Çok az yemissin canim yanina salata eklersen daha kolay geçer günün.Menüm
geç kalktik bugün kahvaltı yapmadım
12:00
2 parça tavuk
17:00
2 parca tavuk
1 kase yoğurt
18:00
10 tane fındık
2 lt su
spor yapamadim. saatlerce ayakta kaldim . şuan belim ve bacaklarim inanilmaz derecede ağrıyor. ama ağrım hafiflerse en azından 40 dk yaparim
kahvaltıyı biraz cesirlendir kuzum. Aksam yoğurt ekleyebilirsin.Bugunku menum
Sabah 09.00
1 bardak süt
Yarim kase yoğurt
2 tatli kasigi keten tohumu
Öğle yemeği yogurt
Aksam 18.00
2 dal taze soğan
3 kucuk tavuk baget
3 litre su 3 fincan yesil cay birazdan spora baslayacagim
Canım AC karna yoğurt pek önerilmez kahvaltini daha sağlam yapmalısın.Menum gelsin
Sabah 7.30
1 kase yogurt
Ogle 13.30
Karninbahar yemegi
Aksam
Pirasa yemegi
Haslama but
3lt su spor henuz yapamadim..
Afedersiniz ama kabizimne yapabilirim
Çok guzel menu bebeğim spor az ama.Hanimlarrrmenüler cok güzel
20.02.2017
Sabah 11:30
1 yumurta omlett
3-4 dilim sucuk
1,5 pecan cevizi
9 zeytin
maydanoz
Aksam 19:40
Firinda Brocolli
hafif besamelli
kavrulmamis ceviz+
cashew
Gece: 00:00
2 kuru kayisi
2 kuru erik
2 incir
Su: 2 litre
Spor: 30 dk yürüyürüs
haklisin canim ama ben hem salata pek sevmiyorum. hemde beni çok aciktiriyor. çok acikmadikca yememeye karar verdimÇok az yemissin canim yanina salata eklersen daha kolay geçer günün.
kahvaltıyı biraz cesirlendir kuzum. Aksam yoğurt ekleyebilirsin.
hadi ya ben sürahinin yarısını bi seferde diğer yarısını da diğer seferde içiyordumHepsini bi anda içmek hem zararlıymış hem bi ise yaramıyormus yudum yudum gün boyu iç 1 litrelik şişeyle gezdir yaninda
kızlar şu ağzına kadar doluydu yarısını içtim, bu fotoğrafı çektikten sonra da biraz içtim, ama ben birazdan kursa gideceğim ve ikide bir lavaboya gitmem gerekecek dersten ikide bir nasıl çıkarım bilmiyorum her gün bu sorunu yaşıyorum sizce hangi saatlerde içmem gerekir acaba bi düzen tutturamadım bu konuda
Eki Görüntüle 1957165
bende seni merak etmeye baslamistim cnm daraltmak istemedimm... ama nerelerde diye düsündüm durdum... menün cok güzel sporda öyleGüzel takımım iyi geceler, vertigo sebebiyle hastaneye yatırdı doktorum. Bugün çıktım hastaneden. Kendimi gayet iyi hissediyorum çok şükür. Dün kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın nolur.
Diyetime dikkat ettim ama
Kahvaltı
1 adet yumurtadan omlet
Beyaz peynir
Öğlen
Yoğurt
Salata
Mercimek çorbası
Akşam
Izgara köfte
Salata
Yoğurt
Yürüyüşümu evde yaptım. 90 dk yürüdüm. Yarın hem yürüyüş hemde spor salonunda calısıcam. Herşeye rağmen cumaya bomba gibi geliyorum
Geçmişi okudum ama tartı listesine dikkatli bakmadım dur bakiyim hemen canımbende seni merak etmeye baslamistim cnm daraltmak istemedimm... ama nerelerde diye düsündüm durdum... menün cok güzel sporda öylebu ara gecmisi okudunmu pazartesi tartimizi gördünmü
bende seni merak etmeye baslamistim cnm daraltmak istemedimm... ama nerelerde diye düsündüm durdum... menün cok güzel sporda öylebu ara gecmisi okudunmu pazartesi tartimizi gördünmü
bu ara gecmis olsun tatlim umarim daha iyisin bir sorun yok insallah. 600 gr gitmis buda güzel su son 2 günü degerlendirelimBu takımda olmak bir harikabende şuan itibariyle 95.4 kg'yum :) dedim ya cumaya gümbür gümbür geliyoruzzzzzz
maydonoz ve limon var şimdilik cildimi daha iyi hissediyorum o kadarCanım iyi geceler, bunun içinde neler var? Bir de faydasını gördün mü?
senin adına çok sevindim canimGünaydın güzel takımım
Bugün çok mutlu uyandim... Uzuuun süredir kendime 22 şubatta 58 olcam diyordum ve bugün 58lerde uyandim...
İmkansızdı ama çekim yasası gerçekleşti
Günaydın canım bu aralar bende pek bi rahatım benden de gidiyor bugün pastalardan böreklerden geri alirim kesinGünaydınız güzeller. Çok şükür bende bugün piskolojik olarak kendimi çok daha iyi hissediyorum. herkese bol sporlu sağlıklı enerjik gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?