Kız sakın baskı kurma çocuğa annemler bana baskı kurmuş uzuun bi süre inadına halıya yapmışımçocuklarda bu tür şeylerde baskı istemli/istemsiz altına yapmalara sebep oluyor...
Annem bebek bakıcısı o çocuğu alıştırırken önce artık abla olduğunu filan anlatmıştı ve sadece bebeklerin bez taktığını söylemişti güzel güzel konuştu sonra ben evcilik oynadım onunla benim kızim tuvaletini yaptığı için övdüm hayali kızımı filanEn sonunda da bi kaç cizgi film izledik tuvalet eğitimiylr ilgili tuvalet olayını da eğlenceli bi hale getirdik çocuk hiç altına yapmadan alışkanlık kazandı :) azıcık eğlenceli bi hale getir oyuna çevir sende yoksa uğraşılmaz bu minik meleklerle
Geçmiş olsun canım mideni mi bozdun ki?
Canım kahvaltın 'klasik' olmasın. Her gün başka bi kahvaltı yap. O klasik kahvaltılar vücudu daha kolay duraklamaya sokuyor. :)
Çalışıyorsan diyet krakerlerle filan güzel bi kahvaltı hazırlayıp yanına alabilirsin :) bende spor yüzünden kahvaltı saatim öğlen 1-2 yi buluyor çünkü o zamana kadar sporda oluyorum
Tatlim senin kuzu kaç yaşında benim kuzu da çiş yapsa bezini gösteriyor hemenYok be canım ben baskı yapmıyorum. Kendi kendine bezini çıkardı. Altında bez varken kaka deyip tuvalete koştu. Hatta ben çişini tuvalete yaparsan bezleri çöpe aticaz dedim. Gitmiş temiz bezlerini çöpe doldururken yakaladım:))) Tuvalette de kendi oturmak istiyo ben zorlamıyorum. Ben yaza kadar tuvalet eğitimi bile düşünmüyordum. Kendisi böyle istekli olunca doktorumuz başla bakalım ne yapacak dedi.
Maalesef canım midemi bozmadım gece acile kaldırdılar migren atağı geciriyormusum uzun süre aç kalmak etkilemiş en son ne zaman olduğunu sordu ramazan ayinda oldugunu soyledim açlıktan kaynaklanmış sadece şu değil mineralli şu içmem gerekiyormuşcansutr kaptanim ben racky haftasını bu hafta bitiriyorum normal diyete devam edeceğim sorun olur mu
Ah kuzum ah cansu size aç kalın mı dedi hemen sonlandır tabi sağlık herşeyden önemli
Tatlim bende demedim onu doktor dedi eşimde evet aç kalıyor yemiyor dedi senlik bişey değil kaptanim ben dün yasak olmasına rağmen bulgur pilavı yedim eşimin gözü önünde bissürü yemek yedim bide şikayet edildim doktoraaynen ne zaman ac kalin dedim size derhal bitiriyorsun bugün hemen suan
Canım kalça hesabında yanlışlık var galibaÖlçümler
02.01.2017/ 01.03.2017
Bel = 95-91/ -4 cm
Göbek=108 -100/ -8 cm
Bacak=67-65/ -2 cm
Kalça=112-98/ -4 cm
Kol=32 -31/ -1 cm
Göğüs= 102-100/ -2 cm
telefondan alıntılarken karıştırmışım canım 108 olacak o bi daha yazıyım.Canım kalça hesabında yanlışlık var galiba
gecmis olsun cnm dr dedigini yap ihmal etme.Kaptanim ramazan ayında oldum ben aynı dünkü gibi yine acile kandırıldım yine serum yine iğne konu diyetle alakalı değil bu başka birşey doktor migren dedi ama bi nöroloji doktoru görsün mr a gir dedi başka birşeyler de olabilir dedi korkumdan 1 yıldır erteliyorum başka birşey çıkar diye o bekarken de vardı o zaman zayıftım ine ataklarim oluyordu hatta bir gün banyoda bayılmışım annem bulmuştu sen üstüne alınma olur mu ben aç kalmadım kalmamda bu eşimin abartmasi
Sagol kaptanim arayacağım bu gün randevu alacagim
Sagol kuzu eskileri bulmak zor oldu ama
Ayy ne kadar akıllı bi çocukYok be canım ben baskı yapmıyorum. Kendi kendine bezini çıkardı. Altında bez varken kaka deyip tuvalete koştu. Hatta ben çişini tuvalete yaparsan bezleri çöpe aticaz dedim. Gitmiş temiz bezlerini çöpe doldururken yakaladım:))) Tuvalette de kendi oturmak istiyo ben zorlamıyorum. Ben yaza kadar tuvalet eğitimi bile düşünmüyordum. Kendisi böyle istekli olunca doktorumuz başla bakalım ne yapacak dedi.
Yok kuzu serum şişliği çabuk gidiyor bol yeşil çay iç ayaklarını yukarı kaldır dinlen bol bolAnladım canım o kadar emek verdim yarım kilo luk serum beni şişirdi hemen geçiyor mu peki bu sislik
Seninle benim bünyemiz aynı nr yazik ki iki kat dikkat etmeliyiz bizKaptanim ramazan ayında oldum ben aynı dünkü gibi yine acile kandırıldım yine serum yine iğne konu diyetle alakalı değil bu başka birşey doktor migren dedi ama bi nöroloji doktoru görsün mr a gir dedi başka birşeyler de olabilir dedi korkumdan 1 yıldır erteliyorum başka birşey çıkar diye o bekarken de vardı o zaman zayıftım ine ataklarim oluyordu hatta bir gün banyoda bayılmışım annem bulmuştu sen üstüne alınma olur mu ben aç kalmadım kalmamda bu eşimin abartmasi
Yaa boyle seyleri ertelememek lazim. Ben de ayni senin gibiyim. Kotu bisey cikacak diye aylarca erteliyorum doktoru. Kendi kendime teshisler koyup bunalimlara giriyom bi deKaptanim ramazan ayında oldum ben aynı dünkü gibi yine acile kandırıldım yine serum yine iğne konu diyetle alakalı değil bu başka birşey doktor migren dedi ama bi nöroloji doktoru görsün mr a gir dedi başka birşeyler de olabilir dedi korkumdan 1 yıldır erteliyorum başka birşey çıkar diye o bekarken de vardı o zaman zayıftım ine ataklarim oluyordu hatta bir gün banyoda bayılmışım annem bulmuştu sen üstüne alınma olur mu ben aç kalmadım kalmamda bu eşimin abartmasi
Afiyet olsun canim bende tost yiyorum ama tam buğday lavasina yapıyorum hem çok lezzetli hemde sağlıklı oluyor olduğun yerde A101 varsa orada bulabilirsinKahvalti:08.00
1 kasarli tost.Ya is yerindeki en masum kahvalti secenegim bu. Ama soz haftaya daha hazirlikli gitcem is yerine.
Oglen:11.30
Kiymali patlican yemegi. Yarim porsiyon filan sanirim.
Aksam:18.00
Izgara balik
1 tane haslanmis misir
Ya hic spor da yapamiyorum.Ama bu hafta benim icin gecis haftasi gibi bisey. Yapamiyorum diye pes etmicem. Haftaya daha iyi bi sekilde daha hazirlikli ve planli baslicam. Bu hafta cok aniden gelisti herseyYine de baya dikkat ediyorum. Bu hafta 1 kilo veririm en azindan diye dusunuyorum ama bakalim
Canım mr dan korkuyorum kapalı alan fobim var ne bileyim orada kalmak fikri bile boğuyor beniYaa boyle seyleri ertelememek lazim. Ben de ayni senin gibiyim. Kotu bisey cikacak diye aylarca erteliyorum doktoru. Kendi kendime teshisler koyup bunalimlara giriyom bi deSonra bi gidiyom doktora onemsiz biseymis. Aylarca bosuna stres yasadigimla kaliyom
Ben yurtdisinda yasiyom. Uzakdoguda... Hicbisey yok ki burda. Ah o A101 icin neler vermezdimAfiyet olsun canim bende tost yiyorum ama tam buğday lavasina yapıyorum hem çok lezzetli hemde sağlıklı oluyor olduğun yerde A101 varsa orada bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?