Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tskler tatlim
Lovedreams gözüm üzerinde bdv de takiliyorsun gözümden kacmadi dikkatli ol ban yersen bozusuruz
Ah ah napayim keptenim ban yemem galiba ters bişey yazmadım kimselere de catmadim ben masumum ne güzel almanyada duvara çivi çıksan anında polis geliyo derler doğrumu

Ah ah napayim keptenim ban yemem galiba ters bişey yazmadım kimselere de catmadim ben masumum ne güzel almanyada duvara çivi çıksan anında polis geliyo derler doğrumu
aksamnan birkere ben ceviz kirdimda 7-8 yil önce aksam dedigim 21-22 arasi 22.10 gece kapiyi polise actim vallah geri zekali komsu uyarmadi bile yan tarafimizda oturuyorlar altimizda üstümüzde kimse yok ama yanimizda...birde ......... kadin babamin adini verdi garibim gece ise gitcek mecbur uyandirdik polise hesab verdi kapida öyle uyku semesi ki..baba polis diyorum onlar kim diyor yani evet dogru diyebiliriz.. benim evim vesairede diyemezsin.. 22-06:00 arasi cit cikmiycak....benim isyerimi dahi sikayet edilmis aksam 22 den sonrada atik basini calistirdigimiz icin koskoca dükkana yasak geldi sen ne diyorsun

Ba
Babana çok güldüm canım keşke o polisler burda olsa bak orada bi kadın yorum yazdı polisin verdiği cevap fıkra gibi napalim adamımı asalim demiş tovbeestagfirullah

bugünkü menüm

sabah 10.30 4 tane haşlanmış yumurta, çeri domates, salatalık, aysberk ve maydonozdan oluşan bol limonlu salata, bi kase pulbiberli yoğurt

15.00 bi bardak yağsız süt

17.30 yulaf ezmeli yoğurt bi kase

19.00 bi tabak sebzeli patlıcan yemeği, üzerine yoğurt dökülmüş halde :)

1,5 litre su (daha yatana kadar vakit var)

1,5 saat yürüyüş (arkadaşa oturmaya giderken eşofmanla ve spor ayakkabıyla gittim, ordan dönerken normalde tramvayla geldiğim yolu yürüyüş yaparak geldim, böylelikle yürüyüşü aradan çıkarmış oldum :) )

30 dk trambolin

15 dk mekik, squat, kol bacak egzersizleri

30 dk zumba dansları

Iyi geceler guzeller. Sabahın köründen beri ayaktayım dermanim kalmadi gerçekten. Yürüyüş+spor salonu+ev temizliği+kızımla dışarı çıktık+yemek hazırlığı+camasir asma+kizin banyosu + duş ve sonunda popom koltuk yüzü gördü

Bugünkü menüm
Kahvaltı
Beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
Maydanoz
1 adet çeri domatesinden oluşan salata

Öğlen yemeği
Tavuklu yeşil salata
Ayran

Akşam yemeği
Izgara et
Salata
Yoğurt

9 km yürüyüş (90 dk)
Spor salonunda kol-bacak-karın-sırt ve yüzme (90 dk)

180 dk toplam.

ben de dün gün boyu temizlik yaptım eşyaların altlarını falan temizledim yerlerini değiştirdim iyi bir spor olmuştur bana sabahta 50 dk yürüyüş yapmıştım resmen pertim çıktıserbest günümde 200 gr almışım çok yedim çok yedim dedim ama eskiye oranla baya az yemişim meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…