- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Evet abartmadan yersek masum sayılırbiliyor musun annem de yarın gel çiğ köfte yapalım dedi de karasızım
aslında en masumu
evet abartmayalım marulla da gayet güzelEvet abartmadan yersek masum sayılır
Ben önceden lavaş la yerdim şimdi marul la yiyorum dağa lezzetli oluyor
menün de spor da süper canım afiyet olsunIyi geceler forumun en azimli, en iradeli ve en başarılı hatunları. Bugün kıl payı yetiştim valla aklım çıktı. Hesabı yaparken ellerim titriyordu tuşları karıştırdım valla. 12:57...12:58.....ayy heyecan yaptım çok fena nedense.
Ben bugün sabah erkenden 1.5 saat yürüdüm= 9km. Hergün aynı güzergah zaten. Sonra spor salonuna gittim. 1 saat 15 dk kol-bacak-karın çalışıp 15 dakikada yüzdükten sonra hoşafım çıktıktan sonra eve geldim.
Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 adet ceviz
Salatalık
Beyaz peynir ve maydanozdan oluşan salata
Öğlen yemeği
Kereviz yemeği
Yogurt
Akşam yemeği
Ispanak
Yoğurt
Salata
Spor toplami = 180 dakika
evet abartmayalım marulla da gayet güzel
ayy evet az daha unutuyordukhic agiz tadiniz yok... cigköfteyi taabiiki tek marulla saracaksin üzerine limonu bolca boca edeceksin
o nasil bir spor salonu hem salon + yüzme havuzu cok kiskandim cokkIyi geceler forumun en azimli, en iradeli ve en başarılı hatunları. Bugün kıl payı yetiştim valla aklım çıktı. Hesabı yaparken ellerim titriyordu tuşları karıştırdım valla. 12:57...12:58.....ayy heyecan yaptım çok fena nedense.
Ben bugün sabah erkenden 1.5 saat yürüdüm= 9km. Hergün aynı güzergah zaten. Sonra spor salonuna gittim. 1 saat 15 dk kol-bacak-karın çalışıp 15 dakikada yüzdükten sonra hoşafım çıktıktan sonra eve geldim.
Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 adet ceviz
Salatalık
Öğlen yemeği
Kereviz yemeği
Yogurt
Akşam yemeği
Ispanak
Yoğurt
Salata
cnm kusursuz oldugu icin yorumliycak birsey yok yani süpersin...bu hafta yüzdeler ortaligi yiktigi gecti, cifte kavrulmus misali....sasirttik olay bu herkesin yüzdesi cok cok iyidi o yüzden... ,,Basarmak kendini sasirtmaktir. Basariniz ne kadar sasirtiyorsa, o kadar karizmatiktir'' Evet bu Hafta Imirzanogullari, Tatlituglar, Özcevitler biraz sönük kaldilar yanimizdaIyi geceler forumun en azimli, en iradeli ve en başarılı hatunları. Bugün kıl payı yetiştim valla aklım çıktı. Hesabı yaparken ellerim titriyordu tuşları karıştırdım valla. 12:57...12:58.....ayy heyecan yaptım çok fena nedense.
Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 adet ceviz
Salatalık
Öğlen yemeği
Kereviz yemeği
Yogurt
Akşam yemeği
Ispanak
Yoğurt
Salata
Allah seni kahretmesin hic etap listesine bakmiyorsun kizim 70 de olacam cok yakinda
o nasil bir spor salonu hem salon + yüzme havuzu cok kiskandim cokk72 yada 70 olunca ödül olarak yüzmeye basliycam
cnm kusursuz oldugu icin yorumliycak birsey yok yani süpersin...bu hafta yüzdeler ortaligi yiktigi gecti, cifte kavrulmus misali....sasirttik olay bu herkesin yüzdesi cok cok iyidi o yüzden... ,,Basarmak kendini sasirtmaktir. Basariniz ne kadar sasirtiyorsa, o kadar karizmatiktir'' Evet bu Hafta Imirzanogullari, Tatlituglar, Özcevitler biraz sönük kaldilar yanimizda
bu kadar yeter a dostlar yarin fabrika ayarlarina geri dönelim... mütevazi, azimli, hirsli caliskan filan... yeterince simardik
bebegim zaten yüzdesi 2% gecenler 1 ödül yemegi varValla ne diyim komple bir spor salonu, büyük bir yaşam alanının içinde diyebilirim. İçinde spor salonu, fitness, zumba,plates için ayrı salonlar, sauna,yüzme havuzu ve alt kısımda profesyonel ağırlık ekipmanları var. Evime baya uzak aslında ama sunduğu imkanlar çok iyi. Hergün gidiyorum şuan ama kızıma hiç vakit ayırmaz oldum. Salı gününe kadar full gidicem salı hem diyette hem sporda tatil yapıp kızımla anne-kız günü yapıcaz. Dışarıda kahvaltı Bursa'daki oyun cafeleri ve salonları artık Allah ne verdiyse gezicez. Sonrada 2 günde 1 gidicem salona. Amam yürüyüş standart tabi
Rocky haftası işi yaradı, herkes elinden gelenin en iyisi yaptı. İnsan emeklerinn karşılığını rakamlarla da görünce memnun oluyor tabi ki. Umarım ayni motivasyon ve azim ile devam ederiz. Salı günü 1 kase fırın sütlaç yiycem valla. Diyetisyenimde vermişti zaten ama yememiştim, bu hafta ödül vericem kendime :))))
Günaydinlar citirlarimbiliyorim keyifler gicir gecen hafta kendi vücüdümüz hakkinda ögrendiklerimizi uygulamaya calisalim...herzamanki Hedefimiz Takimlar arasinda ilk 3 te olmayi tutturalim
Günaydın canlarımGünaydın canlarım
Dünkü başarınızın tadını çıkartın bugün unutmayın
İnşaAllah canım inşaAllahHedefe son 4 mü
Şubattan da tam 58le ciksam yeter rahat etcemİnşaAllah canım inşaAllahsen de müthişsin bak Şubat çıkmadan 58 ı gördün bal kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?