- 1 Mart 2014
- 734
- 1.528
- 313
Cok iyi anliyorum. Ben de 3 kere MR cektirdim. Ama onlarin acik olanlari da var diye biliyom korkanlar icin. Tabi her hastanede yoktur muhtemelen.Canım mr dan korkuyorum kapalı alan fobim var ne bileyim orada kalmak fikri bile boğuyor beni
Ay doğru ya canım kusura bakma unuttum kafa gittiBen yurtdisinda yasiyom. Uzakdoguda... Hicbisey yok ki burda. Ah o A101 icin neler vermezdimBurda kahvaltida yagsiz tuzsuz pilav ve ustune tavuk yumurta koyup yiyolar biliyo musun? Kizarmis balik vs... O yuzden en masumu tost. Ama evde yapip gotursem rahat edicem de.. Ona da acayip useniyom. Fakat haftasonu insallah biseyler hazir etcem haftaya kolaylik olsun diye
Devlete gideceğim zannetmiyorum düşün asansöre bile tek giremiyorum arabalar boğuyor beni uzun saatler duramıyorum içindeCok iyi anliyorum. Ben de 3 kere MR cektirdim. Ama onlarin acik olanlari da var diye biliyom korkanlar icin. Tabi her hastanede yoktur muhtemelen.
Ekmek olarak sadece hani su dilimlenmis tost ekmekleri varya hazir satiliyo. Ondan var sadece. O da bir sure sonra acayip sıkıyo. Bi ara evde yapiyodum mis gibi. Ama iste usengeclik basa bela..Ay doğru ya canım kusura bakma unuttum kafa gittiaslında oralarda araştırıp bulabilirsin ekmek kültürleri var mı bilmiyorum evde kendin yap canım üşenme en sağlıklı ve lezzetlisi senin yaptigindir
Yaa Allah yardimcin olsun canim. Ben yillaaaar once lisedeyken bi devlet hastanesinde vardi Izmir'de. Belki olur kiz belli olmaz.. Sen yine de bi sor bence. Bunun icin basa bi hastaneye sevk etmislerdi bi teyzeyi ben MR cekilirken. O da devlet hastanesiydi. Bi sormak lazim.Devlete gideceğim zannetmiyorum düşün asansöre bile tek giremiyorum arabalar boğuyor beni uzun saatler duramıyorum içinde
Amin canım aminYaa Allah yardimcin olsun canim. Ben yillaaaar once lisedeyken bi devlet hastanesinde vardi Izmir'de. Belki olur kiz belli olmaz.. Sen yine de bi sor bence. Bunun icin basa bi hastaneye sevk etmislerdi bi teyzeyi ben MR cekilirken. O da devlet hastanesiydi. Bi sormak lazim.
hosgeldinuz takimin kaptaniyim suan acil cikmaliyim...gelince ilgilenirim.Merhaba size katılmak istiyorum 75 kiloyum hedefim 55 inşallah
Tatlim senin kuzu kaç yaşında benim kuzu da çiş yapsa bezini gösteriyor hemen
Canım benim kızım 19 aylık oldu bezi kirlendi zaman poposunu tutup çiş çiş diyor sonra koştur koştur bezini alıp getiriyor bana bu yazın eğitim vermeyi düşünüyorum nasipse..Canim 28 aylık benim kızım. Uzun zamandır bezi kirlenince rahatsız oluyordu zaten. En son kaka deyip tuvalete koşunca yine yaptı altına rahatsız oldu sandım. Meğer yapmamış. Lazimligina oturtunca yaptı. Bi de sevindi ki görme. Alkış kıyamet çığlıklar falan. Dün arada çişini kaçırdığı oldu ama bugün maşallah daha iyiydi.
Bi de sohbet edelim aktif olalım demissin ama valla bende çok istiyorum ama olmuyor nedense. Ben her gün mutlaka evi süpürüp siliyorum. Banyo tuvalet jakuzi mutlaka temizleniyor. Kendime ayrı yemek çocuğa ayrı yemek eşime ayrı yemek yapmak zorunda kalıyorum çoğu zaman. Çamaşır bitmiyo. Ütü biriktirmeyi hiç sevmem o yüzden 2-3 günde bir mutlaka ütü yapıyorum. Gündüz olursa gündüz olmadı melis uyuyunca. Allahtan 9 buçukta uyuyorda az nefes alıyorum. Bi de bunca işin arasına tuvalet eğitimi sıkıştı:)) ee arada arkadaş eş dost gezmeleri akşam oturmaları derken bazen elime telefonu alamıyorum. Bak valla ben şuan anlatırken yoruldum o derece yani. Çalışıyor olsaydım daha iyiydim inan. İs yerinde dinlemiyormuşum ben meğer. :)
Nasıl diyet yapacağım 6 da uyanıyorum öğretmenim gün boyu ayaktaydım bebek çok yaramaz bıktım artık 75 kilo ayı gibi oldum bugün diyete başladım tatlı krizleri geliyor dayanamıyorum ya bozarsam bana fikirler verinHatunlar menum gelsin
Kahvaltı 11.30
Kıymalı yumurtalı omlet
Yarım tam buğday lavasi
4 kaşık yoğurt
Akşam 16.00
8 tane tavada yağsız mantar
5kaşık yoğurt
2kasik yulaf ezmesi
Araöğün 18.00
1fincan yeşil çay
1yeşil elma
120 dk spor
2 lt su
Gece yatana kadar bitki çayları
Estagfurullah canım benim çalışan anne olmak çok zor bak burda senin gibi eğitimciler var Allah yardımcın olsun başta en önemlisi irade tatlı isteğini tarcinli sütle bastirabilirsin yada kuru kayisi incirle eve geldiğinde zaman takatin kaldığında bebisin de uyuduğunda leslee yap youtube da videoları var 1mil olandan başla yada disarda yürüyüş koşu imkanın varsa o çok çok iyi olur işte en önce kendine inanman yaz aylarını düşün fit anne olduğunu bu seni kat kat motive eder yeter ki kendine inanNasıl diyet yapacağım 6 da uyanıyorum öğretmenim gün boyu ayaktaydım bebek çok yaramaz bıktım artık 75 kilo ayı gibi oldum bugün diyete başladım tatlı krizleri geliyor dayanamıyorum ya bozarsam bana fikirler verin
Nasıl diyet yapacağım 6 da uyanıyorum öğretmenim gün boyu ayaktaydım bebek çok yaramaz bıktım artık 75 kilo ayı gibi oldum bugün diyete başladım tatlı krizleri geliyor dayanamıyorum ya bozarsam bana fikirler verin
çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir ama ihmal etme. sadece miden mi bulanıyor tam olarak anlamadım.Amin canım aminaynen bir sorayım olmadı yoksaa bi sakinleştirici vs verirler diye dusunuyorum
Ödem atan bitki çayları iç canım. Kısa süreli şişlik yapmıştır. Bir arkadaşım serumdan sonra günde iki fincan kiraz sapı içmişti. Hemen eskiye döndü vücuduAnladım canım o kadar emek verdim yarım kilo luk serum beni şişirdi hemen geçiyor mu peki bu sislik
Haklısın canım yarın sabah farklı bir şey yiyeceğimKız sakın baskı kurma çocuğa annemler bana baskı kurmuş uzuun bi süre inadına halıya yapmışımçocuklarda bu tür şeylerde baskı istemli/istemsiz altına yapmalara sebep oluyor...
Annem bebek bakıcısı o çocuğu alıştırırken önce artık abla olduğunu filan anlatmıştı ve sadece bebeklerin bez taktığını söylemişti güzel güzel konuştu sonra ben evcilik oynadım onunla benim kızim tuvaletini yaptığı için övdüm hayali kızımı filanEn sonunda da bi kaç cizgi film izledik tuvalet eğitimiylr ilgili tuvalet olayını da eğlenceli bi hale getirdik çocuk hiç altına yapmadan alışkanlık kazandı :) azıcık eğlenceli bi hale getir oyuna çevir sende yoksa uğraşılmaz bu minik meleklerle
Geçmiş olsun canım mideni mi bozdun ki?
Canım kahvaltın 'klasik' olmasın. Her gün başka bi kahvaltı yap. O klasik kahvaltılar vücudu daha kolay duraklamaya sokuyor. :)
Çalışıyorsan diyet krakerlerle filan güzel bi kahvaltı hazırlayıp yanına alabilirsin :) bende spor yüzünden kahvaltı saatim öğlen 1-2 yi buluyor çünkü o zamana kadar sporda oluyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir ama ihmal etme. sadece miden mi bulanıyor tam olarak anlamadım.
bence de birbirimize daha fazla zaman ayırmalıyız bu bizi daha fazla motive eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?