- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Vuvvvvvvv şımarıyorum bakŞubattan da tam 58le ciksam yeter rahat etcemsonra bende adim adim senin gibi fıstık olcam
Üzgünüm yardimci olamiycaz maalesef Takim dolu katilmak isteyenler topigine yazabilirsin. Basarilar dilerimHanımlar merhaba takımda yeriniz varmı?
tskler tatlimKızlar süpersiniz ,hepinizi tebrik ederim kutlarım basarinizi azminizi
Başarılarınızın sağlıkla devamını dilerim
Harikasıniz
Ah ah napayim keptenim ban yemem galiba ters bişey yazmadım kimselere de catmadim ben masumumtskler tatlim
Lovedreams gözüm üzerinde bdv de takiliyorsun gözümden kacmadi dikkatli ol ban yersen bozusuruz
Ah ah napayim keptenim ban yemem galiba ters bişey yazmadım kimselere de catmadim ben masumumne güzel almanyada duvara çivi çıksan anında polis geliyo derler doğrumu
Babana çok güldüm canımaksamnan birkere ben ceviz kirdimda 7-8 yil önce aksam dedigim 21-22 arasi 22.10 gece kapiyi polise actim vallah geri zekali komsu uyarmadi bile yan tarafimizda oturuyorlar altimizda üstümüzde kimse yok ama yanimizda...birde ......... kadin babamin adini verdi garibim gece ise gitcek mecbur uyandirdik polise hesab verdi kapida öyle uyku semesi ki..baba polis diyorum onlar kim diyor yani evet dogru diyebiliriz.. benim evim vesairede diyemezsin.. 22-06:00 arasi cit cikmiycak....benim isyerimi dahi sikayet edilmis aksam 22 den sonrada atik basini calistirdigimiz icin koskoca dükkana yasak geldi sen ne diyorsun
Tesekkur ederim canım en kısa zamanda paylaşacağım.506. Etap birincisiNesli Han tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
benim hic isimli kurdelem olmadiTesekkur ederim canım en kısa zamanda paylaşacağım.
Saol kuzum. Senin birinci oldugun donem Bahar yoktu ne yazık ki. Yine bir atak bekliyorum senden kuzu.benim hic isimli kurdelem olmaditekrar tebrikler cnm
halledersin canımGünaydın kuzularrrrrr dünkü rehavetten ötürü +400 gr fazla çıktımama yarına kadar hallederim spora yükleneceğim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?