Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler forumun en azimli, en iradeli ve en başarılı hatunları. Bugün kıl payı yetiştim valla aklım çıktı. Hesabı yaparken ellerim titriyordu tuşları karıştırdım valla. 12:57...12:58.....ayy heyecan yaptım çok fena nedense.

Ben bugün sabah erkenden 1.5 saat yürüdüm= 9km. Hergün aynı güzergah zaten. Sonra spor salonuna gittim. 1 saat 15 dk kol-bacak-karın çalışıp 15 dakikada yüzdükten sonra hoşafım çıktıktan sonra eve geldim.

Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 adet ceviz
Salatalık
Beyaz peynir ve maydanozdan oluşan salata

Öğlen yemeği
Kereviz yemeği
Yogurt

Akşam yemeği
Ispanak
Yoğurt
Salata

Spor toplami = 180 dakika

menün de spor da süper canım afiyet olsun

o nasil bir spor salonu hem salon + yüzme havuzu cok kiskandim cokk 72 yada 70 olunca ödül olarak yüzmeye basliycam

cnm kusursuz oldugu icin yorumliycak birsey yok yani süpersin...bu hafta yüzdeler ortaligi yiktigi gecti, cifte kavrulmus misali....sasirttik olay bu herkesin yüzdesi cok cok iyidi o yüzden... ,,Basarmak kendini sasirtmaktir. Basariniz ne kadar sasirtiyorsa, o kadar karizmatiktir'' Evet bu Hafta Imirzanogullari, Tatlituglar, Özcevitler biraz sönük kaldilar yanimizda
bu kadar yeter a dostlar yarin fabrika ayarlarina geri dönelim... mütevazi, azimli, hirsli caliskan filan... yeterince simardik

o nasil bir spor salonu hem salon + yüzme havuzu cok kiskandim cokk 72 yada 70 olunca ödül olarak yüzmeye basliycam

Valla ne diyim komple bir spor salonu, büyük bir yaşam alanının içinde diyebilirim. İçinde spor salonu, fitness, zumba,plates için ayrı salonlar, sauna,yüzme havuzu ve alt kısımda profesyonel ağırlık ekipmanları var. Evime baya uzak aslında ama sunduğu imkanlar çok iyi. Hergün gidiyorum şuan ama kızıma hiç vakit ayırmaz oldum. Salı gününe kadar full gidicem salı hem diyette hem sporda tatil yapıp kızımla anne-kız günü yapıcaz. Dışarıda kahvaltı Bursa'daki oyun cafeleri ve salonları artık Allah ne verdiyse gezicez. Sonrada 2 günde 1 gidicem salona. Amam yürüyüş standart tabi

Rocky haftası işi yaradı, herkes elinden gelenin en iyisi yaptı. İnsan emeklerinn karşılığını rakamlarla da görünce memnun oluyor tabi ki. Umarım ayni motivasyon ve azim ile devam ederiz. Salı günü 1 kase fırın sütlaç yiycem valla. Diyetisyenimde vermişti zaten ama yememiştim, bu hafta ödül vericem kendime :))))

bebegim zaten yüzdesi 2% gecenler 1 ödül yemegi var sütlacla kalma az o baska birsey daha ekliyebilirsin rahat ol.. hak ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…