SüpersinMenum gelsin hatunlar
Kahvaltı 12.30
1 yumurtalı ve peynirli omlet
3 salam
4 kaşık yoğurt
Öğlen 14.00
1fincan yeşil çay
Akşam 17.00
10 tane mantar tavada yağsız
1 dilim kaşar peynir ince
1 büyük bardak ayran
180 dk spor (120 dk leslee 45+15 ×2 defa Jilien 6 olan videoyu yaptım 35 dk + 25 dk squat ve kol)
3 litre su
Gece yatana kadar bitki çayları
Benimki de o(sifir) dakika
Teşekkür ederim tatlım :)Süpersin
Günaydın güzellerim
Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz?
Lovedreams iyileştin mi sen nasıl oldun?
diyetlife içimde kalmasın söyleyim azmin hepimizin dikkatini çekiyor tebrik ederim muhteşemsin darısı bize
Evet cnm spor alışkanlık yapıyor ve hem beden hem ruh sağlığımız için pozitif getirileri var bize. Bu yarışmadaki amaç devamlılık sağlamak. Çok güzel bir sonucun var tebrik ediyirumEveeettt güzel hanımlar herkes nasıl? Yarın cuma büyük gün. Bende kızımın tuvalet eğitimini ehh işte durumuna getirdim gibi. Yarın sabahtan itibaren spor programıma kaldığım yerden devam ediyorum. 4 gündür sanki hantallaştım gibi geliyor. Spor gerçekten alışkanlık yapıyormuş onu anladım yani.
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim labne peynirli çavdar ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet ceviz
Çeri domatesi
Yeşillik
Öğlen yemeği
Bir kase cacık
1 orta boy portakal
Akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
Haşlanmış karnıbahar
Yogurt
Salata
2.5 litre su
Afiyet olsun canim menun çok güzel :) evet bende spor yapmayınca kendimi kötü hissediyorum o yüzden spor candır Allah sağlık sıhhat versin gerisi zaten dikkat diyet spor diye gidiyorEveeettt güzel hanımlar herkes nasıl? Yarın cuma büyük gün. Bende kızımın tuvalet eğitimini ehh işte durumuna getirdim gibi. Yarın sabahtan itibaren spor programıma kaldığım yerden devam ediyorum. 4 gündür sanki hantallaştım gibi geliyor. Spor gerçekten alışkanlık yapıyormuş onu anladım yani.
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim labne peynirli çavdar ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet ceviz
Çeri domatesi
Yeşillik
Öğlen yemeği
Bir kase cacık
1 orta boy portakal
Akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
Haşlanmış karnıbahar
Yogurt
Salata
2.5 litre su
Ah ahsu spor yarismasi benim fikrimdi degilmi
valla polemiklere katılmıyorum kural dışına da çıkmıyorum@GoblininGelini bdv hakkindaki düsüncemi ve bu hususta seni uyardigimi unutma. Tehlikeli sularda yüzüyorsun. Dikkatli ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?