Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben grip oldum yatak döşek haldeyim kalkıp iki lokma bişeyler yiyip ilaç alıp geri yatıyorum o süre zarfında da hep nane limon içiyorum bana mısın demedi hala hastalık

İyi geceler kızlar bende bugunumu size yazıyım.

11.30 kahvaltı
1 dilim peynir, bir dilim çavdar ekmeği, iki adet haşlanmış yumurta beyazı, bir çay kaşığı bal(klasik kahvaltım)

15.30 ara öğün
Elma, sade turk kahvesi yanında bir parça bitter

17.00
30 dakika dışarıda yuruyus

19.00 akşam yemeği
3 adet ızgara köfte, zeytinyağlı bakla yemeği

00.00 atıştırma
Yarım muz yedim arkadaşlar midem çok kazınmıştı.

Canım kahvaltıyı daha güzel yapıp gittikçe akşama doğru hafifleştirmen gerek

Ya malesef benim problemim o zaten. Sabah cok acele cikiyorum evden. Hic kahvalti ile ugrasacak vaktim olmuyo. Sonra tabi acikinca aksam gomuluyorum yemeklere. Onu bi cozebilsem harika olcak da...

Çok geçmiş olsunnn canım
teşekkür ederim, insan sağlığı bozulunca anlıyor sağlığının kıymetini cidden. spordan sonra duş almayı geciktirmeyip terimi üstümde soğutmasaydım belki bu kadar kötü olmazdım, ama o an sağlıklısın ya ''aman yaa bişey olmaz'' diyorsun

Kız sakın baskı kurma çocuğa annemler bana baskı kurmuş uzuun bi süre inadına halıya yapmışım çocuklarda bu tür şeylerde baskı istemli/istemsiz altına yapmalara sebep oluyor...
Annem bebek bakıcısı o çocuğu alıştırırken önce artık abla olduğunu filan anlatmıştı ve sadece bebeklerin bez taktığını söylemişti güzel güzel konuştu sonra ben evcilik oynadım onunla benim kızim tuvaletini yaptığı için övdüm hayali kızımı filan En sonunda da bi kaç cizgi film izledik tuvalet eğitimiylr ilgili tuvalet olayını da eğlenceli bi hale getirdik çocuk hiç altına yapmadan alışkanlık kazandı :) azıcık eğlenceli bi hale getir oyuna çevir sende yoksa uğraşılmaz bu minik meleklerle
Kızlar bu gün sabahtan beri miğdem bulanıyor hamilelik süpem yok regl yeni bitti felaket derecede sıkıntıdayım ya
Geçmiş olsun canım mideni mi bozdun ki?
Canım kahvaltın 'klasik' olmasın. Her gün başka bi kahvaltı yap. O klasik kahvaltılar vücudu daha kolay duraklamaya sokuyor. :)
Çalışıyorsan diyet krakerlerle filan güzel bi kahvaltı hazırlayıp yanına alabilirsin :) bende spor yüzünden kahvaltı saatim öğlen 1-2 yi buluyor çünkü o zamana kadar sporda oluyorum

Geçmiş olsun canım mideni mi bozdun ki?

Maalesef canım midemi bozmadım gece acile kaldırdılar migren atağı geciriyormusum uzun süre aç kalmak etkilemiş en son ne zaman olduğunu sordu ramazan ayinda oldugunu soyledim açlıktan kaynaklanmış sadece şu değil mineralli şu içmem gerekiyormuş cansutr kaptanim ben racky haftasını bu hafta bitiriyorum normal diyete devam edeceğim sorun olur mu

Geçmiş olsun canim bitir tabi sormana bile gerek yok..

Ah kuzum ah cansu size aç kalın mı dedi hemen sonlandır tabi sağlık herşeyden önemli

Ah kuzum ah cansu size aç kalın mı dedi hemen sonlandır tabi sağlık herşeyden önemli
Yok tatlım ben demedim doktor dedi aç kalmışsın eşimde şikayet etti beni gıcık ya diyet yapıyor el insaf akşam yemeğini beraber yedik hatta dün çok bile yedim ya kimse inanmıyor yemek yiyorum onu bile yemedi diyorlar

Hatta bulgur pilavı yaptım yasaktı ama 2 kaşık yedim taze fasulye domates çorbası ve 1 kase yoğurt yedim aç kalirmiyim ben ya

Hahahah zayif olunca insan oyle oluyo iste sen zaten az besleniyordun dikkatimi cekiyordu benim

28 Şubat Salı
60 dk leslee
30 dk dans (kızımla iyi tepindik )
Akşam rahatsizlanmasan 60 dk daha yapacaktım nasip işte )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…