Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hatunlar menum gelsin
Sabah 11.00
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
1yeşil elma
Kahvaltı 12.00
2 yumurtalı omlet
1fincan çay
Öğlen 14.00
2 fincan kayısılı ve biberiyeli yesil cay
Akşam 17.00
1 tabak kiymali karnabahar
180 dk spor (leslee mekik şınav squat kol dambl ve plates)
2 lt su
Gece yatana kadar bitki çayları

Geçmiş olsun canım tez zamanda yavruların sağlığına kavuşur sende idealini ulaşırsın arada gel olurmu sohbet ederiz :)

Yok artık

Bu menuyle hala hayattamisin sen tebrik ederim seni rakibemmm

Kizlar dünkü menüm
Sabah 11.00
1 kase mercimek çorbası
1 yumurta
5 zeytin

Aksam 16.30
1 kase yoğurt çorbası
1 domates
3 litre su spor olarak leslie

Bugunku menum

Sabah 10.00
5 fincan yesil cay
2 yumurtayla dereotlu peynirli omlet
1 domates
5 zeytin

Olgen 15.30
1 tabak kiymali ıspanak yemegi

Aksam 18 30
Q fincan türk kahvesi sekersiz

3 ltre su ve leslie kol bacak hareketleri mekik ve şinavimsi hareketler

Süpersin

Sende bişey yememissin tatlım afiyet olsun menü spor harika

Ne güzel menü ne güzel spor harikasın canım bu tempoyu bırakma düğüne kadar mükemmel bi hatun olacaksın sen eşinin dibi düşecek ağzı açık kalacak bak asıl iyice asıl

Canim benim Allah Safi ismiyle şifa versin inşallah.Cok üzüldüm senin adina insallah sende istedigin kiloya saglikli bi sekilde ulasirsin.Insallah yavrularinin ciddi bi rahatsizligi yoktur...

Allah sifa versin cnm...ara ara gel bir halkimizi hatrimizi sor bizi unutma.. ben zaten korumam bitene kadar burda olurum sanirim helebi korumaya geceyim Kapimiz herzaman acik gelip bir cayimizi icersin cnm

Geçmiş olsun canım tez zamanda yavruların sağlığına kavuşur sende idealini ulaşırsın arada gel olurmu sohbet ederiz :)
Çok sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Oğlum grip perswmbe gününden beri ateşini dusuremiyoruz bütün kan değerleri bozulmus crp yuksek.çok yipratmis dedi doktor üç gün içinde duzelmezse araştırma Hastanesi'ne sevk edecekler dua edin kızlar yavrum eridi resmen. Evde birde diş çıkarmaya çalışan bir minigim var oda ateşlendi ama onunki Dis yuzundenmis.oda Çok huysuz uykusuz istahsiz. Ben burada kendi sonumu hiç böyle hayal etmemistim ama şuara diyet düşünemiyorum malesef zaten yesemde bukadar strese yaramıyor. Arada gelirim bende katılirim muhAbbetlerinize kilom hakkında bilgi veririm inş. Hepinizi öpüyorum

Canım evladın rahatsızlığı bir anda mı çıkti yoksa bi belirti vs verdimi basit bi grip enfeksiyonuna benzemiyor yavrunu harab etmiş kuzum ya zor gercekten Allahım evlatlarımızı her türlü kötülüklerden korusun

Hayırlı geceler güzel takımım. Sporlar menüler bu hafta iyi gidiyorsunuz maşallah. Rocky haftası kararlaşyıtmamıza rağmen bende ne gayret kaldı nede motivasyon :-( annemlere gitmem zarzor yakaladığım sağlıklı yaşam düzenimi alt üst etti.

Bugün kü menümü hiç paylaşmayayım çok berbat bir gündü
Bir türlü doymak bilmedim. Yedikcede suçluluk hissettim suçluluk hissettikce daha çok yedim. Biliyorum çok sacma ama bende durum böyle.

Ciddi ciddi düşündüm galiba cuma yarışması bana iyi gelmedi. Denene süresi ne güzeldi nasıl olsa takıma dahil olmadım diye kafam rahattı.. Bu sefer de Yine kendi bildiğimi yapıyorum ama bu sefer suçluluk duygusu da var oda beni depresyona sokuyor yemek atakları geçirmemi sağlıyor..

Bir takımda kac kişi oluyor bilmiyorum ama yeni gelen arkadaşların deneme süresi bitince ben cuma yarışmasından cıkmak istiyorum..

Hepinize iyi geceler sizleri kocaman kocaman öpüyorum canlar.

yediklerini daha fazla spor yapıp kalori harcayarak telafi edebilirsin aslında. anneler her zaman mutfakta dolmalar, pastalar, börekler bulundururlar, oraya gidince dayanamamış olabilirsin ama o bi seferlikti, 2 gün içinde telafi edebilirsin onları.

bi de kendini baskı altında hissetme, aç kalman gerekmiyor ki, yine ye ama kalorisiz şeyler ye.
mesela öğleden sonra acıktın mı normal yemek yiyeceğine, diyet ton balığını yeşil salatanın içine kat onu ye, hem de koca bi kase hazırla önce gözünü sonra karnını doyur. aç kalmak zorunda değilsin, zaten aç kalarak değil sağlıklı beslenerek kilo verilmesi lazım.

bi de şunu düşün, ''bu sadece bi süreç. şimdi bunu yememem gerek ama zayıfladıktan sonra, yani bi kaç ay sonra bundan istediğim gibi yiyebilirim'' zayıfladıktan sonra diyeti bırakıp spora devam edersek zaten ne kadar yesekte kolay kolay kilo almayız.

zaten kilo vermenin yolu şuymuş, eğer gün içinde yaktığın kalori, aldığın kaloriden fazla olursa kilo vermeye başlarmışsın.

bi şeyi çok mu yemek istedin mesela, krizler ataklar geçirecek kadar? onun kalorisine bak, onu yedikten sonra o kalorinin iki katını yak sporla. yani bunları illa burda kal diye söylemiyorum, burdan gitsen de böyle yap.

Peki sen kararini vermis olarak gözüküyorsun. Üzgünüm.. Cuma günü bildirimini lütfen ihmal etme cünkü listedesin mecbur bildirimin gerekiyor bize..... Umarim biz olmadanda Hedefini ulasir kilolarina veda edersin Kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…