Cok heyecan yaptimCanım tekrar paylas ama bu sefer baştaki QUOTE yazılarını sil benim ismimin sil sonra doldur tekrar paylas olur mu tebrikler çok güzel gerçekten :)
Haklısın ama ben bile heyecanlandımCok heyecan yaptim
Bence biz gerçek bi grup olduk baksana nasıl rakamlar çıkıyor senide tebrik ederim canımYa kızlar muhtesemsiniz .... süper ötesi birseysiniz
Bizde seninle gurur duyuyoruz iyiki düşünmüşsün bak o kadar saat emeklerinin meyvesini topluyorsun canım keptenimGünaydinyüzdeler o kadar iyiki normal cuma tartisinin sonuclarini okuyorum sanki
Kaptan sizinle gurur duyuyor
Kaptan sizinle gurur duyuyor
Elinizden geleni yaptiginiz ve gayretiniz icin sizi tebrik ediyorum...cok gurur duydum cokksimdiden belli ,,No Carb" Rocky nin yaninda saygi ile eglir
sagol canimSen mutlu olmuycan da kim olcak prensesimiz şu giden kiloya bak
canim şu kilolardan bir an önce kurtulmak istiyorum. ve kaptanimin sayesinde bu hafta beni çok güzel motive edecekKızlar çok mutluyum sizin adınıza ya Maasallah ne güzel gitti kilolarınız cansu tatlım 59 u gördün bak çok az kaldı hedefine gerçekten prenses tatlım sen bence bireysel birinci bile olabilirsin çok iyi bir rakam çıkarttın ortaya kızlar cumaya gümbür gümbür geliyoruz
20 Şubat 2017
Pazartesi tartısıKızlar
cansutr (81,2/80,1/1,1) Enise07 (74.1/73.8/0.3) Nesli Han (83/82.1/0.9) - @Firslayd(//)
- @Degistir Kendini(//)
Lovedreams (52.3/51.8/0.5) Cansu-S (60.4/59.9/0.5) - @GoblininGelini (//)
- Z zeyas (//)
- X xguzelayx (83,3/83,0/0,3)
diyetlife (//) 88prenses22 (95.5/94.4/1.1) - H haayydee (89.85/88.3/1.55)
cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?