günaydın kuzu rocky haftası ne ola kiGünaydinnnn poncik takimimNasil gidiyor Rocky ? Keyifler yerindemi.. haftanin sonunda yani cuma aksam bitiriyoruz Rocky Haftasini... cuma menünüzde isterseniz fikriniz belirtiniz... Rocky olumlu yanlari olumsuz yanlari... bizlerede iyi bir isaret olur neyin iyi olup neyi belki düzeltmemiz gerektigi
Günaydinnnn poncik takimimNasil gidiyor Rocky ? Keyifler yerindemi.. haftanin sonunda yani cuma aksam bitiriyoruz Rocky Haftasini... cuma menünüzde isterseniz fikriniz belirtiniz... Rocky olumlu yanlari olumsuz yanlari... bizlerede iyi bir isaret olur neyin iyi olup neyi belki düzeltmemiz gerektigi
Cok güzel geciyor kendi adıma.Sadece spor yaparken zorlaniyoeum ama tartida eksileri gorunce daha da hirslaniyorum ben insallah az yada cok gidecek bu kilolaeGünaydinnnn poncik takimimNasil gidiyor Rocky ? Keyifler yerindemi.. haftanin sonunda yani cuma aksam bitiriyoruz Rocky Haftasini... cuma menünüzde isterseniz fikriniz belirtiniz... Rocky olumlu yanlari olumsuz yanlari... bizlerede iyi bir isaret olur neyin iyi olup neyi belki düzeltmemiz gerektigi
ooo cimcimem Hosgeldingünaydın kuzu rocky haftası ne ola kineler karıştırıyosunuz siz
hoşbulduk bebeğiiimmm bu hafta iki takımda kötüydü malum bi bakınayım dedim sizde durumlar nasıl diyeooo cimcimem Hosgeldinkiz sendenmi sakliycam dur senin icin yeniden yayinlarim
masallah hersey yolunda o zamanHayirli sabahlarr kaptayynim hamdolsun ben iyiyim bi sıkinti yok,oldugunda da kizim da uyuyorsa bende hemen uyuyorum zaten :)) canim biseyler istedikce tartiya cikiyorum boyle deli deli seyler..nefsim zorluyor.zaten kizim icin yaptigum diyetten dolayi pek fazla yeme secenegin yoktu da evvelden de ekmege abaniyordum simdi o da yok vucut şok şok şoklarda
menün yikiliyor melegimGünaydın canlarim.
20 şubat menü
11:30 2 haşlanmış yumurta, 1 parca süzme peynir , 5-6 zeytin, 1 domates , 1 bardak ayran, 1 yeşil elma
17:30 haşlanmış tavuk göğüslü yeşil salata yanina 1 bardak ayran
120 dk spor ( 45 dk leslie ,15 dk göğüs-kol-bel hareketleri, 60 dk yürüyüş.)
2 lt su.
iste hedefledigim buyduCok güzel geciyor kendi adıma.Sadece spor yaparken zorlaniyoeum ama tartida eksileri gorunce daha da hirslaniyorum ben insallah az yada cok gidecek bu kilolae
dün tartimiz vardi sen o listenin son haline bak sayfalardan gecmise git simdi paylasmiyimhoşbulduk bebeğiiimmm bu hafta iki takımda kötüydü malum bi bakınayım dedim sizde durumlar nasıl diye
biz resmen dibi gördük bu hafta
owww fazla sert olmuş***Rocky Haftasi*** (17-24 Subat)
Evet poncik Takimim yine sizler icin düsündük tasindik. Yeni bir programm hazirladik. Kasimda ,,No Carb“ Haftamizda cok güzel basarilara imza atmistik (Takim ve bireysel birincilik bizdeydi).
Bu haftada hem beslenmemizi hemde Takimca cok ihmal ettigimiz sporlara daha cok agirlik verecegiz. Herkesden maximum performans bekliyorum. Cünkü saatlerimi verdim bu programmi bicimlendirmek icin. Taabiki yönetiminden onayindan gecmis olan bu programm rahatsizligi olanlarida düsünerek olusturulmustur. Hepinize güveniyor ve inaniyorum anlimizin akiyla bu isten cikacagimiza cok eminim.
Challenge
Durmadim tam 134 Sayfayi didik ettim...2008 den beri tüm 1 cilerin yüzdelerini inceleyip en yüksek Takim yüzdesini belirledim 2,52%.
Evet simdiye kadar en yüksek Takim yüzdesidir. Bu haftaki amacimiz bu yüzdeyi kirmak..
Bu yüzden herkesden en az 2% bir yüzde istiyoruz.
Beslenme
Beslenmemiz ,,No Carb“ Haftasina benzer olacaktir.
Ekmek (hertürlüsü)
Sehriye, Eriste, Makarna(hertür hamurdan yapilmis corbalik)
Patates, Misir
Pirinc,Bulgur
Hertürlü undan üretilmis ev yapimi veya hazir gidalar (pasta,kek,börek,lavas, kurabiye vesaire)
Bunlari bu hafta tüketmigcez.
Bu hafta tüketebilecegimiz karbonhydratlar:
Yulaf Ezmesi/ Keten Tohumu/Karabugday
Yesil/ Kirmizi mercimek/Yarma
Leblebi
Kuru meyveler
dut,frambuaz, cilek (dondurulmus)
Ananas
Evet bunlari tüketebilirsiniz ama günde 1 Karbon hakkiniz var yani o gün yesil mercimek salatasi tükettiyseniz... Protein iceceginize meyve atamazsiniz!
Her gün 1 ögün protein agirlikli olmasi gereklidir.
Misal: izgara tavuk + salata
haslama but + sebze corbasi
buglama balik+ salata
Protein agirlikli ögün icin alternativ olarak Protein icecekleride hazirliyabilirsiniz.*
Kakaolu protein icecegi (Spor sonrasi)
300gr süzme yogurt
100-200 ml su
200 ml 1,5% yagli süt
1 Yemek kasigi Kakao (Nesquik degil)
Tüm malzemeler blendirden gecirilir.
Ananasli protein icecegi(Spor öncesi)
200ml 1,5% süt
labne peyniri 200g
Ananas 60g
Frambuazli protein icecegi (Spor sonrasi)
Yogurt 1,5% (ev yogurduda olabilir) 200ml
Süt 200 ml
Frambuaz 100g
Mümkün mertebe ögün araliklarini uzun tutmaya calisalim.. ve gereksiz ara ögünlerden kacinmaya calisalim. 2 veya 3 ögünün en sagliklisi oldugunu ben degil cok uzman söyliyor bizde bu haftada uygulamaya gecelim.
*degisik Tariflere gerek duydugunuzda lütfen beni etiketleyin.
Spor
Neslihan, Amacsaglik,22prenses88 ve Lovedreams arkadaslarimiz rahatsizliklarin oldugunu belirtmislerdi. Onlarin spor Programmlari diger üyelerine nazaran free olacaktir.
Mazaretliler: 90 dk herhangi bir Spor her gün yapilacaktir.
Tayfam: 90dk (45dk kosu=tempolu yürüyüs, 15dk ip atlama, 30 dk
agirlik/jillian Tarzi sporlar) her gün yapilacaktir.
-Yaptiginiz agirlikli calismalari video ile yapmaniza tavsiye ederiz.. menünüz ile birlikte video linkide paylasilir.
Sporunuzu ise/okula gitmeyenler mümkün mertebe Sabah ac karnina yapmaniz uygun olacaktir.
Sabah vakti olmayanlar...cok gec vakte kalmadan aksam yapilan spor tüm günün yorgunlugunu atacak aksam yemegi olarak protein icecegi ile gününüzü kapatabilirsinz.
Bu kurallarla birlikte Hedefimiz 2,52 % yüzdeyi kirip ve spora artik önem vermemizi saglamak. Taabi tüm kk bizi konuscak hazirlikli olun
Gelelim neden ,,Rocky“ dedik bu Haftaya. Sartlar oldukca sert diyebiliriz. Her zorlandiginizda antremanin Rocky söyledigi sözler akliniza gelsin istedim ,, No pain“ yani: Aci yok !
Size inaniyorum ve güveniyorum.. saatlerce o yüzdeyi aradim. Cabami bosa cikartmayin. 10. Takim olarak Tahta kurulalim biz istersek basaramigcagimiz hicbirsey yoktur. Gazamiz mübarek olsun.
Bu hafta tüm Takimi kapsiyor ve 17.02.17 Cuma günü sabahindan itibaren uygulamaya koyulacaktir. Gazamiz mübarek olsun
Taabiiki görmedim duymadim olmasin..Nesli Han Enise07 Cansu-S A Aycaokurcan Firslayd Lovedreams @GoblininGelini Z zeyas 88prenses22 X xguzelayx diyetlife H haayydee
@hedef52
du hemen gidip bakıyorumdün tartimiz vardi sen o listenin son haline bak sayfalardan gecmise git simdi paylasmiyimdeger
kiz biz ne kadar dibe batsakda düsünce kalkiyoruz...küllerimizden doguyoruzben takimima güveniyorum onlar beni mahcup etmezler... hersey güzel olacak 10 Takimla olunca
insallah cnm evet biraz ama sadece 7 gün Takima inandigim güvendigim icin sorun yaratmaz sandim ki bir kac kisiyle yollarimiz ayrildi.. ne yapalim can sagligi... bu gerekli birseydi.... kimse spor yapmiyordu...o cikolata benim o börek senin böylede olmazdi... bu 1 hafta toparlanmamiz bazi aliskanlari edinmemiz icindi..owww fazla sert olmuş
ama böyle seyler gerekiyo bazen bende ufak bi konusma yaptım takımda herkes kendine gelsin diye. henüz disiplini sağlayamadım tam olarak ama yavas yavas olcak hersey inşallah bi bakmışsın ilk 3 e beraber girmişiz
20 Şubat 2017
Pazartesi tartısıKızlar
cansutr (81,2/80,1/1,1) Enise07 (74.1/73.8/0.3) Nesli Han (83/82.1/0.9) Firslayd (73.8/73.4/0.4) - @Degistir Kendini(//)
Lovedreams (52.3/51.8/0.5) Cansu-S (60.4/59.9/0.5) - @GoblininGelini (74.0/74.0/ sabit)
- Z zeyas (81,2/81,2/sabit)
- X xguzelayx (83,3/83,0/0,3)
diyetlife (//) 88prenses22 (95.5/94.4/1.1) - H haayydee (89.85/88.3/1.55)
cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
Anlayışın için sağol kaptanım. Cuma günü bildirimi yapacağım. Sende artık listeyi ona göre ayarlarsın.Peki sen kararini vermis olarak gözüküyorsun. Üzgünüm.. Cuma günü bildirimini lütfen ihmal etme cünkü listedesin mecbur bildirimin gerekiyor bize..... Umarim biz olmadanda Hedefini ulasir kilolarina veda edersinKendine iyi bak
kizzz sen ne yapyorsun 2 ke bildirim yapmayinca atiyorum de acimam de sacmalama milletin hakkina giriyorsun olur mu öyle sey asla taviz verme cuma 13:00 yazan yazdi yazmayaninda canina oku ceza ver 2 kez diskalifiye et gitsin.du hemen gidip bakıyorum
ben kendi adıma üzülerek söylüyorum ki biz bu hafta da toparanamayız. ya geçen perşembe akşamı yazdım düzenli bildirim yapılsın diye bi arkadas dedi ki ben izine ayrılcam tm yarın bildirim yap izine ayırayım dedim ne ses cıktı ne soluk e her hafta bi kaç kişi bildirim yapmayınca takım yüzdesi düşüyo sonra cumartesi gelip özür diliyolar iş işten geçince
2.ye yazmayanı izine ayırıyorum hakka girdiğimi biliyorum farkındayım ama kimseye de kıyamıyorum ya bi kızım cok emek veriyo hiç artı da görmediklerim var bi kısımda hiç sallamıyo menülere bakıyorum hep dandik bizim takım karışık biraz bnde işlerden fırsat bulup düzenleme yapamıyorum ilk fırsatta el atıcma durumakizzz sen ne yapyorsun 2 ke bildirim yapmayinca atiyorum de acimam de sacmalama milletin hakkina giriyorsun olur mu öyle sey asla taviz verme cuma 13:00 yazan yazdi yazmayaninda canina oku ceza ver 2 kez diskalifiye et gitsin.
bende bir süre sesimi cikaramadim sinavlardin birde is vardi ama ilk firsatta yaptirstim rocky2.ye yazmayanı izine ayırıyorum hakka girdiğimi biliyorum farkındayım ama kimseye de kıyamıyorum ya bi kızım cok emek veriyo hiç artı da görmediklerim var bi kısımda hiç sallamıyo menülere bakıyorum hep dandik bizim takım karışık biraz bnde işlerden fırsat bulup düzenleme yapamıyorum ilk fırsatta el atıcma duruma
Bir anda çıktı canım işte perşembe günü ateşlendi birdenbire. bakalım bu gece ateşlenmedi inş normale dönüyor. Normal bir grip değilmiş zaten canım çok ağır bir virusmus aman dikkat edin yavrulariniza. Bugün tekrar gitcez bakalım doktora. Hepinize hayırlı günlerCanım evladın rahatsızlığı bir anda mı çıkti yoksa bi belirti vs verdimi basit bi grip enfeksiyonuna benzemiyor yavrunu harab etmiş kuzum ya zor gercekten Allahım evlatlarımızı her türlü kötülüklerden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?