Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay doğru ya canım kusura bakma unuttum kafa gitti aslında oralarda araştırıp bulabilirsin ekmek kültürleri var mı bilmiyorum evde kendin yap canım üşenme en sağlıklı ve lezzetlisi senin yaptigindir

Cok iyi anliyorum. Ben de 3 kere MR cektirdim. Ama onlarin acik olanlari da var diye biliyom korkanlar icin. Tabi her hastanede yoktur muhtemelen.
Devlete gideceğim zannetmiyorum düşün asansöre bile tek giremiyorum arabalar boğuyor beni uzun saatler duramıyorum içinde

Ay doğru ya canım kusura bakma unuttum kafa gitti aslında oralarda araştırıp bulabilirsin ekmek kültürleri var mı bilmiyorum evde kendin yap canım üşenme en sağlıklı ve lezzetlisi senin yaptigindir
Ekmek olarak sadece hani su dilimlenmis tost ekmekleri varya hazir satiliyo. Ondan var sadece. O da bir sure sonra acayip sıkıyo. Bi ara evde yapiyodum mis gibi. Ama iste usengeclik basa bela.. Ama pes etmicem. Yeniden yapmaya baslicam ev yemeklerini haftaya. Cunku biz normalde baya sagliksiz besleniyoz. Yani dolabi acsan su an hicbisey yok dogru duzgun. Eve gec geldigimiz icin hep disardan yiyoruz. Esimin de canina minnet zaten. O buralarin yemeklerini cok seviyo. Hic sikayetlenmiyo. Benim de isime geliyo. Fakat iste disardan yiye yiye bu hale geldik Artik bir dur demek lazim

Devlete gideceğim zannetmiyorum düşün asansöre bile tek giremiyorum arabalar boğuyor beni uzun saatler duramıyorum içinde
Yaa Allah yardimcin olsun canim. Ben yillaaaar once lisedeyken bi devlet hastanesinde vardi Izmir'de. Belki olur kiz belli olmaz.. Sen yine de bi sor bence. Bunun icin basa bi hastaneye sevk etmislerdi bi teyzeyi ben MR cekilirken. O da devlet hastanesiydi. Bi sormak lazim.

Amin canım amin aynen bir sorayım olmadı yoksaa bi sakinleştirici vs verirler diye dusunuyorum

Hatunlar menum gelsin
Kahvaltı 11.30
Kıymalı yumurtalı omlet
Yarım tam buğday lavasi
4 kaşık yoğurt

Akşam 16.00
8 tane tavada yağsız mantar
5kaşık yoğurt
2kasik yulaf ezmesi

Araöğün 18.00
1fincan yeşil çay
1yeşil elma

120 dk spor
2 lt su
Gece yatana kadar bitki çayları

Tatlim senin kuzu kaç yaşında benim kuzu da çiş yapsa bezini gösteriyor hemen

Canim 28 aylık benim kızım. Uzun zamandır bezi kirlenince rahatsız oluyordu zaten. En son kaka deyip tuvalete koşunca yine yaptı altına rahatsız oldu sandım. Meğer yapmamış. Lazimligina oturtunca yaptı. Bi de sevindi ki görme. Alkış kıyamet çığlıklar falan. Dün arada çişini kaçırdığı oldu ama bugün maşallah daha iyiydi.

Bi de sohbet edelim aktif olalım demissin ama valla bende çok istiyorum ama olmuyor nedense. Ben her gün mutlaka evi süpürüp siliyorum. Banyo tuvalet jakuzi mutlaka temizleniyor. Kendime ayrı yemek çocuğa ayrı yemek eşime ayrı yemek yapmak zorunda kalıyorum çoğu zaman. Çamaşır bitmiyo. Ütü biriktirmeyi hiç sevmem o yüzden 2-3 günde bir mutlaka ütü yapıyorum. Gündüz olursa gündüz olmadı melis uyuyunca. Allahtan 9 buçukta uyuyorda az nefes alıyorum. Bi de bunca işin arasına tuvalet eğitimi sıkıştı:)) ee arada arkadaş eş dost gezmeleri akşam oturmaları derken bazen elime telefonu alamıyorum. Bak valla ben şuan anlatırken yoruldum o derece yani. Çalışıyor olsaydım daha iyiydim inan. İs yerinde dinlemiyormuşum ben meğer. :)

Bugünkü menüm de şöyle gelsin

Kahvaltı
2 çeri domatesi
2 ceviz
Beyaz peynir
Maydanoz
Dere otundan oluşan salata

Öğlen yemeği
1 adet enginar
2 kaşık bulgur pilavi

Akşam
Izgara köfte
Salata
Yoğurt

Canım benim kızım 19 aylık oldu bezi kirlendi zaman poposunu tutup çiş çiş diyor sonra koştur koştur bezini alıp getiriyor bana bu yazın eğitim vermeyi düşünüyorum nasipse..

Tatlım haklısın tabi biz ev hanımlarının işi çok yoğun bakma eşler eve geliyorum mesai bitiyor bizim yatana kadar hatta bazen geceler sabah oluyor benim demek istediğim misal bi saat belirleyelim herkesin uygun olacağı o saat toplanıp dertleşelim Kaynaşsalım dı :)

Nasıl diyet yapacağım 6 da uyanıyorum öğretmenim gün boyu ayaktaydım bebek çok yaramaz bıktım artık 75 kilo ayı gibi oldum bugün diyete başladım tatlı krizleri geliyor dayanamıyorum ya bozarsam bana fikirler verin

Estagfurullah canım benim çalışan anne olmak çok zor bak burda senin gibi eğitimciler var Allah yardımcın olsun başta en önemlisi irade tatlı isteğini tarcinli sütle bastirabilirsin yada kuru kayisi incirle eve geldiğinde zaman takatin kaldığında bebisin de uyuduğunda leslee yap youtube da videoları var 1mil olandan başla yada disarda yürüyüş koşu imkanın varsa o çok çok iyi olur işte en önce kendine inanman yaz aylarını düşün fit anne olduğunu bu seni kat kat motive eder yeter ki kendine inan

Offf tatli dedin beni benden aldın şuan:) Inan ben hayat boyu sadece tatli ile beslenebilecek kadar çok seviyorum tatlıyı. Sütlü ravaklı hiç fark etmezdi inan bana. Sabah kahvaltısında tatli yediğimi bilirim. Onu geç evde tatlı oldugu gece uykumdan uyanırdım. Ben diyetisyen yardımıyla kilo vermeye çalışıyorum. İlk 1 ay tatlı hiç yoktu diyetimde. Kuru kayısı incir ile geçiştirdim tatlı hevesimi. Elmanın üzerine tarçın koyarak fırına verdim. Şimdi ise haftada 1 kez 1 kase sütlü tatlım var.
1 kase sütlü tatlı demek 1 su bardağı süt/yoğurt+2 dilim ekmek demek. 2 dilim ekmekte 1 taze meyve 1 dilim ekmek demek. Ben sütlü tatlı yediğim zaman öğünlerimden eksiltiyorum. Sen de bu şekilde dengeleyebilirsin.

Inan 1-2 kilo verdiğinde heveslenip kendini daha kolay kontrol edeceksin. Bak ben 104.4 ile başladım. 93.8'dim cuma günü. Sen kendine ayı gibi oldum falan deme. O ne demek öyle. İnsan kendisini daha iyi tanır. Nasıl bir diyet sana uygun, kendini ne kadar zorlayabilirsin bi dene. Kendine uygun bir sistem geliştir. Buradaki paylaşılan menülerden kendine uygun bir liste yap. Iste ve başar

kızlar bugün acayip yoğundum birkaç kez girdim ama mesajları bile okuyamadım çıkmak durumunda kaldım

menü
sabah 10:00
2 yumurta
2 dlm peynir
6 zeytin
2 incir
yarım çay bardağı fındık

ara 11:30
1 elma

öğle 12:30
1 tabak sebze yemeği
4 tane köfte

16:00
1 bardak süt

akşam 18.00
2 parça tavuk
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt

en az 2 lt su
45 dk yürüyüş

Amin canım amin aynen bir sorayım olmadı yoksaa bi sakinleştirici vs verirler diye dusunuyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir ama ihmal etme. sadece miden mi bulanıyor tam olarak anlamadım.
bence de birbirimize daha fazla zaman ayırmalıyız bu bizi daha fazla motive eder

Anladım canım o kadar emek verdim yarım kilo luk serum beni şişirdi hemen geçiyor mu peki bu sislik
Ödem atan bitki çayları iç canım. Kısa süreli şişlik yapmıştır. Bir arkadaşım serumdan sonra günde iki fincan kiraz sapı içmişti. Hemen eskiye döndü vücudu

Kızlar bende bugün çok yoğundum yazamadım. Malum düğün hazırlıkları koşuşturmaca.
Sabah 11.00
Bir dilim peynir, bir dilim çavdar, 2 adet zeytin, bir yumurta

Öğlen hiçbir şey yiyemedim mobilya mağazaları gezdik bugün.

Akşam 18.00
Körili tavuk, yeşil salata

Ara öğün 22.00
Bir avuç kuruyemiş

Haklısın canım yarın sabah farklı bir şey yiyeceğim

Alla razı olsun canim mide bulantısı kusma baş dönmesi şiddetli baş ağrısı ve en kötüsü sıtma dün resmen tirtir titriyorum dişlerim birbirine vuruyordu
çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir ama ihmal etme. sadece miden mi bulanıyor tam olarak anlamadım.
bence de birbirimize daha fazla zaman ayırmalıyız bu bizi daha fazla motive eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…