Ben bilmem. Mune Bilir yapistirirsa bani.. olacaklar belli..valla polemiklere katılmıyorum kural dışına da çıkmıyorum
yok yok dikkat ediyorum vallaBen bilmem. Mune Bilir yapistirirsa bani.. olacaklar belli..
İnşaAllah canımBu hafta sanırım hedef başarıya ulaşılamadı. Zaten cuma geldi. Olsun yarın yeni bir gün yeni başlangıçlar yeni hedefler belirleyebiliriz bence
Nein, Ceza isi benim görev alinimPembişler yaktım ciranizi bak ya şu grup içler acısı ben ceza vermek istiyorum kaptanim sende dahilcansutr
cnm yorumlarken link butonu var oraya tiklayip oraya ekle url sonra yorumunda gözükünce cevaplaya tikla gitsinAaa link atılmıyor mu neden boyle cıkıyor?
Kaptan ne diyorsa o .... kizdirmayin kuzumuNein, Ceza isi benim görev alinimbu yarisma millet spora motive olsun amacli baslatildi...spor yapmayanlara ceza verirsen..hiccc yapici olmaz...daha cok sporun + etkilerini vesaire vurguliycak paylasimlar yardimci olabilecektir..ok bende spor yapmadim cezadan filan kactigim yok... en son kacan kisi benim sanirim 6 aydir burdayim 1 kere izin yapmadim sinav zamanimda dahi burdaydim enerjim zaten tükendi bir kendime gelmem lazim
Ama su konu tartismaya acik degildir: Kaptan Takima ceza verir. Yönetimde Kaptana ceza verir.
Bunun disinda emine ayseye, fatmaya ceza veremez
DipNot: Kisisel algilanacak hicbirsey yok. Hepiniz ayri ayri sever sayarim. Ama burasi bir Takim 13 kisinin toplanip ayni Hedefe dogru yürümeye calistigi yer. Hersey belli bir düzene göre islemesi gerek. Herkes herkesene bir birlik kalir, ne düzen nede bir Takim.
Biz zaten bunları ayrıntılı ayrıntılı saatlerce konuşuyoruz. Hiçbir şey orda göründüğü gibi liste hazırlamakla bitmiyormuş. Siz pek yazamadığımız için sizi unuttuk sanıyorsunuz ama durum hiç de öyle değil. Gözümüz sürekli üstünüzde. Takım içi cezaların belirleyiciliğinin tamamı kaptana ait aslında bize sormadan da verebilir ama bunu bile bize soran en küçük ayrintisina kadar düşünen bi kaptanımız varken çok şanslıyız. Ki o kadar yoğunluğun arasında bi de sürekli burayla ilgilendiği için bence cezayı değil ödülü hakediyor...Nein, Ceza isi benim görev alinimbu yarisma millet spora motive olsun amacli baslatildi...spor yapmayanlara ceza verirsen..hiccc yapici olmaz...daha cok sporun + etkilerini vesaire vurguliycak paylasimlar yardimci olabilecektir..ok bende spor yapmadim cezadan filan kactigim yok... en son kacan kisi benim sanirim 6 aydir burdayim 1 kere izin yapmadim sinav zamanimda dahi burdaydim enerjim zaten tükendi bir kendime gelmem lazim
Ama su konu tartismaya acik degildir: Kaptan Takima ceza verir. Yönetimde Kaptana ceza verir.
DipNot: Kisisel algilanacak hicbirsey yok. Hepiniz ayri ayri sever sayarim. Ama burasi bir Takim 13 kisinin toplanip ayni Hedefe dogru yürümeye calistigi yer. Hersey belli bir düzene göre islemesi gerek. Herkes herkesene bir birlik kalir, ne düzen nede bir Takim.
Bal ya bu kız ballllll. . Ne de güzel konuşuyor allahım allahım... ama çok da doğru konuşuyor şimdi yalan yokBiz zaten bunları ayrıntılı ayrıntılı saatlerce konuşuyoruz. Hiçbir şey orda göründüğü gibi liste hazırlamakla bitmiyormuş. Siz pek yazamadığımız için sizi unuttuk sanıyorsunuz ama durum hiç de öyle değil. Gözümüz sürekli üstünüzde. Takım içi cezaların belirleyiciliğinin tamamı kaptana ait aslında bize sormadan da verebilir ama bunu bile bize soran en küçük ayrintisina kadar düşünen bi kaptanımız varken çok şanslıyız. Ki o kadar yoğunluğun arasında bi de sürekli burayla ilgilendiği için bence cezayı değil ödülü hakediyor...
Sory kaptanim benim ki sembolik ti yani 1 saat spor cezası düşünmüştüm doğru yani kimse kimseye birşey yapamaz canımNein, Ceza isi benim görev alinimbu yarisma millet spora motive olsun amacli baslatildi...spor yapmayanlara ceza verirsen..hiccc yapici olmaz...daha cok sporun + etkilerini vesaire vurguliycak paylasimlar yardimci olabilecektir..ok bende spor yapmadim cezadan filan kactigim yok... en son kacan kisi benim sanirim 6 aydir burdayim 1 kere izin yapmadim sinav zamanimda dahi burdaydim enerjim zaten tükendi bir kendime gelmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?