Gecmis olsun kuzum sonra bana özelden yaz lütfenGünaydın hanımlar sonunda evime kavuştum. Evim evim güzel evim.. Bu ara hepinizin maşallahı var. İnşallah cuma günüde bu başarıyı gösteririz
Neyse şimdilik bana müsade. 2 saatlik uykuyla duruyorum.. Gözlerim ağrıyor yorgunluktan
Onca şey içinde kilo vermeyi başardın ya20 Şubat 2017
Pazartesi tartısıKızlar
cansutr (81,2/80,1/1,1) Enise07 (74.1/73.8/0.3) Nesli Han (83/82.1/0.9) Firslayd (//) Degistir Kendini (//) Lovedreams (52.3/51.8/0.5) Cansu-S (60.4/59.9/0.5) - @GoblininGelini (//)
- Z zeyas (//)
- X xguzelayx (83,3/83,0/0,3)
diyetlife (//) 88prenses22 (95.5/94.4/1.1) - H haayydee (89.85/88.3/1.55)
cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
Diyet yapmadığın halde sabit çıkmışın ben olsam şimdiye artılari görmüştüm herhalde20 Şubat 2017
Pazartesi tartısıKızlar
cansutr (81,2/80,1/1,1) Enise07 (74.1/73.8/0.3) Nesli Han (83/82.1/0.9) Firslayd (//) Degistir Kendini (//) Lovedreams (52.3/51.8/0.5) Cansu-S (60.4/59.9/0.5) - @GoblininGelini (74.0/74.0/ sabit)
- Z zeyas (81,2/81,2/sabit)
- X xguzelayx (83,3/83,0/0,3)
diyetlife (//) 88prenses22 (95.5/94.4/1.1) - H haayydee (89.85/88.3/1.55)
cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
tskler cnm.. dün gece düzeltcektim sonuc listesi kapaliydi... ondan paylasim alaninada bosuna birsey yazmak istemedim.. ama düsündügün hatirlattigin icin cok saol canimsincansutr cansu paylaşımda baharın sizin takımla ilgili soruyu cevaplamayı unutma cnm
Masallah buu hafta bomba gibi geliyoruz kizlar
cok iyi gidiyorsun kuzum..Menum gelsin hanimlar
Sabah 7.30
1 kase yogurt
Ogle 13.30
Yesil mercimek corbasi
Aksam 18.30
Karnibahar yemegi
90 dk yuruyus+3.5 lt su
Canım diyet yapmıyorum ama uç gündür tüm gün ayaktayım hastanelerde kosturuyoruz Rabbim şifa versin en yakın zaman da yavrularima inş.Diyet yapmadığın halde sabit çıkmışın ben olsam şimdiye artılari görmüştüm herhaldene iradeniz varmis be
Canim benim Allah Safi ismiyle şifa versin inşallah.Cok üzüldüm senin adina insallah sende istedigin kiloya saglikli bi sekilde ulasirsin.Insallah yavrularinin ciddi bi rahatsizligi yoktur...Kızlar ben cuma günü listeye kilomu sonkez yazıp aranizdan ayrılacağım. Bu tempo bana uymadı malesef. Kaç gündür cansu kaptanla konuşuyoruz sağolsun ama en doğru karar bu olcak benim için.hersey için teşekkür ederim. Umarım buradaki herkes ideal kilosuna en yakın zamanda ulaşır.
Canım diyet yapmıyorum ama uç gündür tüm gün ayaktayım hastanelerde kosturuyoruz Rabbim şifa versin en yakın zaman da yavrularima inş.
Allah sifa versin cnm...ara ara gel bir halkimizi hatrimizi sor bizi unutma.. ben zaten korumam bitene kadar burda olurum sanirim helebi korumaya geceyimKızlar ben cuma günü listeye kilomu sonkez yazıp aranizdan ayrılacağım. Bu tempo bana uymadı malesef. Kaç gündür cansu kaptanla konuşuyoruz sağolsun ama en doğru karar bu olcak benim için.hersey için teşekkür ederim. Umarım buradaki herkes ideal kilosuna en yakın zamanda ulaşır.
Canım diyet yapmıyorum ama uç gündür tüm gün ayaktayım hastanelerde kosturuyoruz Rabbim şifa versin en yakın zaman da yavrularima inş.
Geçmiş olsun güzellik umarım geçeeer gider bi an önce şifa bulursunuz.Kızlar ben cuma günü listeye kilomu sonkez yazıp aranizdan ayrılacağım. Bu tempo bana uymadı malesef. Kaç gündür cansu kaptanla konuşuyoruz sağolsun ama en doğru karar bu olcak benim için.hersey için teşekkür ederim. Umarım buradaki herkes ideal kilosuna en yakın zamanda ulaşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?