- 8 Kasım 2014
- 4.868
- 10.592
- 408
kizlar günümü bir kisa özetliyeyim
sabah 11 gibi kalkip...okulun yolunu tutup bir toplantiya katildim..ordan ciktim eve geldim...yemek yedim sonra ise gittim 1 saat evelde isten ciktim... günden hicbirsey anlamadimitiraf ediyorum rockyde yalan oldu...Yarin ayin 1 yeni baslangiclar icin cok iyi bir motivasyon baska nedir bu sessizlik hayirdir ? yogunluktan mi... yoksa sevmiyormusunuz burayi
Çok geçmiş olsunnn canımben grip oldum yatak döşek haldeyimkalkıp iki lokma bişeyler yiyip ilaç alıp geri yatıyorum o süre zarfında da hep nane limon içiyorum bana mısın demedi hala hastalık
teşekkür ederim, insan sağlığı bozulunca anlıyor sağlığının kıymetini cidden. spordan sonra duş almayı geciktirmeyip terimi üstümde soğutmasaydım belki bu kadar kötü olmazdım, ama o an sağlıklısın ya ''aman yaa bişey olmaz'' diyorsunÇok geçmiş olsunnn canım
Kız sakın baskı kurma çocuğa annemler bana baskı kurmuş uzuun bi süre inadına halıya yapmışımBugünlerde sabahları çok iştahsız oluyorum. Gün içinde de acıkmıyorum ama yemem gerek diye yiyorum işte. Kızın tuvalet eğitimi arada kaçırıyor temizle pakla etrafı ayrıca temizle saat başı tuavelete git bugün resmen 45 dk oturdu tuvalette :))) sinirlerim bozuldu resmen. Sabır sabır çekiyorum içimden. Insallah fazla uzun sürmez :)
Geçmiş olsun canım mideni mi bozdun ki?Kızlar bu gün sabahtan beri miğdem bulanıyor hamilelik süpem yok regl yeni bitti felaket derecede sıkıntıdayım ya
Canım kahvaltın 'klasik' olmasın. Her gün başka bi kahvaltı yap. O klasik kahvaltılar vücudu daha kolay duraklamaya sokuyor. :)İyi geceler kızlar bende bugunumu size yazıyım.
11.30 kahvaltı
1 dilim peynir, bir dilim çavdar ekmeği, iki adet haşlanmış yumurta beyazı, bir çay kaşığı bal(klasik kahvaltım)
15.30 ara öğün
Elma, sade turk kahvesi yanında bir parça bitter
17.00
30 dakika dışarıda yuruyus
19.00 akşam yemeği
3 adet ızgara köfte, zeytinyağlı bakla yemeği
00.00 atıştırma
Yarım muz yedim arkadaşlar midem çok kazınmıştı.
Çalışıyorsan diyet krakerlerle filan güzel bi kahvaltı hazırlayıp yanına alabilirsin :) bende spor yüzünden kahvaltı saatim öğlen 1-2 yi buluyor çünkü o zamana kadar sporda oluyorumCanım kahvaltıyı daha güzel yapıp gittikçe akşama doğru hafifleştirmen gerek
Ya malesef benim problemim o zaten. Sabah cok acele cikiyorum evden. Hic kahvalti ile ugrasacak vaktim olmuyo. Sonra tabi acikinca aksam gomuluyorum yemeklere. Onu bi cozebilsem harika olcak da...
Geçmiş olsun canım mideni mi bozdun ki?
Geçmiş olsun canim bitir tabi sormana bile gerek yok..Maalesef canım midemi bozmadım gece acile kaldırdılar migren atağı geciriyormusum uzun süre aç kalmak etkilemiş en son ne zaman olduğunu sordu ramazan ayinda oldugunu soyledim açlıktan kaynaklanmış sadece şu değil mineralli şu içmem gerekiyormuşcansutr kaptanim ben racky haftasını bu hafta bitiriyorum normal diyete devam edeceğim sorun olur mu
Geçmiş olsun canim.ben grip oldum yatak döşek haldeyimkalkıp iki lokma bişeyler yiyip ilaç alıp geri yatıyorum o süre zarfında da hep nane limon içiyorum bana mısın demedi hala hastalık
Sagol tatlım şimdide kızım hasta oldu elim ayağım dolaştı ya herşey üstüste geliyorGeçmiş olsun canim bitir tabi sormana bile gerek yok..
Ah kuzum ah cansu size aç kalın mı dedi hemen sonlandır tabi sağlık herşeyden önemliMaalesef canım midemi bozmadım gece acile kaldırdılar migren atağı geciriyormusum uzun süre aç kalmak etkilemiş en son ne zaman olduğunu sordu ramazan ayinda oldugunu soyledim açlıktan kaynaklanmış sadece şu değil mineralli şu içmem gerekiyormuşcansutr kaptanim ben racky haftasını bu hafta bitiriyorum normal diyete devam edeceğim sorun olur mu
Yok tatlım ben demedim doktor dedi aç kalmışsın eşimde şikayet etti beni gıcık ya diyet yapıyor el insaf akşam yemeğini beraber yedik hatta dün çok bile yedim ya kimse inanmıyor yemek yiyorum onu bile yemedi diyorlarAh kuzum ah cansu size aç kalın mı dedi hemen sonlandır tabi sağlık herşeyden önemli
Hatta bulgur pilavı yaptım yasaktı ama 2 kaşık yedim taze fasulye domates çorbası ve 1 kase yoğurt yedim aç kalirmiyim ben yaYok tatlım ben demedim doktor dedi aç kalmışsın eşimde şikayet etti beni gıcık ya diyet yapıyor el insaf akşam yemeğini beraber yedik hatta dün çok bile yedim ya kimse inanmıyor yemek yiyorum onu bile yemedi diyorlar
Hahahah zayif olunca insan oyle oluyo isteYok tatlım ben demedim doktor dedi aç kalmışsın eşimde şikayet etti beni gıcık ya diyet yapıyor el insaf akşam yemeğini beraber yedik hatta dün çok bile yedim ya kimse inanmıyor yemek yiyorum onu bile yemedi diyorlar
Dün serum yiyince bugün 52.5 çıktım he Allahım ya :) sinirim bozulduHahahah zayif olunca insan oyle oluyo istesen zaten az besleniyordun dikkatimi cekiyordu benim
Anladiniz mi simdi beniDün serum yiyince bugün 52.5 çıktım he Allahım ya :) sinirim bozuldu
Anladım canım o kadar emek verdim yarım kilo luk serum beni şişirdi hemen geçiyor mu peki bu sislikAnladiniz mi simdi benihahahah kac defa yedim o serumu diyet yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?