nedense ben de öyleyim halbuki kahvaltıda yumurta yeşil çay keten tohumu gibi proteinler sağlıklı şeyler yiyorum sırf diyet yapıcam derken halsiz kalmayım diye, ama nedense bugün hep yatasım var, havalar da ısınmaya başladı üff hiç sevmem sıcak havaları yapış yapış çok terliyorum mevsim geçişi bunalımında da olabiliriz belkiKendimi bugun cookk halsiz hissediyorum ve uyusuk bildiginiz garfield gibiyimm oyyyhhhhh
Kuru incir, kuru kayisi,kuru erik gibi birseyler tüketmeye calis 2 hurmada olabilir...Kendimi bugun cookk halsiz hissediyorum ve uyusuk bildiginiz garfield gibiyimm oyyyhhhhh
Yaa canım benimEki Görüntüle 1957603 Eki Görüntüle 1957604
İyi ki doğdun bitanemmmm. Seni çok seviyorum....
@Cansu-S
nedense ben de öyleyim halbuki kahvaltıda yumurta yeşil çay keten tohumu gibi proteinler sağlıklı şeyler yiyorum sırf diyet yapıcam derken halsiz kalmayım diye, ama nedense bugün hep yatasım var, havalar da ısınmaya başladı üff hiç sevmem sıcak havaları yapış yapış çok terliyorum mevsim geçişi bunalımında da olabiliriz belkimillet kışa girerken depresyona girer ben yaza girerken giriyorum
Kuru incir, kuru kayisi,kuru erik gibi birseyler tüketmeye calis 2 hurmada olabilir...
nasil yoklugun belli oldu anlatamamHatunlar neredesiniz ya sesiniz soluğunuz çıkmıyor 2 gun yoktum alt tarafı :)
nasil yoklugun belli oldu anlatamam
gözlerim kör oldu kiz araya bir satir bos biraksanaHatunlar menum gelsin
Sabah 10.20
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
Kahvaltı 11.00
2 yumurta 1 dilim suzme ve 1 dilim kaşar peynirli omlet
2 kaşık yoğurt
2bardak çay
Araöğün 13.00
2 fincan kayısılı ve biberiyeli cay
1 kuru kayısı
2 kuru incir
1 yeşil elma
Öğlen 14.30
1 tabak pirasa
2 kaşık yoğurt
Akşam 17.30
1 tabak pirasa
2.5 litre su
180 dk spor (leslee mekik şınav squat kol dambl la çalıştım ve plates)
Gece yatana kadar bitki çayları
Teşekkür ederim canım alışkanlık ya ne bilim hep böyle yazıyordum ya bundan sonra boşluk koyarımgözlerim kör oldu kiz araya bir satir bos biraksanahersey cok iyi cumaya
bilemigcem listede olan 2 kisi ayrilcak + 2 kiside pazartesi günü sabitdi... bakalim cuma belli olur listeyide hazir ettim zaten. dünkü menüm spormda yikiliyordudaTeşekkür ederim canım alışkanlık ya ne bilim hep böyle yazıyordum ya bundan sonra boşluk koyarımkeptenim bende ara öğün yediklerim fazla geldi gibi sandım bu gün canım inanılmaz tatlı çekti kuru meyveler le gecistirdim kurtardım paçayı
İnşaAllah canım bu hafta 1. Olacağız çok eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?