İyiyim canim sağol sen nasılsın?Tünaydin canım nasılsın :)
İyiyim canim sağol sen nasılsın?
Aradiğim zihniyet budur kizlarNormalde de sadece oyle yapiyordum kahvaltiyi ekmege abaniyordum tabii kizimin alerjisinden dolayi..spordan sonra araliklarla uyudum kizim uyudikca yoksa katlanmak zordu ama suan iyiyim no problem bu haftayi iyi degerlendirip soyle 87 leri gormek istiyorumm onun iciin şaaaarrttttt
Sumelanin şifresi filmi vardı hiç izledin mi canım onu izlemediyseniz tavsiye ederim çok komik bi film orada esas oğlana nazar vardır diye kurşun dokecekler bir teyze geliyor işte oğlanın başından kurşun dökerken aynen şöyle diyor çok komik ya halen gülüyorum
Gözü olanın gözü g..tüme gözü olanın gözü g..tüme bizde mi öyle desek acaba nazar değmesin diye takimimiza
Cnm emeklerini görüyorumTünaydınlar, mutlu pazarlarrrDün yine bir koşturmacalı gün geçirdim ki giremedim foruma. Kendimi acayip yorgun hissediyorum bugün. Ama sabah 90 dk'lık yürüyüşümü yaptım. 9,5km, biraz ,iyi geldi aslında. Duşumu alıp eşimin hazırladığı kahvaltıyı yapınca iyice mayıştım.
Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 çeri dometesi
Öğlen
1 porsiyon kereviz
yoğurt
Akşam
1 porsiyon ıspanak
yoğurt
salata
Hepinizi öpüyorum
Ya sen muhteşemsinTünaydınlar, mutlu pazarlarrrDün yine bir koşturmacalı gün geçirdim ki giremedim foruma. Kendimi acayip yorgun hissediyorum bugün. Ama sabah 90 dk'lık yürüyüşümü yaptım. 9,5km, biraz ,iyi geldi aslında. Duşumu alıp eşimin hazırladığı kahvaltıyı yapınca iyice mayıştım.
Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 çeri dometesi
Öğlen
1 porsiyon kereviz
yoğurt
Akşam
1 porsiyon ıspanak
yoğurt
salata
Hepinizi öpüyorum
Tünaydin tayfamgüzel bir pazar dilerim umarim keyifler yerindedir...bu hafta evet farkli bir haftatayiz ama biliyorum ki kendine inanan bize güvenen hirsli enerjik arkadaslarimiz pes etmiycek bizimle devam edecekler
Bu aralar çok iyi ilerliyorsun ne çabuk sonuç aldıniyi yapmışsın
ben 300 gr vermişim inşallah hep böyle devam eder
Hahahha sohbetinize şurdan bi yerden dalıveriyimKeyfimiz yerinde yerinde cok sukurrr az biraz halsizlik var o da olacak o kadar tartida iyi seyler gormek istiyorum sen nasilsinn
Hahahha sohbetinize şurdan bi yerden dalıveriyim
Özellikle bakıyorum size bir süredir de sen bu azimle ne harikalar yaratırsın zaten.. sonucun ne olcak çok merak ediyorum
Neye odaklanırsan onu yaşarsın bence %2.5 garantiInsaallaahh bende cok merak ediyorum korkuyorum da ya bisey degismezse diye sonra olsun diyorum 100 gr da 100 gr dir.
Hamd olsun cnm bende halsizlik yok aslinda sadecd dünki isten yorgunluk var üzerimde. Omuzlar filan sizliyor biraz...onun disinda hersey iyi..hatta kendimi daha iyi hissediyorum uzun saatler menüler arasinda olunca bu bana iyi geliyor.. 2 öğünde bosuna sünnet degilKeyfimiz yerinde yerinde cok sukurrr az biraz halsizlik var o da olacak o kadar tartida iyi seyler gormek istiyorum sen nasilsinn
Sende iyiki varsin kuzumYa siz ne mükemmel bi takımsınız ya
Hepinizin çabasını okudukça içim içime sığmadıcansutr yalnızca toparlanmamiz ve motive olmamiz icin uzuuun uzuuun ugrasti ve çabası boşa çıkmadı. önemli olan şu takım ruhunu, çabayı yakalayabilmekti hepiniz başardınız. Kiminiz belki boğuldu, sıkıntıya düstü biliyorum ve anlayabiliyorum ama eminim ki hepimiz iyi sonuclar alacağız
İyi ki bu takımdayım
500 gr gitti çok şükür. inşallah bu hafta iyi bir sonuç bekliyorumBu aralar çok iyi ilerliyorsun ne çabuk sonuç aldın
acikmiyorsun sorun yok...spor ? su ? eklememissin cnm onlarada dikkat et özellikle su tüketimi cok önemli10 :00
2 dlm peynir
10 tane fındık
14:00
yarim tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
18:00
5 tane yer fıstığı
inşallah işe yararresmen Evrim gecirdi Hatun
aa evet unutmusumacikmiyorsun sorun yok...spor ? su ? eklememissin cnm onlarada dikkat et özellikle su tüketimi cok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?