Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kendimi bugun cookk halsiz hissediyorum ve uyusuk bildiginiz garfield gibiyimm oyyyhhhhh
nedense ben de öyleyim halbuki kahvaltıda yumurta yeşil çay keten tohumu gibi proteinler sağlıklı şeyler yiyorum sırf diyet yapıcam derken halsiz kalmayım diye, ama nedense bugün hep yatasım var, havalar da ısınmaya başladı üff hiç sevmem sıcak havaları yapış yapış çok terliyorum mevsim geçişi bunalımında da olabiliriz belki millet kışa girerken depresyona girer ben yaza girerken giriyorum

Burasi da oyle bi de basik gri gibi etraf belki de ondan.sanirim ondan evet evet kesin ondan

Hatunlar menum gelsin
Sabah 10.20
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
Kahvaltı 11.00
2 yumurta 1 dilim suzme ve 1 dilim kaşar peynirli omlet
2 kaşık yoğurt
2bardak çay
Araöğün 13.00
2 fincan kayısılı ve biberiyeli cay
1 kuru kayısı
2 kuru incir
1 yeşil elma
Öğlen 14.30
1 tabak pirasa
2 kaşık yoğurt
Akşam 17.30
1 tabak pirasa
2.5 litre su
180 dk spor (leslee mekik şınav squat kol dambl la çalıştım ve plates)
Gece yatana kadar bitki çayları

gözlerim kör oldu kiz araya bir satir bos biraksana hersey cok iyi cumaya

gözlerim kör oldu kiz araya bir satir bos biraksana hersey cok iyi cumaya
Teşekkür ederim canım alışkanlık ya ne bilim hep böyle yazıyordum ya bundan sonra boşluk koyarım keptenim bende ara öğün yediklerim fazla geldi gibi sandım bu gün canım inanılmaz tatlı çekti kuru meyveler le gecistirdim kurtardım paçayı
İnşaAllah canım bu hafta 1. Olacağız çok eminim

bilemigcem listede olan 2 kisi ayrilcak + 2 kiside pazartesi günü sabitdi... bakalim cuma belli olur listeyide hazir ettim zaten. dünkü menüm spormda yikiliyorduda kimse yorumlaamadi sonra kaptan niye menü paylasmiyor
rocky bir sessizlik getirdi takim bana tripmi atiyor nedir cözemedim gitti

Ben geldimmmmm, kızımı uyuttum eşimi işe yolcu ettim ohhhh rahatım kimsede yok yani. Şimdi ben size bugünümü bi özet geçeyim. Saat sabah 07:30'da 9 km'lik tempolu yürüyüşümü yapıp eve geldim. Evi sildim supurdum. Kahvaltı ve öğlen yemeği sonrasında kızımı anneme bırakıp spor salonuna gittim. 1 saat 15 dk kol-bacak-karın-sirt çalıştırdı spor hocası. Sonra sauna ve ortalama 15 dk yüzme yaptıktan sonra kızımı alıp eve geldim. Akşam yemeği telasesi de bittikten sonra kızımı yıkadım ve yatırdım.

Ve menüm gelsin

Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Maydanoz
Salatalık
Domates

Öğlen yemeği
Light ton balıklı salata
Yoğurt

Ara
2 kuru incir

Akşam
Fırında karnıbahar
Yoğurt
Yeşil salata

Tüm bu kosturmaca içinde bugün hayatimda ilk defa çikolata krizine girdim. Hayatımda diyorum çünkü ben cikolata sevmem. 100 yıl görmesem aramam yani. Hele nutella falan ağzıma surmuslugum yok ama bugün delirdim resmen. Neden oldu bilmiyorum ama kuru incir ile yatistirdim kendimi. Tabi 2lt suyumu da ihmal etmedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…