Gunaydiiiin...Günaydın güzellerim
Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz?
Lovedreams iyileştin mi sen nasıl oldun?
diyetlife içimde kalmasın söyleyim azmin hepimizin dikkatini çekiyor tebrik ederim muhteşemsin darısı bize
Günaydın tatlım beden olarak iyiyim ama psikolojik değil maalesef serum yemeden önce 51.9 gösteren tartı bugün 52.7 gösteriyor kaçamak yapmıyorum düzenli besleniyorum spor yapıyorum ama yok yani çok moralsizimGünaydın güzellerim
Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz?
Lovedreams iyileştin mi sen nasıl oldun?
diyetlife içimde kalmasın söyleyim azmin hepimizin dikkatini çekiyor tebrik ederim muhteşemsin darısı bize
Üzgünüm.maalesef Takima.alamiyoruz zaten cok kalabaligiz. Katilmak isteyenled topigine yazarsaniz eminim herhangi bir Takim sizi alacaktir. Basarilar dilerimNasıl diyet yapacağım 6 da uyanıyorum öğretmenim gün boyu ayaktaydım bebek çok yaramaz bıktım artık 75 kilo ayı gibi oldum bugün diyete başladım tatlı krizleri geliyor dayanamıyorum ya bozarsam bana fikirler verin
Hayir icme kötü etkiliyebilir... Isirgan icebilirsin hem zayiflamada destekci hemde sütün artar. Ne biliyim karisik caylar emzirirken bana pek dogru gelmiyor ama dr una da mutlaja danisLovedreams canim ben emziriyorum ya bu form bitki caylarindan icebilir miyim acaba bilgin var mi
Tatlim istersen netten araştır bu konuda bilgim yok ne desem yanlış olurLovedreams canim ben emziriyorum ya bu form bitki caylarindan icebilir miyim acaba bilgin var mi
Rabbim şifa versin inşallah önemli bişey değildir kuzumAlla razı olsun canim mide bulantısı kusma baş dönmesi şiddetli baş ağrısı ve en kötüsü sıtma dün resmen tirtir titriyorum dişlerim birbirine vuruyordu
içme canım ben de doğru bulmuyorumLovedreams canim ben emziriyorum ya bu form bitki caylarindan icebilir miyim acaba bilgin var mi
Amin İnşaAllah canım bakalım randevu alacagim ne zaman olursa artık muayene olmam lazımRabbim şifa versin inşallah önemli bişey değildir kuzum
Naneli maydonozlu yeşil cay iç canım bugünde en az 3 litre su içGünaydın tatlım beden olarak iyiyim ama psikolojik değil maalesef serum yemeden önce 51.9 gösteren tartı bugün 52.7 gösteriyor kaçamak yapmıyorum düzenli besleniyorum spor yapıyorum ama yok yani çok moralsizim
Geçmiş olsun canım benim inşallah daha iyisindir şimdi rabbim tez zamanda sifani versin inşallah....Amin İnşaAllah canım bakalım randevu alacagim ne zaman olursa artık muayene olmam lazım
Amin ablacım hakkında hayırlısı olsun :)Geçmiş olsun canım benim inşallah daha iyisindir şimdi rabbim tez zamanda sifani versin inşallah....
Buarada selam kızlar inşallah sizler iyisinizdir... Allaha şükür ben iyiyim
Kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum temizlendikten sonra şansımızi deneyecegiz rabbim nasip ederse ..
Kızlar herşey için çok teşekkür ederim burada motivasyon la kilolarimi verdim önemli olan motivasyonu oda burda var sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?