Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok be canım ben baskı yapmıyorum. Kendi kendine bezini çıkardı. Altında bez varken kaka deyip tuvalete koştu. Hatta ben çişini tuvalete yaparsan bezleri çöpe aticaz dedim. Gitmiş temiz bezlerini çöpe doldururken yakaladım:))) Tuvalette de kendi oturmak istiyo ben zorlamıyorum. Ben yaza kadar tuvalet eğitimi bile düşünmüyordum. Kendisi böyle istekli olunca doktorumuz başla bakalım ne yapacak dedi.

Tatlim senin kuzu kaç yaşında benim kuzu da çiş yapsa bezini gösteriyor hemen

Ah kuzum ah cansu size aç kalın mı dedi hemen sonlandır tabi sağlık herşeyden önemli
aynen ne zaman ac kalin dedim size derhal bitiriyorsun bugün hemen suan

aynen ne zaman ac kalin dedim size derhal bitiriyorsun bugün hemen suan
Tatlim bende demedim onu doktor dedi eşimde evet aç kalıyor yemiyor dedi senlik bişey değil kaptanim ben dün yasak olmasına rağmen bulgur pilavı yedim eşimin gözü önünde bissürü yemek yedim bide şikayet edildim doktora

Kaptanim ramazan ayında oldum ben aynı dünkü gibi yine acile kandırıldım yine serum yine iğne konu diyetle alakalı değil bu başka birşey doktor migren dedi ama bi nöroloji doktoru görsün mr a gir dedi başka birşeyler de olabilir dedi korkumdan 1 yıldır erteliyorum başka birşey çıkar diye o bekarken de vardı o zaman zayıftım ine ataklarim oluyordu hatta bir gün banyoda bayılmışım annem bulmuştu sen üstüne alınma olur mu ben aç kalmadım kalmamda bu eşimin abartmasi

Ölçümler
02.01.2017/ 01.03.2017
Bel = 95-91/ -4 cm
Göbek=108 -100/ -8 cm
Bacak=67-65/ -2 cm
Kalça=112-98/ -4 cm
Kol=32 -31/ -1 cm
Göğüs= 102-100/ -2 cm
Canım kalça hesabında yanlışlık var galiba

gecmis olsun cnm dr dedigini yap ihmal etme.
Nesli Han ölcülerin müthis baby

Ayy ne kadar akıllı bi çocuk kıyamam annesi demek ki kendi de hevesli
Anladım canım o kadar emek verdim yarım kilo luk serum beni şişirdi hemen geçiyor mu peki bu sislik
Yok kuzu serum şişliği çabuk gidiyor bol yeşil çay iç ayaklarını yukarı kaldır dinlen bol bol
Seninle benim bünyemiz aynı nr yazik ki iki kat dikkat etmeliyiz biz ihmal etme sakın

Kahvalti:08.00
1 kasarli tost. Ya is yerindeki en masum kahvalti secenegim bu. Ama soz haftaya daha hazirlikli gitcem is yerine.

Oglen:11.30

Kiymali patlican yemegi. Yarim porsiyon filan sanirim.

Aksam:18.00

Izgara balik
1 tane haslanmis misir

Ya hic spor da yapamiyorum.Ama bu hafta benim icin gecis haftasi gibi bisey. Yapamiyorum diye pes etmicem. Haftaya daha iyi bi sekilde daha hazirlikli ve planli baslicam. Bu hafta cok aniden gelisti hersey Yine de baya dikkat ediyorum. Bu hafta 1 kilo veririm en azindan diye dusunuyorum ama bakalim

Dikkat Dikkat 10 .Takımın güzel hatunları benim canım sıkkın çünkü şurada 12 tane hatunun sadece 4 de 1 aktif gün içinde resmen birbirimizden koptuk hiç kimse sohbet etmiyor ve motive olamıyoruz galiba önceden çok sikifikiydik bu çok hoşuma gidiyordu elbet benim gibi herkes evde değil rahat değil ama ne bileyim akşam bi yarım saat bile toplanıp sohbet etsek o bile kafi olacak biz sadece tartı günleri muhabbet sohbet ediyoruz o kadar lütfen canlarım özledim sohbetlerimizi

Yaa boyle seyleri ertelememek lazim. Ben de ayni senin gibiyim. Kotu bisey cikacak diye aylarca erteliyorum doktoru. Kendi kendime teshisler koyup bunalimlara giriyom bi de Sonra bi gidiyom doktora onemsiz biseymis. Aylarca bosuna stres yasadigimla kaliyom

Afiyet olsun canim bende tost yiyorum ama tam buğday lavasina yapıyorum hem çok lezzetli hemde sağlıklı oluyor olduğun yerde A101 varsa orada bulabilirsin

Canım mr dan korkuyorum kapalı alan fobim var ne bileyim orada kalmak fikri bile boğuyor beni

Merhaba size katılmak istiyorum 75 kiloyum hedefim 55 inşallah

Afiyet olsun canim bende tost yiyorum ama tam buğday lavasina yapıyorum hem çok lezzetli hemde sağlıklı oluyor olduğun yerde A101 varsa orada bulabilirsin
Ben yurtdisinda yasiyom. Uzakdoguda... Hicbisey yok ki burda. Ah o A101 icin neler vermezdim Burda kahvaltida yagsiz tuzsuz pilav ve ustune tavuk yumurta koyup yiyolar biliyo musun? Kizarmis balik vs... O yuzden en masumu tost. Ama evde yapip gotursem rahat edicem de.. Ona da acayip useniyom. Fakat haftasonu insallah biseyler hazir etcem haftaya kolaylik olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…