bu bana iyi geliyor.. 2 öğünde bosuna sünnet degil

Sende iyiki varsin kuzum bazen cok yorucu olsada bu Takimda olmaktan bende cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…