Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende acımasız olmalıyımmm görüşürüz canım bende biraz

Yolun açık olsun güzel umarım verebilirsin kilolarını... Sende böyle bir etki bıraktığımız için üzgünüm.

Ve beni the fast diet ile tanıştırdığın için sonsuz teşekkürler... arada uğra buraya özletme kendini

Sağol canısı ne demek 10. Takımın yeri ayrı benim için. Hepimizin amacı belli. İnşallah sağlıklı bir şekilde ulaşırız hedeflerimize.

kızlar şu ağzına kadar doluydu yarısını içtim, bu fotoğrafı çektikten sonra da biraz içtim, ama ben birazdan kursa gideceğim ve ikide bir lavaboya gitmem gerekecek dersten ikide bir nasıl çıkarım bilmiyorum her gün bu sorunu yaşıyorum sizce hangi saatlerde içmem gerekir acaba bi düzen tutturamadım bu konuda

Hepsini bi anda içmek hem zararlıymış hem bi ise yaramıyormus yudum yudum gün boyu iç 1 litrelik şişeyle gezdir yaninda

The fast diet nasilmis ben de tanismak istiyorum :)))
:) hahah seve seve anlatırım
Bi tanıdığım bu diyetle zayıflamış biraz değiştirerek de olsa... En son düğününde görmüştüm gelinlik bulamamislar bi tane büyük beden bulmuslar o da kapanmamis arkasina parça yapılmıstı şimdi zayıf.
Yanlış hatirlamiyorsam Güzel de bu diyetle 20 ye yakın kilo vermis. Kurallardan uzak bi diyet. Sadece haftada 3 gün 500 kalori besleniyorsun 4 gün ne istersen yiyorsun. Bir de 16:8 kuralına dikkat edersen yani yemege basladiktan 8 saat sonra yemeyi bitirirsin ve tekrar 16 saat sonra yemeye baslarsan saşırtıcı sonuçlar almak mümkün

kızlar bugünü kendime ve oğluma ayirdim. saatlerce gezdik dolastik. bana çok iyi geldi. Bugünlerde önümden neler geciyor nelerama yemiyorumçok şükür çok mecbur kaldığım bir durum olmadisadece dünden beri canım inanilmaz derecede Şerbetli tatlı istiyor. 8 li rakamlari görürsem ödül yapacağım kendime

Menüm
geç kalktik bugün kahvaltı yapmadım
12:00
2 parça tavuk

17:00
2 parca tavuk
1 kase yoğurt

18:00
10 tane fındık

2 lt su
spor yapamadim. saatlerce ayakta kaldim . şuan belim ve bacaklarim inanilmaz derecede ağrıyor. ama ağrım hafiflerse en azından 40 dk yaparim

Afiyet olsun canım menü cok hafif gerçekten

Bugunku menum

Sabah 09.00
1 bardak süt
Yarim kase yoğurt
2 tatli kasigi keten tohumu

Öğle yemeği yogurt

Aksam 18.00

2 dal taze soğan
3 kucuk tavuk baget

3 litre su 3 fincan yesil cay birazdan spora baslayacagim

Hanimlarrr menüler cok güzel

20.02.2017

Sabah 11:30
1 yumurta omlett
3-4 dilim sucuk
1,5 pecan cevizi
9 zeytin
maydanoz

Aksam 19:40
Firinda Brocolli
hafif besamelli
kavrulmamis ceviz+
cashew

Gece: 00:00
2 kuru kayisi
2 kuru erik
2 incir

Su: 2 litre
Spor: 30 dk yürüyürüs

Aksami daha tüketmedim.. ardindan spor salanonu gitmeyi planliyorum. Rocky güzelce uygulayan herkeze cok tsk ederim... sizinle bu yolda degil yürümek kosucagimiza artik daha cok inaniyorum.. iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…