Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İsmim Çiğdem Eskişehir de yaşıyorum. Daha önce söylememiştim.Seviyorum hepinizi sürekli takip ediyorum siteyi de.Bir çocuk annesiyim.2 yaşında oğlum var.

Menum gelsim hatunlaaarr

Sabah 9.30
Haslanmis yumurta
2 dilim peynir
7 zeytin

Ogle 14.00
1 kase corba

Aksam 18.30
2 kofte
1 yemek kasigi eriste pilavi
5 dilim patates

3lt su+20 dk zumba+45dk leslie+15 dk hoplama ziplama

menüm
sabah 10:30
1 yumurta 1 dlm peynir
4 zeytin
1 dlm ekmek

ara30
1 elma

öğle 13.30
2 tane köfte
yarım tabak sebze yemeği
1 dlm ekmek

ara:16.00
1 lokum ve kahve

akşam00
2 parça tavuk
salata

2 lt su
35 dk yürüyüş

Herkese iyi iyi iyi geceler hanımlar. Bugün diyete başlayalı tam 2 ay 2 gün oldu. Ve ben 14.3kg verdim. 104.4kg ile başladığım yolculuğum 90.1 ile devam ediyor. Daha yolum var biliyorum ama katettiğim yol ve başarım beni her geçen gün guclendiriyor. Hergun daha inanarak uyanıyorum. Çocuğum var yürüyüşe nasıl çıkayım, çocukla zor, çocuğu anneme bırakana kadar zaten vakit geçer, sözleri meğersem tamamen bahaneymis. Sabahın kör karanlığında kalkıp yürüyorum her sabah. Kızımla babasi uyurken ben yürüyüş işini hallediyorum. Eşim işe gidene kadar gelmiş oluyorum. Kahvaltı vs sonrası kızımı hergün anneme bırakıp Bursa'nin bir ucunda ki spor salonuna gidiyorum. İstemek yetermiş başarmak için, bunu anladım ciddi anlamda. Diyeti hayatımı kısıtlayan birşey olarak görmeyi bırakıp hayatıma yeni şeyler katan bir etken olarak görmeye başladım artık. Burada olan mücadele eden bazen umutsuzluğa kapılan yeni gelen herkese şunu belirtmek isterim ki , diyeti korkulu rüya olarak görmek yerine hayatınıza kattiklariniza bakarak başaracağınıza inanın.

Neden yazdım tüm bunları şimdi buna geleyim. Buradaki arkadaşlar benim hikayemi biliyor. Evlenirken kilomu sorun etmeyen hatta sen tam bana göresin diyen eşimin sahte face hesabı ortaya çıkınca"sende kilo ver" demesi ile başladı benim hikayem. Hep ben yanaşırdım eşime, o kaçardı. Cinsel anlamda bile kopmustu benden. Oysa şimdi hatta daha 90 kg olmama rağmen o koşmaya başladı peşimden özguvenim tavan yaptı desem yeridir.

İnanın hanımlar emin olun imkansiz değil. Bu grubu seviyorum. Çok aktif olamıyor olsamda seviyorum. ❤

süpersin canım insan istedikten sonra başaramıyacağı iş yok.azmine hayranım .zaten eşine en güzel cevabı zayıflayarak veriyorsun.

Kızlar akşam yeme işini bitirdikten sonra su içmeyi de mi kesiyorsunuz aklıma takıldı.Bana diyetisyen geceleri su içme miğden genişler demişti.Bilginiz var mı bu konuda ?
genelde gündüz içmeye özen gösteriyorum ama gece acıkınca da su içiyorum .diyetisyenin gece içme demişse fazla içme bence

Bi yaptirim lazim sanirim kendim kendime yapamiyorim
evet baska birseyde var aklimda ama rocky takimda sevdi birdaha yapariz ama bu sefer daha degisik sekilde... sporu kademe kademe kaldirmak gibi rocky artik 1 hafta degil 1 ay gibi birsekilde yapilmali yani 1 hafta ayni rocky beslenme 60 dk spor 2 hafta ayni beslenme sadece haftada 3 kez karbonlu birseyin olmasi (misal 1 portion mercimek salatasi) cünkü rocky agir, rocky güzel ama pat diye herseyi birakinca biraz ters tepiyor... yani yavas yavas beslenmeye karbonlari ekleyip 2-3 hafta yada 1 ay sonunda herkez kendi beslenmesine döner kademe kademe beslenme hafiflerken.... her hafta + 10 dk yapip 4 haftanin sonunda 100 dk ulasmis olabiliriz.. böyle birsey yapabilirz birdahaki rockyde... cünkü rockynin ertesi haftasi felakettti evet...masallah aslan gibi bir takimim var ama elde ettigimiz basariyi ertesi hafta gölgeletmememiz gerek

<3 <3 <3

genelde gündüz içmeye özen gösteriyorum ama gece acıkınca da su içiyorum .diyetisyenin gece içme demişse fazla içme bence
Teşk kuzum diyetisyene annemle birlikte gitmiştik.Kişiye özel olması gerekirdi.Annemle bana aynı şeyleri yazan kağıt verdi.sadece Annemin vermesi gereken kg benden daha az olduğundan onun spor süresi benden az yani annem yarım saat ben 1 saat spor sadece bu farklıydı.Birdaha gitmedim ama yazdıklarını uyguluyorum yinede umut dünyası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…