Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gecmis olsun kuzum sonra bana özelden yaz lütfen ben birtürlü telefinda bulamadim

Onca şey içinde kilo vermeyi başardın ya

Diyet yapmadığın halde sabit çıkmışın ben olsam şimdiye artılari görmüştüm herhalde ne iradeniz varmis be

Kızlar ben cuma günü listeye kilomu sonkez yazıp aranizdan ayrılacağım. Bu tempo bana uymadı malesef. Kaç gündür cansu kaptanla konuşuyoruz sağolsun ama en doğru karar bu olcak benim için.hersey için teşekkür ederim. Umarım buradaki herkes ideal kilosuna en yakın zamanda ulaşır.
Diyet yapmadığın halde sabit çıkmışın ben olsam şimdiye artılari görmüştüm herhalde ne iradeniz varmis be
Canım diyet yapmıyorum ama uç gündür tüm gün ayaktayım hastanelerde kosturuyoruz Rabbim şifa versin en yakın zaman da yavrularima inş.

Canim benim Allah Safi ismiyle şifa versin inşallah.Cok üzüldüm senin adina insallah sende istedigin kiloya saglikli bi sekilde ulasirsin.Insallah yavrularinin ciddi bi rahatsizligi yoktur...

Allah sifa versin cnm...ara ara gel bir halkimizi hatrimizi sor bizi unutma.. ben zaten korumam bitene kadar burda olurum sanirim helebi korumaya geceyim Kapimiz herzaman acik gelip bir cayimizi icersin cnm

Geçmiş olsun güzellik umarım geçeeer gider bi an önce şifa bulursunuz.
İstediğin zaman yaz bize hatta sık sık yaz özletme yolun açık olsun, hayatından eksilen tek şey kiloların olsun...

Bize güzel veda ettiğin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…