Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hatunlar menum gelsin
Sabah 10.00
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
Kahvaltı 12.00
2 yumurtalı peynirli omlet
1 bardak çay
Öğlen 14.00
1 yeşil elma
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
Akşam 17.00
1 tavuk but fırında
1 kasa havuç salatası
2 lt su
180 dk spor (leslee mekik şınav squat kol dambl la)
Gece yatana kadar bitki çayları

Aradiğim zihniyet budur kizlar

Cnm emeklerini görüyorum gurur duyuyorum seninle.ne güzel bir menü ne güzel sporda yapilmis

Gerçekten emek veriyorum evet, sonuçlarını aldıkça da daha hırslanıyorum. Ve şunu da görüyorum artık, ne kadar yanlış beslemiyormuşum eskiden. Su hayatımda yok denecek kadar azmış mesela. Bir de kendimi çok su içiyorum zannederdim. Şu beslenme düzenimi tüm hayatıma yayabilsem aslında en büyük başarı bu olacak benim için. Güzel şeyler olacak bunu biliyorum:)))

Ya sen muhteşemsin şu emeklerinin karşılıgını cuma günü boool eksilerle görüceksin inanıyorum

İlk sınavım perşembe günü doktor kontrolünde benim :) sonrada cuma tartısı var. Ben inanıyorum kendime çünkü bu kilolar gitsin istiyorum. Offf çok kararlı gördüm kendimi su an şu saat itibariyle :) eşime inat mini etek giyeceğim:)))))

Bende iyi ki bu takımdayım iyi ki, seviyorum hepinizi

Rocky Haftasi
(Round 3)

Sabah 12:30
1 yumurta omlet
4dilim sucuk
9 zeytin
2 cherry domates
maydanoz
2,5 pecan cevizi

Aksam 20:30
Firinda brokoli
(hafif bir besamel
sos ile hazirlanmistir)

Spor: 85 dk (60dk yürüyüs(acikhava),15dk leslie, jillian shred 10 dk.
Su: 2,5 litre

Dipnot: Kabizlik sorunumdan kurtuldum...kahvaltinin yag oranindanmidir artik bilemiyorum.

Günaydııın

Nasılsınız canlar? İyisinizdir umarım..
Ben çook iyiyim sonunda 9 da olsa o 59 u görmek çok güzel bi duyguydu...

En yüksek 75 görmüştüm ve diyete ilk başladığımda 73.3 kiloydum. Takıma ilk geldiğimde 66.9 kiloydum gelir gelmez herkesle tanışmıştım, hemen benimsemiştim takımımı ve o zamanlar @lovedreams gruba ilk katıldığımda 59 kiloydum demişti bende özenerek ve unutsuzca ayy bana hayal gibi geliyor o rakamlar demistim hahahha şimdi çok az kaldi

Nasıl mutlu oldum nasıl... Tabi bu kiloların diyetsiz gidiyor olmasinin da faydasi var bu mutlulukta

Günaydın kızlar
kaçamaksız geçirdiğim nadir hafta sonlarından birini yaşadım. bu sebeple çok mutluyum

Kızlar çok mutluyum sizin adınıza ya Maasallah ne güzel gitti kilolarınız cansu tatlım 59 u gördün bak çok az kaldı hedefine gerçekten prenses tatlım sen bence bireysel birinci bile olabilirsin çok iyi bir rakam çıkarttın ortaya kızlar cumaya gümbür gümbür geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…