bende bir süre sesimi cikaramadim sinavlardin birde is vardi ama ilk firsatta yaptirstim rockyhic spor yapmayan insanlar 90 dk altinda spor yapmiyor hayir cnm Takim en önemlisi eger 1 kisi takimin hakkina giriyorsa haddini bildireceksin.. harcama digerlerine.... denemede girdilermi bir yola giriyorlar... sonrasinda 2 chance filan... ben biraz acimasizim... ama yalniz karar vermem yardimcilarimda...sans verelim derler...öyle öyle... yoksa ben ne istedigimi biliyorum yürüdügümüz yol belli uymayanlar yoldan cekilir bu kadar basit Hayatim cok emek veriyoruz..bunu görmezlerse saygilari yoksa+ seni mahcup ederlerse senin yapacagin birsey kalmiyor... ancak kapiyi gösterebilirsin...ilerde beni anliycaksin...cok hak vereceksin
Yolun açık olsun güzel umarım verebilirsin kilolarını... Sende böyle bir etki bıraktığımız için üzgünüm.Hayırlı geceler güzel takımım. Sporlar menüler bu hafta iyi gidiyorsunuz maşallah. Rocky haftası kararlaşyıtmamıza rağmen bende ne gayret kaldı nede motivasyon :-( annemlere gitmem zarzor yakaladığım sağlıklı yaşam düzenimi alt üst etti.
Bugün kü menümü hiç paylaşmayayım çok berbat bir gündü
Bir türlü doymak bilmedim. Yedikcede suçluluk hissettim suçluluk hissettikce daha çok yedim. Biliyorum çok sacma ama bende durum böyle.
Ciddi ciddi düşündüm galiba cuma yarışması bana iyi gelmedi. Denene süresi ne güzeldi nasıl olsa takıma dahil olmadım diye kafam rahattı.. Bu sefer de Yine kendi bildiğimi yapıyorum ama bu sefer suçluluk duygusu da var oda beni depresyona sokuyor yemek atakları geçirmemi sağlıyor..
Bir takımda kac kişi oluyor bilmiyorum ama yeni gelen arkadaşların deneme süresi bitince ben cuma yarışmasından cıkmak istiyorum..
Hepinize iyi geceler sizleri kocaman kocaman öpüyorum canlar.
Sağol canısı ne demek 10. Takımın yeri ayrı benim için. Hepimizin amacı belli. İnşallah sağlıklı bir şekilde ulaşırız hedeflerimize.Yolun açık olsun güzel umarım verebilirsin kilolarını... Sende böyle bir etki bıraktığımız için üzgünüm.
Ve beni the fast diet ile tanıştırdığın için sonsuz teşekkürler... arada uğra buraya özletme kendini
herzaman kapimiz acik tatlimSağol canısı ne demek 10. Takımın yeri ayrı benim için. Hepimizin amacı belli. İnşallah sağlıklı bir şekilde ulaşırız hedeflerimize.
The fast diet nasilmis ben de tanismak istiyorum :)))Yolun açık olsun güzel umarım verebilirsin kilolarını... Sende böyle bir etki bıraktığımız için üzgünüm.
Ve beni the fast diet ile tanıştırdığın için sonsuz teşekkürler... arada uğra buraya özletme kendini
Hepsini bi anda içmek hem zararlıymış hem bi ise yaramıyormus yudum yudum gün boyu iç 1 litrelik şişeyle gezdir yanindakızlar şu ağzına kadar doluydu yarısını içtim, bu fotoğrafı çektikten sonra da biraz içtim, ama ben birazdan kursa gideceğim ve ikide bir lavaboya gitmem gerekecek dersten ikide bir nasıl çıkarım bilmiyorum her gün bu sorunu yaşıyorum sizce hangi saatlerde içmem gerekir acaba bi düzen tutturamadım bu konuda
Eki Görüntüle 1957165
:) hahah seve seve anlatırımThe fast diet nasilmis ben de tanismak istiyorum :)))
Afiyet olsun canım menü cok hafif gerçektenMenüm
geç kalktik bugün kahvaltı yapmadım
12:00
2 parça tavuk
17:00
2 parca tavuk
1 kase yoğurt
18:00
10 tane fındık
2 lt su
spor yapamadim. saatlerce ayakta kaldim . şuan belim ve bacaklarim inanilmaz derecede ağrıyor. ama ağrım hafiflerse en azından 40 dk yaparim
Sağol canımAfiyet olsun canım menü cok hafif gerçekten
senin menün de supermisBugunku menum
Sabah 09.00
1 bardak süt
Yarim kase yoğurt
2 tatli kasigi keten tohumu
Öğle yemeği yogurt
Aksam 18.00
2 dal taze soğan
3 kucuk tavuk baget
3 litre su 3 fincan yesil cay birazdan spora baslayacagim
ben dün gece kuru meyveler yiyip uydum üstüne su ictim sabahda kolaylikla ciktim cnmMenum gelsin
Sabah 7.30
1 kase yogurt
Ogle 13.30
Karninbahar yemegi
Aksam
Pirasa yemegi
Haslama but
3lt su spor henuz yapamadim..
Afedersiniz ama kabizimne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?