Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın tatlım beden olarak iyiyim ama psikolojik değil maalesef serum yemeden önce 51.9 gösteren tartı bugün 52.7 gösteriyor kaçamak yapmıyorum düzenli besleniyorum spor yapıyorum ama yok yani çok moralsizim

Selamu aleykum hayirli sabahlar hanimlar 2 gundur giremiyorum hakkinizi helal edin...dunki menum

Sabah 7.30

2 dilim peynir
7 tane zeytin
Yarim domates
Yarim salatalik

Ogle 13.30

Sehriye corbasi
Salata

Aksam
1 kasik manti
Salata

130dk spor

Ben rocky haftasina yeniden baslamak istiyorum.yeni bi bulusun yoksa cansutr kaptancagzim

Üzgünüm.maalesef Takima.alamiyoruz zaten cok kalabaligiz. Katilmak isteyenled topigine yazarsaniz eminim herhangi bir Takim sizi alacaktir. Basarilar dilerim

Naneli maydonozlu yeşil cay iç canım bugünde en az 3 litre su iç

Ben bugünü mecburen erken bitirip erken paylaşıyorum...

2 Mart 2017

Kahvaltı 09.30

1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 tane eti form diyet büskivi
1 kaşık süzme yoğurt
1 hindi salam
5 yeşil zeytin
Marul, maydonoz, nane
Domates

Akşam Yemeği 16.00

1 kase mercimek çorbası
1 kase nane-yoğurt

2 litre su

60 dakika yürüyüş
60 dakika fitness-ağırlık
30 dakika bisiklet

Amin İnşaAllah canım bakalım randevu alacagim ne zaman olursa artık muayene olmam lazım
Geçmiş olsun canım benim inşallah daha iyisindir şimdi rabbim tez zamanda sifani versin inşallah....

Buarada selam kızlar inşallah sizler iyisinizdir... Allaha şükür ben iyiyim
Kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum temizlendikten sonra şansımızi deneyecegiz rabbim nasip ederse ..
Kızlar herşey için çok teşekkür ederim burada motivasyon la kilolarimi verdim önemli olan motivasyonu oda burda var sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur inşallah

Amin ablacım hakkında hayırlısı olsun :)

Menum gelsin hatunlar
Kahvaltı 12.30
1 yumurtalı ve peynirli omlet
3 salam
4 kaşık yoğurt

Öğlen 14.00
1fincan yeşil çay

Akşam 17.00
10 tane mantar tavada yağsız
1 dilim kaşar peynir ince
1 büyük bardak ayran

180 dk spor (120 dk leslee 45+15 ×2 defa Jilien 6 olan videoyu yaptım 35 dk + 25 dk squat ve kol)
3 litre su
Gece yatana kadar bitki çayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…